bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fragman Çok komik, ilginç ve eğlenceli bir film.Toronto Film Festivalinden çıkan film.ABD de 16 haziranda gösterime girmiş ülkemizde büyük ihtimalle gösterime girmez.Bende fragmanları izlerken denk geldim türkçe altyazı yok türkçe yorum bile yok filme.Bulmadım.Bulan olursa haber versin pls Neyse filmin değişik bir konusu var. 5 farklı çift var (Çok iyi iki arkadaş , couple , eskiden çıkmış olan bir çift . ilk kez buluşan bir çift ve -ki en çok güldüğüm- oda arkadaşı bir çift). Ve bunlar üzerinden seksin 6 aşaması (prelude,foreplay,sex,ınterlude,orgasm,afterglow) anlatılıyor. Kesinlikle izleyin çok eğlenceli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 işte batının rezilliği hakkında bir film!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 dasaaa +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 aa iyiymiş konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Nihan seks manyağı mısın kızım? Terbiyesiz misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 batının bilgisini değil, rezilliğini almış nihan hem bana spaces invaders lı atkı örecekti. ümit verdi ve sonra hayyallerimi yıktı umursamadan -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Bana da bir dahaki buluşmada kitap hediye edecekti, buluşmuyo o yüzden benimle. Ahlaksız karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 burtonesk said: aa iyiymiş konusu. ahahahah evet, konulu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yok buluşmamasının sebebi doğunun da ahlaksızlığını almış olmasıdır.. yemeği falan bu elle yiyor!! yağlı yağlı.. ığyhhh tabii sol el pis el kabul ediliyor bunlarda, onu hiç kullanmıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Asteroth said: Bana da bir dahaki buluşmada kitap hediye edecekti, buluşmuyo o yüzden benimle. Ahlaksız karı. alıcem len. daha kitabın ne olduğunu bile hatırlamıyorsun. konulu film severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 dasaaa said: batının bilgisini değil, rezilliğini almış nihan hem bana spaces invaders lı atkı örecekti. ümit verdi ve sonra hayyallerimi yıktı umursamadan -_- oha evet evet. anneannemle konuşma fırsatım olmadıydı:( şu an evdeyim, halledeceğim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 filmin adı epey başarılı bir pazarlama stratejisinin ürünü olsa gerek =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 sir haricindeki tipler 7.sanatı körelttiniz iki postla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Yahu film ve konu iyide, dialoglar ve filmin işlenişi direk fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Filmin Divx hali bi çok downloadçu genci hayal kırıklığına uğratır yalnız Young people fking.avi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hakkaten ha. anca torrent sitesinden uzun süre durmuş ve olumlu yorum almış olanı indirilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mr_Hand said: burtonesk said: aa iyiymiş konusu. ahahahah evet, konulu bu. :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 hemen indircem bu filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Filmdeki evli çifti diri diri yakmak lazım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 türkçe yada ingilizce altyazı bulan varmı acep? bi altyazı lazım sesi duyabilmek için fazlacana açmak lazım, kulaklık olmayınca bide hoperlörlerden son ses orgazm çığlıkları gelirken insanlara ayıp olur sdfgsdfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sürekli ses açıp kısmaktan hoparlörü bozuyodum zaten lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 indiriyorum ben de hadi bakalım heheh (aile filmi di mi bu? sdfg ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 ahçılı bahçıvanlı falan olsa bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evet aile filmi. alın mısırınızı, ana babanızla beraber izleyin. saturday night film kuşağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 sdf o dalga amaçlı bişeydi da festival filmi iyidir heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar