StRencher Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Beklenen An Geldi! Haberin Devamı İçin Tıklayın![hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin [Bu mesaj StRencher tarafından 09 Mart 2003 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] adresi duzelttim /wastiee [Bu mesaj wastiee tarafından 15 Mart 2003 13:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 oyunu sürmeden önce grafik motorunu geliştirselerdi keşke... neyse, önemli olan güzel grafik değil, masaüstü frp oynar hissettirecek bir oyun. Catapultlarla kale kuşatması iki elinde kılıçla goblinin kafasını uçurma, vücüdunu deşme en iyi arkadaşınla bir barda oturup birer bira içerken sohbet yine mi ejderha yerine aa başımıza taş yağacak demek pk'lardan sıkılmak yerine rp'nın tadına varmak[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 helal iyi yazmisin bon[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 said: Bonecrusher, 09 Mart 2003 22:51 tarihinde demiş ki: oyunu sürmeden önce grafik motorunu geliştirselerdi keşke... neyse, önemli olan güzel grafik değil, masaüstü frp oynar hissettirecek bir oyun. Catapultlarla kale kuşatması iki elinde kılıçla goblinin kafasını uçurma, vücüdunu deşme en iyi arkadaşınla bir barda oturup birer bira içerken sohbet yine mi ejderha yerine aa başımıza taş yağacak demek pk'lardan sıkılmak yerine rp'nın tadına varmak[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Havada uçabilme..... Bu benim için en dehşeti... Daoctaki gibi Yön duygusu çok iyi gelişmiş bir at tarafından istediğim yere götürülmek yerine uçarak giderim daha iyi[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 iyide sadece aracoixler ucmuyomu..?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 en iyisi, komuta edebileceğin bir atı sürmek.[hline]Bakıyorum da neşem pek yerinde dii mi canım kendim. Tabi tabi.. Potasyum.. Potasyum.. - Deli Cevat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Evet... Zıt birşey söylemedim ki zaten.... Uçmanın güzelliğinden bahsettim![hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 wiz ler ve channler lar uçabilir[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gorgonyt Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yok baba ayaklarim yere basmadiginda ben kendimi guvende hissetmem. Oyun piyasaya suruldugunde herzaman yaptigim gibi acarim bir human-mage char ver elini macera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Oyun çıkıyor felan hoş da $40 bu oyun için biraz pahalı değil mi? Türkiye' de de bu fiyattan satılması bir avantaj tabii çünkü bir de buna onlarca dolar posta masrafı eklemek zorunda kalmıyacagız ama her şekilde $40 fiyat biçilmesi (pre orderda bile) bana çok saçma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 AVATurk'te US serverı için satılan ön talep paketleri 40 USD olacak.[hline]Life is Just a Game AVATurk Gaming Comunity www.avaturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 30 milyon gerçekten çok iyi bir fiyat olurdu özellikle Türkiye için. Türkiyede alınabilir bir fiyat bence 30 milyon. Tabii ki yurt dışında o fiyat biraz ucuz kalır. $25-$30 arası bir fiyat mantıklı olabilirdi ama özellikle grafikleriyle bu kadar eleştiri alan bir oyun için, DAOCtan $23 pahalıya hele star wars gibi isminin bile milyon satabileceği bir oyundan sadece $10 ucuza satmak bir pazarlama hatası gibi geliyor bana. Ya da ilk alıcıları kazıklamak bilemiyorum. EDİT: Bu arada kesinlikle yanlış anlaşılmasın ben tamamen üretici şirlketin fiyatlarını eleştiriyorum. Fiyatlandırma konusunda tamamen Avatürk' e destek veriyorum. Amerikadaki fiyattan Türkiye de satışa sunabilmek büyük bir hizmettir ve takdir ediyorum. Ama eğer bir EU versiyon söz konusu ise ve bu oyunu Avatürk 30 milyon TL gibi bir fiyata satabilecekse (Bu amerika fiyatından %55 indirim demek) o zman almayı düşünmediğim bir oyun olmasına rağmen sırf Avatürk gibi bir şirkete destek olmak için alır ve denerim. Her durumda da Hasan' ı bu girişimci cesaretinden dolayı da kutluyorum. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 14 Mart 2003 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 disket versiyonu var mı ? oynayacağım makinada cd-rom sürücü yok ta..[hline]Koalas are NOT bears. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2003 Evet var 430 disket :lol: [hline] Bu arada unutmadan Arcane, ben de özür dilerim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 hmm bana da 860 disketlik DD versiyonu lazım. floppy'm 1.44 formatlıları okumuyor da :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar