Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saçlarin uzun/kisa arasi bişey olmasi

Sir Clexcier

Öne çıkan mesajlar

arası diye bişey yok abicim kalsın öyle uzasın işte, uğraşmana gerek yok ki fazla. Dışarı çıkarken şapka takarsın.

Ben öyle yapıyorum, bi süre sonra çok şapka takmaktan zaten saçlar ayarına giriyor ne kadar uzun olursa olsun.. aynı benim uzunlukta seninki gibi zaten belki biraz daha uzun falanfilanblabla
Sosyal ağlarda paylaş

ben de saçlarımı uzatıyorum ama 1.5 sene olması rağmen biyerden sonra uzaması kesildi gibi bişey. ev arkadaşım benden 1 sene sonra uzatmaya başladı. aynı seviyede şimdi. çok üzülüyorum ben böyle olunca. gece yatağa yattığım zaman 3 saat bunu düşünüyorum. gözüme uyku girmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Alcadras said:
hiç yaptırmadım ara makası. geçende de muhabbeti olmuştu forumda ara makasının. hatırlayamadım şimdi nerde.

bi yaptırtmak lazım. ben böyle arkadan toplayınca kulak yanlarından sarkıyor, yetemiyor, böyle kahkül gibi oluyor.

hehe ben sölemiştim sana paticik albümdeki fotondan sonra =)
Sosyal ağlarda paylaş

Sir Clexcier said:
Xaenin said:
Niye uzatmaya zaman yok?

2 ay sonra lise hayati devam zzz

lise = kısa saç.

eğer o saç 1-2 ayda kısacık saç mertebesinden o konuma gelmediyse 2 ay sonra da çok değişimez, açılana kadar uzat berber masrafı olmaz en azından.

ayrıca uzun saçın bakımı görüntüsü vs si çok uğraştırıyor, düşünün yani iki defa uzatacaksanız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...