Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Testlive Patch for 16th Jul 2008

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
haha yine de helal olsun, adamlar deli gibi calisiyor bi seyler yapmak icin, iyi yada kotu sonuclaniyor ama progress progressdir kotusu iyisi yoktur.. guardlarin kendi sehir halkini kesme olayi efsanevi olmus ama ahahha
Mesaj tarihi:
Attack speed olayı resmen facia oldu. Guya dagger kullanıyorum ama 2.0 attack speedi var. Combo bitene kadar hele de 3*4 tuşlu ise zaten ölmüş oluyorum :)
Bi kerede bişeyi tek seferde becer be Funcom.
Mesaj tarihi:
evet 1h sword atk. speed i de sacmaliyor, sanki 10 fps le oynuyorum da grafikler kaldirmiyor, elini zor kaldirip indiriyor. ayrica bende genel olarak fps dususu var, hic hosuma gitmedi bu olay, ama serveri kapattilar hot-fix geliyor gibi du bakalim..
Mesaj tarihi:
Darksun said:
Yakında yeni bir başlık açacağım bu patch ile gelen bug'lar adı altında lol, guild şehrindeki guardlar şehrin sahibi olan insanlarıda kesiyormuş. Birde görünmez olan insanlar var tabi, adamlar milleti kesiyorlar karşıdaki ne olduğunu bile anlamıyor haha pvp serverları ağlıyor bu yüzden =P

görünmez adam ,fontların siyah olması(okunamaması)ve friend/guild liste kimsenin olmaması bug değil, gui sistemi değiştiği için kullandığınız interface add-on problemleri 3ünüde yaşadım biliyorum yapmanız gereken custom klasörünü silip kullandığınız interface addon nun yeni versiyonunu kurmak, hemen funcom u suçlamayalım ;)
Mesaj tarihi:
ewt forumlara baktım ,görünmeyen oyuncular olayı patchle çözülmüş,ben patch ten önce yatmıştım ama friend/guildmember list ve fontlar olayını add-on nu silerek haletmiştim
neyse iyiki erken yatmışım server ın kapatıldıgını gormemısım çünkü yatarkan funcom hakkında iyi şeyler düşünerek yattıgım ender gecelerden biri oldu :D
Mesaj tarihi:
odiflame said:
grafiklerde elden geçirilmiş gibiydi.dün fps alışım arttı.herşey açıkta denedim 40 üstünde gezdi fps hemde keşhettada death master campte :)

fps artısı benimde dikkatımı çekti bir ati kullanıcısı olarak özelliklede Kheshatta fakat kendini bilmez :) ve aynı zamanda görünmeyen (:D bir HOX tarafından abuse edilmeye başlıyınca pek inceleme yapamadım :)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Attack speed olayı resmen facia oldu. Guya dagger kullanıyorum ama 2.0 attack speedi var. Combo bitene kadar hele de 3*4 tuşlu ise zaten ölmüş oluyorum :)
Bi kerede bişeyi tek seferde becer be Funcom.

Bu attack speed olayı bug mı oldu yoksa bilerek mi.Patch notlarda göremedim ben ama.Eğer bug değilse çok saçma.Elin barbar kendinin iki katı swordu 1,42 ile kullanırken ekmek bıçağı sınıfına giren daggerı 2,00 ile kullanmak nasıl bir mantıktır.
Mesaj tarihi:
Sonunda attack spd olayına bir dev cevap yazdı forumda..

Onlara göre 1h edge silahın att.spd 2.0 olması bir "tooltip issue" imiş.. Ne kasdedildiğini anlayan varsa bize de söylesin..

Ama comboları yaparken oluşan ağır çekim animasyonu kabul ediyorlar, yeniden yazılması yada düzenlenmesi gerekecek demişler..
Mesaj tarihi:
Tooltip mouse u üstüne getirdiğinizde bilgi için çıkan kutu anlamına geliyor. Bu demek oluyorki 1h speed sadece bilgi yönünden arızalı gerçekde 2.0 saniye değil yani.
Mesaj tarihi:
FC developerı Sharum diyor ki, tooltipte gördüğümüz att. speedler buglıymış ve doğruyu göstermiyormuş.. Tüm 1h Edge,blunt ve daggerlar hem erkek hem kadın karakterler için hatalı veri veriyormuş..Bugün yarın fixini live servera koyacaklarmış..

Özetle birşeyler gelecek ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiş..
Mesaj tarihi:
hala neden hot-fix gelmedi atk. speed olayina anlamis degilim. oyle ufak, onemsiz bi' hata degil ki bi sonraki patch beklensin.. neyse artik. her hafta patchle neler geldigini degil, neler gittigini ogreniyoruz zaten daha tam anlayamadan biraz daha stealth degisiklik yapiliyor..
  • Yeni Oluştur...