eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 insanlara bir süre sonra olgunlaştıkları damgası yapıştırılır daha doğrusu olgunlaştıkları düşünülür söylenir tamam insanlar günler geçtikçe olgunlaşıyorlar ama bence olgun insan kavramı çok yanlış insanlar tam anlamıyla asla olgunlaşamıyorlar bence konu konu olgunlaşıyorlar yani bence olgun insan yoktur. insanların olgunlukla bakabildiği konular vardı. Sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Olgun insan yoktur , az vodka vardır. Hala büyüyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 olgunluk başkalarının beklediği tepkileri vermendir. kendin olduğun sürece gösterdiğin davranışların, başkalarının senden beklediği davranışlarla çelişiyorsa olgun demezler. bekleneni vermendir biraz olgunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 zeka x 0.7 + tecrübe x 0.3 = Y Y = olgunluk 1 - 0.8 aralığı = olgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 aritra said: bekleneni vermendir biraz olgunluk. çok doğr çok mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 beklenen genelde mantıklı olandır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Ben severim olgun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Olgunluk insanın davranışlarından çok kafasındadır. Bir şeylerin farkına varmaktır bence. Ayrıca kendin olmak bir şeye gösterdiğin tepki olamaz, Sokrates'in de dediği gibi (hadi beni sittret, Sokrates diyor) doğruya akıl yoluyla ulaşacağımız için bir duruma karşı tepkimiz tabii ki mantığımızla ulaştığımız doğru tepki olmalıdır. Ama mantıklı olanı yapmak yerine istediğmizi yapıp buna kendimiz olmak deyip, yanlış bir şey yapmanın bahanesi olarak kullanıyorsan bu kendin olmak değil olgunlaşmamış olmak demektir. Evet toplum yıllarca düşünmüş, yazmış, sonuçta belirli koşullar içinde olan olayların belirli sonuçlarına yargı verebilmiş. Yanlış olan çok fazla şey olsa da doğru düşündükleri de bayağı var. Ama tabii ki olgunluk başkasının söylemesiyle belirlenen bir şey değildir, zaten olgunlaşmanın sebebi de birilerinin onu olgun görmesi değildir, kendi için yapıyordur. Olgun olmak insanın kendine yakışanı giymesidir. Edit: Oha kişisel gelişim kitabı gibi olmuş biraz ama ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 olgunluk aslında enteresan bi kavram.kime göre olgun neye göre olgun.benim düşüncelerim hareketlerim karşıdakini tatmin etmeyince karşıdaki olgunlaş artık der. bazı konular vardır istesende istemesende olgun yaklaşırsın.yaş ilerledikçe yada yaşanan baz ıolayların getirisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hayalindeki sevgilin için "dolgun olsun dolgun, dolguun, dooolguaaaaaaggghhhhhhh" demek yerine "olgun olsun" dediğin gün olgun olmuşsun demektir. peçeteleri yerlere atmayalım, doğayı sevelim. teleizyonunu yeni açan izleyiciler hep beraber söylüyoruz, "çocuklar ölmesin, şeker de yiyebilsinler". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu bi üstümdeki mesaj, tarihi bi post olsun. paticiğin ana sayfasına konsun bu yazı. o yazıya tıklayınca girebilelim foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 aynı mantıkla olgun olsun yerine ele avuca gelsin be baboli dediğimiz zaman bizde dolgun olurmuyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ginaly neyin kafasında çözmüş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bence bi anda olgunlaşır insan. bi ölüm, ayrılık vs.. gibi şeyler. tecrübeyle öğrenilen şeyler olgunlaştırır insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Overseer said: zeka x 0.7 + tecrübe x 0.3 = Y Y = olgunluk 1 - 0.8 aralığı = olgun (td) Olgunluk hayata bakış açısıdır.Zekayla fazla bağlantılı değildir. Edit : Aslında düşündümde bağlantılıdır.Ama öyle bi oran kurulamaz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 olgun insanı kıçına vurarak anlarız. ses gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 depremde dolap altında sıkışıp kalırsan çıktığında olgunlaşırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ben beğendim de oran 0.6 olabilir yada 0.65 çok farkeder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Çevresine veya kendine o veya bu şekilde rahatsızlık vermeyen, ruh sağlığı yerinde mutlu insan, olgun insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 fede said: olgun insanı kıçına vurarak anlarız. ses gelir ben koklayarak anlarız diye biliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Olgun olunmaz, olgun doğulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 -Deno- said: Olgun insan yoktur , az vodka vardır. Hala büyüyemedim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar