Tokasra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ekranıma konan sineğin konduğu yere farenin imlecini getirip, hızla sağa sola sallayınca sineğin hep kaçtığını fark ettim ve bunu sizinle paylaşmak istedim. Gerçi o sinek şu an sanırım space tuşumun altında ezilerek can verdi ki umarım bu olmamıştır ama olmuş olsa bile yapabileceğim hiç bir şey yoktu, oraya kendisi girdi. Bu arada şu anda ekranımda dolaşan bir adet kör sinek var. Diğerinden daha küçük ve bu sinek yaptığım gösteriden etkilenmiyor ama sonuçta bu sinek kör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 masaüstünü delik deşik edebildiğimiz aptal ama ufak bi program/oyun gibi bişi vardı. o tür bişey de etkili olabilir sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bi de elinizi monitöre doğru şöyle bir savurabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ekran lcd ise bu tehlikeli, ekranın içine etme ihtimaliniz var. CRT monitörde en fazla parmak izi olur gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sağlam bir balgam olayı çözer gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 FromTheHell said: masaüstünü delik deşik edebildiğimiz aptal ama ufak bi program/oyun gibi bişi vardı. o tür bişey de etkili olabilir sanıyorum. Abi o oyuna hastaydım ben ahhaha level cd si vermişti sanırım 4-5 yıl önce orda görmüştüm.Her gün açar azına sıçardım bi ehueh.Desktop Toys muydu öyle bişeydi ismi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 sinek konduğunda bırak mouse oynatmayı.. neler neler açıyorum ben sineğin ölmesi gerek yok yapışmış gibi monitörde duruyor. beğenmedim bu tutöryali başarısız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2008 Mr_Hand said: ekran lcd ise bu tehlikeli, ekranın içine etme ihtimaliniz var. CRT monitörde en fazla parmak izi olur gerçi. amma abarttınız yahu, ben içerdeki lcd'yi zevkle parmaklıyorum her gün azcık rengi değişiyor iki saniye o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 ulen sadece nemli bezle silerken boydan boya LCDyi çizmiş adam biliyorum ben. ööle normal dokunmayla hemen bişey olmayabilir tabi, sinek kovacam derken salak bi hareket yaparsın girer parmağın lcdye. o zaman olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2008 bez çizebilir tabi onu bilemem, parmakla bi şey olmaz ama =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2008 konuşmayı deneyin önce uzlaşmacı olun.işe yaramaz ise kafa atın bu kesin işe yarıyo, eğer grup halinde geliyolarsa iyide bi misilleme oluyo diğerlerine.kaçıp uzak diyarlara gidiyorlar eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 bugün bi anda sinek bastı monitörü beş tane kör sinek, seri tırnak darbeleriyle monitöre yapıştırdım hepsini sonra kağıtla sildim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2008 nedankonun avatarı yüzünden bende patlattım bi ekranıma sonra kendime geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 seri dil darbeleriyle sonuca gidebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sercio678 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 tarihi eser kaçakçılığından yakalanabilirim elimde 14 senelik pc var :D.belkide türününson örneği sinek kaçırmak için yumruk tekme artık allah ne verdiyse dalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 pencerenize sinek teli takın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 "Conan Sineği" diye algılayan bir ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2010 ben de araştırıyordum şu an var mı öyle bi sinek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Geçen ekranın üstünde ufak bir sinek vardı, Cons un resminin olduğu topiği açınca uçtu gitti. Ben uçuruyorum siz de uçurun.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 conan the barbarian dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simego55 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Umutlarımız Network - Bitki Ecza,Bizden Kaçmaz,Filmini Seç,Haber Budur,İndirim Vagonu,Kadın Klübü,Komik Eğlence,Mobilyanı Seç,Moda Uzmanı,Rüya Tabirleri,Sende Dinle,Sende Eğlen,Şikayet Edin,Türkiyesatis.Net,Umutbilgileri,Yaşam Ecza,Yorumhane,Yorumlarınız,Video İzliyoruz,Erkeklere Yasak,Kadınlara Yasak,Sohbet Ediyorum,Moda Rüzgarları,Rüya Tabiri Kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar