yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 oharey felaketmiş senin bu anın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 öfkeyle kalkan zararla oturur.. sinirle duvara sumsuk atan parmaanı kırar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ananem de üye olmuş foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xaenin said: Ananem de üye olmuş foruma. hahahahahahhaHAHAHAHAHHAHA +1111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yav said: o değil de duvara telefon fırlatan zihniyetin içine edeyim ben almanya turkiye macinda cok guzel firlattim ama balkondayken duvar falan yoktu direk asaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 OHOHOHOHO aynen böyle güldüm okuduğumda mesajını lol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Xaenin said: Erkek adam duvara yumruk atınca kırar elini, gezer alçıyla, üstüne özlü söz yazdırır kardeş. SELAMUN ALEYKÜM KARDAŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yapma yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 çok iyi hatırlıyorum.. 3. sınıftayım öğle arası, derse geç kalmışım.hocadan derse girebilmek için izin istemiştim, hoca izin vermemişti bana. çok sinirlenmiştim hocaya, kesin anneme fln söyler şimdi bunları diye, o sinirle boynumda asılı olan suluga bütün gücümle tekme atmıştım, o suluk gelip anlımın ortasında patlamıştı..sonra anlım davul gibi şişmişti tabi.. amma ağlamıştım ya o zaman acıdan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ahaha süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Aiko said: çok iyi hatırlıyorum.. 3. sınıftayım öğle arası, derse geç kalmışım.hocadan derse girebilmek için izin istemiştim, hoca izin vermemişti bana. çok sinirlenmiştim hocaya, kesin anneme fln söyler şimdi bunları diye, o sinirle boynumda asılı olan suluga bütün gücümle tekme atmıştım, o suluk gelip anlımın ortasında patlamıştı..sonra anlım davul gibi şişmişti tabi.. amma ağlamıştım ya o zaman acıdan :D ohahaha offff süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bianlık artislikle yapılıyo genelde o. hiç yapmadım şuana kadar, mutlu ve huzurluyum şahsen. sinirlenince gözlerini kapayıp derin derin enfes al yada sinirlerini bozan kişi dövebileceğin biriyse döv, ne diye hiçbişekilde zarar veremiyeceğin, versende kendine vereceğin hasarın daha büyük olacağı bişeye yumruk atarsınki? çok saçma bence buarada suluğa tekme atıp alnında patlatmak... ÖLDÜM AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 karizmatik olmuyosun öyle yapınca ben denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Aiko said: çok iyi hatırlıyorum.. 3. sınıftayım öğle arası, derse geç kalmışım.hocadan derse girebilmek için izin istemiştim, hoca izin vermemişti bana. çok sinirlenmiştim hocaya, kesin anneme fln söyler şimdi bunları diye, o sinirle boynumda asılı olan suluga bütün gücümle tekme atmıştım, o suluk gelip anlımın ortasında patlamıştı..sonra anlım davul gibi şişmişti tabi.. amma ağlamıştım ya o zaman acıdan :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Ben valla o raddeye gelince duvara yumruk atacak gibi oluyorum, milisaniyelik bir düşünceyle vazgeçip tokada çeviriyorum, kızarıyo avcumun içi. O kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yav said: Aiko said: çok iyi hatırlıyorum.. 3. sınıftayım öğle arası, derse geç kalmışım.hocadan derse girebilmek için izin istemiştim, hoca izin vermemişti bana. çok sinirlenmiştim hocaya, kesin anneme fln söyler şimdi bunları diye, o sinirle boynumda asılı olan suluga bütün gücümle tekme atmıştım, o suluk gelip anlımın ortasında patlamıştı..sonra anlım davul gibi şişmişti tabi.. amma ağlamıştım ya o zaman acıdan :D :D ahaha çok komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bi taşla iki kuş olmus hem tekme hem kafa atmıs arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Aiko said: ben duvara çarpıp özür dilediğimi hatırlarım lsd falan heralde . oha ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 duvara niye yumruk atarlarki bide bazen gelirler okula -neoldu lan eline -hiç ya duvar yumruk attım -sttr lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 shuTdoWnX said: duvara niye yumruk atarlarki bide bazen gelirler okula -neoldu lan eline -hiç ya duvar yumruk attım -sttr lan okula sargıyla falan gelirler sırf noldu la eline desinler diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 evt ne kadar saçma olsada duvarı yumruklamak bazen cidden cinnet geçirme hali olunca ister istemez sanki refleksmiş gibi vuruosun ve sonra tabi elinin morarmadık yeri kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 of bizim sınıfta bi üst dönemden tipler geldiydi lise 1 de.çocuk kız yüzünden o anda her sınıftan öğrenci bulunduran bizim sınıfın dolabına(dolap camlı)yumruk attı eli kesildi.allaam ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kim o batuhan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Sinirlenince hiçbi şeye vurmiycakmışın abi ben bunu anladım bikaç senedir. Olan ya sana oluyo ya da vurduğun şeye. Sakinleşmerye çalışacan, baktın olmuyo kendine vuracan asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar