Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçlarin uzun/kisa arasi bişey olmasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nosfe said:
3 numara
Ne kurutma derdi var
Ne de tarama

evet,kesinlikle katılıyorum.gerçi bazıları bana "hühehee kapıcı çocugu gibi olmuşsun ezel!!XD" demeseler idi;uzun bi süre kullanmayı planlıyor idim.bi kızın saçları uzun olmalıymış=/
Mesaj tarihi:
arası diye bişey yok abicim kalsın öyle uzasın işte, uğraşmana gerek yok ki fazla. Dışarı çıkarken şapka takarsın.

Ben öyle yapıyorum, bi süre sonra çok şapka takmaktan zaten saçlar ayarına giriyor ne kadar uzun olursa olsun.. aynı benim uzunlukta seninki gibi zaten belki biraz daha uzun falanfilanblabla
Mesaj tarihi:
ben de saçlarımı uzatıyorum ama 1.5 sene olması rağmen biyerden sonra uzaması kesildi gibi bişey. ev arkadaşım benden 1 sene sonra uzatmaya başladı. aynı seviyede şimdi. çok üzülüyorum ben böyle olunca. gece yatağa yattığım zaman 3 saat bunu düşünüyorum. gözüme uyku girmiyor
Mesaj tarihi:
ben de 2007 nisan'dan beri uzatıyorum. hakkaten kesildi gibi bir şey sdsf.
yatarken arkadan toplayın öyle yatın. yoksa işkence oluyor. ter basmış boynumu, gece 4 te uyanıyorum hep.
Mesaj tarihi:
hiç yaptırmadım ara makası. geçende de muhabbeti olmuştu forumda ara makasının. hatırlayamadım şimdi nerde.

bi yaptırtmak lazım. ben böyle arkadan toplayınca kulak yanlarından sarkıyor, yetemiyor, böyle kahkül gibi oluyor.
Mesaj tarihi:
Alcadras said:
hiç yaptırmadım ara makası. geçende de muhabbeti olmuştu forumda ara makasının. hatırlayamadım şimdi nerde.

bi yaptırtmak lazım. ben böyle arkadan toplayınca kulak yanlarından sarkıyor, yetemiyor, böyle kahkül gibi oluyor.

hehe ben sölemiştim sana paticik albümdeki fotondan sonra =)
Mesaj tarihi:
Schwarzkopf said:
suda saçlar ve tırnaklar çabuk uzuyormuş
kafanı suya sok

yarmagülleri görünce "sulak yerde yetişmişler" diyolar, demek bundanmış :)
Mesaj tarihi:
Sir Clexcier said:
Xaenin said:
Niye uzatmaya zaman yok?

2 ay sonra lise hayati devam zzz

lise = kısa saç.

eğer o saç 1-2 ayda kısacık saç mertebesinden o konuma gelmediyse 2 ay sonra da çok değişimez, açılana kadar uzat berber masrafı olmaz en azından.

ayrıca uzun saçın bakımı görüntüsü vs si çok uğraştırıyor, düşünün yani iki defa uzatacaksanız.
  • Yeni Oluştur...