Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 BG gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 açıldığı zaman gelmişti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 gelmiş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 gelmemiş. memiş. iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 arkadaşımın bulmaca takıntısı yüzünden onu sevindirmek amacı ile büfeye gidip bir adet posta dedim. adam elime bir cd tutuşturdu. bu ne ? der gibi adama baktım sonra cd ye baktım fallout çıktı. çocuk gibi sevinmiştim. meğer her cumartesi eski bir oyun veriyormuş posta bilmem hala devam ediyomudur. bu siteyi görünce de çocuk gibi sevinecektim ama myth yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 contest yapmışlar bu hafta her gün küçük screenshotlardan oyun tahmini yapılıyo, kazananlara değişik hediyeler var said: From all correct answers we will pick 3 winners: # the winner will receive all Atari games we released so far # 1st runner up will receive the games from Majesco catalogue # 2nd runner up, thanks to our friends at PC Gamer, will receive a PC Gamer UK subscription. ayrıca said: Now the best part is that from all the entrants we'll pick one user who will win the whole GOG.com catalogue up to date (including this week's new release)! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yardımcı olalım birbirimize o zaman :) 1- fallout 1 veya 2? diğerlerini çıkartamadım, bildiğim oyunlardır belki ama tuhaf yerlerden kesmişler. 5 space quest mi? hiç oynamadım ama ona benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Abi biraz bakayım dedim de hiç kasasım yok ya, ilkinin Fallout olduğu haricinde hiçbiri hakkında bi fikrim yok lkdjfhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 1- Fallout 2- 3-Outcast 4-Redneck Rampage 5-Space Quest 6 6-Earthworm Jim 7- 8- 9-MDK kötü tıkandım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 fallout 1 mi 2 mi ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 yanlış bakmışım şu an o kadar çok tab açık ki sdf bir mi iki mi emin deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 bu arada o fallout bile olmayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Fallout Tactics o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 a evet tactics miş kalanları hala bulamadım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 bu arada tactics oynayan var mı, multi atalım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 gogmix isim yarışmasında derece yapıyorum, bekleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 biz eskiden oynuyorduk luzumlu luzumsuz 6-7 kisi arcane , sam , draven, aegean falan. muhtemelen simdi oynasak uykumuz gelir turn bitene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Demek arcane sam aegen falan oynuyordunuz. Peki =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 abi seni yildizlarla bi sonraki mesaja yazicaktim valla. kendimi de yazmamisim dikkat edersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 KHaRoN said: biz eskiden oynuyorduk luzumlu luzumsuz 6-7 kisi arcane , sam , draven, aegean falan. muhtemelen simdi oynasak uykumuz gelir turn bitene kadar. Yaşlanıyorsunuz. Bana da olmuş aynısı aslında. Okulda benden 4-5 yaş küçük elemanlar bile çocuk gibi görünüyor bazen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 evet zamanında oynayan bi tayfa vardı. neyse ben de bikaç gün oynicam zaten sora netbooktan touchpadle oyun devri bi 6 ay kapanacak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2010 İkinci gün sorusu geldi said: Today's contest is a reprieve that will allow more time to get the first day's done. For today, the GOG staff created a GOGmix, one of the new features of the site. There is no name for the mix, and that is the point of the challenge. Come up with a name for the mix. Here are the games in the mix: * Sacrifice * Wawworks * Darkstar One * Septerra Core: Legacy of the Creator * Earthworm Jim 1 + 2 * Master of Orion 1 + 2 * Arcanum: Of Steamwoks and Magick Obscura * Strategic Command: European Theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 "Bitti mi? Bitmedi!" uygun bir isim ama tercüme edince esprisi kaybolur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Ya bu septerra core u hep oynamak istedim ben ama hiç oynayamadım yakın zamanda tecrübe etmek istiyorum.Nasıl oyundur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Gog'un bir downloaderı var mıdır ya? Browser downloaderla indirmeye çalıştım da internet gidince gitti firefox ile bütün download. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar