Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 AHAHAHA KALİMDOR ESNAFI SDFGJKSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 oper said: BoDrUmLu said: Lise sux, unv yonetir :P ne yonetmesi beaaa .. bile kor valla :D Olurmu lan.Herkes liseyi özlüyo siz kötü lise hayatı geçirmişlerdenmisiniz xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Nosfe said: 3 numara Ne kurutma derdi var Ne de tarama evet,kesinlikle katılıyorum.gerçi bazıları bana "hühehee kapıcı çocugu gibi olmuşsun ezel!!XD" demeseler idi;uzun bi süre kullanmayı planlıyor idim.bi kızın saçları uzun olmalıymış=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben de saçımı kısa kesince, kapıcı çocuu gibi oluosun gibi yorulmar alabiliorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ahahah bişi dicektim ama vazgeçtim.üzülme mortis^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 arası diye bişey yok abicim kalsın öyle uzasın işte, uğraşmana gerek yok ki fazla. Dışarı çıkarken şapka takarsın. Ben öyle yapıyorum, bi süre sonra çok şapka takmaktan zaten saçlar ayarına giriyor ne kadar uzun olursa olsun.. aynı benim uzunlukta seninki gibi zaten belki biraz daha uzun falanfilanblabla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben de saçlarımı uzatıyorum ama 1.5 sene olması rağmen biyerden sonra uzaması kesildi gibi bişey. ev arkadaşım benden 1 sene sonra uzatmaya başladı. aynı seviyede şimdi. çok üzülüyorum ben böyle olunca. gece yatağa yattığım zaman 3 saat bunu düşünüyorum. gözüme uyku girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben de 2007 nisan'dan beri uzatıyorum. hakkaten kesildi gibi bir şey sdsf. yatarken arkadan toplayın öyle yatın. yoksa işkence oluyor. ter basmış boynumu, gece 4 te uyanıyorum hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 arada kırıkları aldırın gençler daha çabuk uzuyormuş (bu büyük bi yalan olabilir^^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 dünyanın en büyük yalanı. gittim aldırayım diye 4 parmak kseti şerefsiz berber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 -alatariel- said: arada kırıkları aldırın gençler daha çabuk uzuyormuş (bu büyük bi yalan olabilir^^) ara makası demi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yok ya aramakası değil heralde onun dediği. uçlardan alıyo. aramakası alınca böyle kat kat oluyo. emo gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yok.ara makası gür saçların kabarma olayını önleyen birşey benim bahsettiğim uçlarından aldırmak kırıkları kestirmek.ama yalanmış işte=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 hiç yaptırmadım ara makası. geçende de muhabbeti olmuştu forumda ara makasının. hatırlayamadım şimdi nerde. bi yaptırtmak lazım. ben böyle arkadan toplayınca kulak yanlarından sarkıyor, yetemiyor, böyle kahkül gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 kulak arkasından sarkan öndeki saçlar. korku filmi senaryosu yeminle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Alcadras said: hiç yaptırmadım ara makası. geçende de muhabbeti olmuştu forumda ara makasının. hatırlayamadım şimdi nerde. bi yaptırtmak lazım. ben böyle arkadan toplayınca kulak yanlarından sarkıyor, yetemiyor, böyle kahkül gibi oluyor. hehe ben sölemiştim sana paticik albümdeki fotondan sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 vurdur 0 ira gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 suda saçlar ve tırnaklar çabuk uzuyormuş kafanı suya sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 çok uğraşıyosunuz. 3 numara diye bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Schwarzkopf said: suda saçlar ve tırnaklar çabuk uzuyormuş kafanı suya sok yarmagülleri görünce "sulak yerde yetişmişler" diyolar, demek bundanmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 su demek bolluk, bereket demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Sir Clexcier said: Xaenin said: Niye uzatmaya zaman yok? 2 ay sonra lise hayati devam zzz lise = kısa saç. eğer o saç 1-2 ayda kısacık saç mertebesinden o konuma gelmediyse 2 ay sonra da çok değişimez, açılana kadar uzat berber masrafı olmaz en azından. ayrıca uzun saçın bakımı görüntüsü vs si çok uğraştırıyor, düşünün yani iki defa uzatacaksanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 bizim lisede yasak değildi uzun saç hatta lisede uzatmaya başladım ilk ^_^ o şekilde üniye geldiimde saçlarım uzundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar