FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ben WoW'u gerçekten severek oynuyorumi WoLK'unda heyecanla bekliyorum ama cidden blizzin karşındada güçlü bir rakip istiyorum. AoC'uda bu sebeple aldım hayal kırıklığı oldu. Uzun vadede kendilerini toparlarlar eminim, potansiyel var ama asla büyük kitlelere hitap edemezler bu saatten sonra. Şimdi bütün ümidimi warhammera bağladım. Yani piyasanın en az bir 3-4 milyonunu alacak şekilde çıkmalı beni dahi aylarca kendine bağlamalı. Yoksa ümitlerimi öyle bir kaybedecemki bütün oyun firmalarından soğuyacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Kesinlikle yanlış bir karar bence aldıkları. 2 - 3 kere ertelendi oyun, yine de başaramadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 her şeyi anlarım yeni bir class yapmaya giriştiler iyi guzel fakat bu 2 classı çıkarmaları demek direk oyuncu kafasında koca (-) dir ya adamlar bir kere oyunu surekli ertelemekten kaybettiler buna da tamam dedik buglı olmasın vs. tmm da ne bu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Bu konuyla ilgili ilginç bir karikatür yapmışlar. http://www.cad-comic.com/images/news/Lite0014.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salyangoz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bu arada "EA" firması "EA Mythic"tekilere EA yazsının kaldırılmasını ve eskisi gibi Mythic olarak değiştirilmesini istemiş.Mythic firmasındakiler bunun iki firma arasında ki bir anlaşmazlık yüzünden olmadığını vurguluyorlar. Burdan da bu haberle ilgili kaynak linkime erişebilirsiniz http://www.gamesindustry.biz/articles/mythic-drops-ea-from-its-name_3 "Görünen köy kılavuz istemez" demişler çoğu kişi bunun warhammerda ki class ve şehirlerin kaldırılmasının doğuracağı olumsuz etkilerden kaynaklandığına bağladı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Critical fail... o kadar oyunu ovup, betada oynadiktan sonra bilemiyorum ne demek gerekir bu durumda, sildim direk oyunu. beceriksiz herifler. iyi ki aoc almisim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sırf bu oyun için bilgisayar alacaktım, orc çoppah olacaktım. acaip üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Mythic, "bu iş böyle olmuyor arkadaşlar, bunları oyuna koyarsak problemler yaşanır, dengesizlik olur, o yüzden çıkarıyoruz şimdilik" deseydi bu kadar kızmazdım. Ama o paragöz EA bir an önce oyundan gelir elde edebilmek için böyle bir şeye zorlamış adamları. Hiç mi kafaları çalışmıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Doğrusunu söylemek gerekirse, zaten Beta'da gördüklerimi fazla beğenmemiştim, içimden "CE almaya değmeyebilir" diyordum ama "alınır ya, sonuçta beta" diye kendimi avutuyordum. Şu olay üstüne tuz biber ekledi yani. Tek Orc var oyunda ya, komik yani. Allahın ibibik elflerine harcadıkları emeği biraz Orclara gösterselerdi. Paul o kadar bıdı bıdı yapacağına işini yapsaymış keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Yazık! Tek kelimeyle yazık. Ölü bir şekilde çıkarıcaklar oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Bence kesin geri adım atacaklar, bu kadar hazırlandıkları bir piyasaya göz göre göre bu derece büyük bir iksi puan ile giremezler. Şuan en baba fanları bile sırf protesto amaçlı oyunu almıyabilir. Böyle bir riske gireceklerini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Oyunu alacaklardan kazanacakları paradan başka bişey düşünmüyor ki EA. Umurlarında bile olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 abi anamadigim tek bisi war herkesde ayni seyi diyo oyunun adi warhammer yane masaustunden uyarlaniyo greenskin diye bi ordu war evet masaustundede war ulan bi sorun allah rizasi icin masaustunde greekskin oynayan kac kisi ne kadar goblin kullaniyo eyvallah goblin fanac icin 1 2 ordu olur shaman alirsinda nerde boar boyz nerde black orcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 betasi tekrar basladi... bu oyun son haberler ve su anki durumu ile super bir wow expansionu olur :) sevemedim baglanamadim bir turlu. insallah yanilirim. ama betasini oynayasim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Xaenin said: Mythic, "bu iş böyle olmuyor arkadaşlar, bunları oyuna koyarsak problemler yaşanır, dengesizlik olur, o yüzden çıkarıyoruz şimdilik" deseydi bu kadar kızmazdım. Ama o paragöz EA bir an önce oyundan gelir elde edebilmek için böyle bir şeye zorlamış adamları. Hiç mi kafaları çalışmıyor ya. Niye white lion değilde şuan stabil olması gereken classlar cıkarıldı bunu anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Çünkü lion cicili bicili bir class, asıl parayı kazanacakları velet kitlesine hitab ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 ea sadece oyunun parasını mı alıyor yoksa aylık ücretten de komisyon alıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighChaos Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 FAILhammer 50 kere oyunun cıkışını ertele millete 6 ay öncesinden collectors edition sat şimdide gel class ları oyundan cıkart beceremiosan bırak yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 aralarındaki anlaşmaya bağlı ama sanmıyorum aidat ücretlerinden alacağını Fly said: ea sadece oyunun parasını mı alıyor yoksa aylık ücretten de komisyon alıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Masticore said: Mortis said: 4 tane class gitti kaç tane class kaldı şimdi toplamda? ha 20 tane , e yuh yine de =) mevzu o değil. Bize oyunun intronun en başında izlettikleri choppa değilmiydi ? Marauder cıkar , witch hunter cıkar, zealot cıkar E Choppa ama bu ya yuh Hayır birde daha bitmemiş classlar var White Lion Magnus gibi ama aptal adamlar gidiyo ilk bitirdikleri classlardan orc,dwarf'tan cıkarıyor.. belkide onlarda daha doğru duzgun bitmemişti, betayı bilmiyorum bişe söliyememde buda cok mümkün. ve evet biride demiş, whitelion'dan para kırıcaklar asıl, bebeler legolas+heman classla oynıycak. şahsen hammerer'ları sevememişimdi hiç bir zaman, 2 kez kullandım sanırım yıllar boyunca, tarzım değil. Üzülmüstümde slayer veya longbeard yerine hammerer gelince Dwarflara melee dps olarak. ama şimdi koca dwarf orduları bi engineerlarlamı dps yapıcaklar? komik yanı. bence bu classların cıkmasının asıl sebebi, diğer ırklardaki meslektaşlarına cok benzemeleridir. şehirlerin siege'e acılmamasıda büyük bi rezalet banane allah aşkına inevitable'dan, hiç iplemiyceğim mekanlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Masticore said: Xaenin said: Mythic, "bu iş böyle olmuyor arkadaşlar, bunları oyuna koyarsak problemler yaşanır, dengesizlik olur, o yüzden çıkarıyoruz şimdilik" deseydi bu kadar kızmazdım. Ama o paragöz EA bir an önce oyundan gelir elde edebilmek için böyle bir şeye zorlamış adamları. Hiç mi kafaları çalışmıyor ya. Niye white lion değilde şuan stabil olması gereken classlar cıkarıldı bunu anlamıyorum Sorunun tek cevabı, destruction/squid herder karşılığı bir sınıfın order tarafında da olma zorunluluğu. salyangoz said: --------------------------------------------------------------- OLUMSUZ DÜŞÜNENLER: Belki bugları az olarak ve dengeli bir oynanışla piyasaya çıkarmak için bunu yaptılar ama 4 şehir ve 4 classın olmayışı baştan zaten bitmemiş bir oyunu piyasaya sürüceklerininde kanıtıdır. OLUMLU DÜŞÜNENLER: 4 tane çok buglı şehirde gezineceğime ve 4 tane dengesiz classla uğraşacağıma ; 2 tane bugsız şehirde gezinip 20 tane dengeli classla oynarım daha iyi. --------------------------------------------------------------- Ben de bu şıkta olumlu düşünenlerdenim. Altdorf ve Inevitable city için end game pvp test edildi, ancak diğer şehirler için hiçbir hazırlık yapılmamıştı. Sınıf sayısının fazlalığı nedeniyle de her iki taraftan birer melee tank ve birer melee dps çıkarıldı. Sonuçta 20 tane sınıf halen oyunda. Release date in Eylül sonu olması ve publisherın ticari kaygıları yüzünden böyle bir karar aldılar. Expansion ile çıkarılan sınıfların ekleneceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 (td) yine wow oynayacaz gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 DA2019 said: Masticore said: Xaenin said: Mythic, "bu iş böyle olmuyor arkadaşlar, bunları oyuna koyarsak problemler yaşanır, dengesizlik olur, o yüzden çıkarıyoruz şimdilik" deseydi bu kadar kızmazdım. Ama o paragöz EA bir an önce oyundan gelir elde edebilmek için böyle bir şeye zorlamış adamları. Hiç mi kafaları çalışmıyor ya. Niye white lion değilde şuan stabil olması gereken classlar cıkarıldı bunu anlamıyorum Sorunun tek cevabı, destruction/squid herder karşılığı bir sınıfın order tarafında da olma zorunluluğu. Abi ne alakası var biri ranged digeri melee degilmi bu classların bir tek pet li class olsun diyemi tutuyolar white lionu diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Çıkarılan sınıflar tamamen gitti bu arada, yanlış okumadıysam bir daha eklenmeyecekler. Sadece şehirler ileride tekrardan Siege'e açılabilir ama yok yani, anlamsız. Dürüst olayım, betaya arkadaşın accountu ile baktım, tamam bilgisayar çok kaldırmıyordu, eksikti oyun, direk R21'den başlıyordu, hiç bişe anlamamıştım falan filan ama, yok bir çekiciliği yok. Chaos chosen alıyorsun, Black Orc alıyorsun, WoW'daki mantıkla DPS yapabileceklerini düşünüyorsun, adamların sana verdiği silah 4.1sec Neyse geçtim onu, her sınıfın mekaniği farklı ve kesinlikle düzgün çalışmıyor. Warpriest alıyorsun, adam hayvan gibi, çatır çatır kesiyor, bir de güzel healliyor, imba imba geziniyor. Chaos chosen alıyorsun, adam tank, DPS'te yapar nolcak ki diosun, nerdeee, bekle ki öldüresin, hele PvP aşamasında, imkansız. Warpriest, resmen 2 tane Chaos Marauder sololuyor, adama tık demiyor. Şimdi bu Warpriest dengeli, düzgün ama, eğlenceli öyle mi? Bırakıcaklar bu işleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 yazdıkların çok enterasan cb olmadığımız için birşey diyemem ama muhtemelen dengeleri düzenlenlerler ob'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar