Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Hai gusy, itz meh, again :p Yeni sisteminiz var diyelim, Vista 64bit, yüklenmesi gereken bir dolu sürücünüz de var, mesela: 1. BIOS Güncellemesi 2. Mobo Driverları 3. Intel 64bit driver?? (var mı yok mu bilmiyorum böyle birşey, AMD'nin vardı) 4. Ekran kartı 5. Onboard AC Audio Driverları 6. Monitör Color Scheme, Driver gibi gibi, hangi sıra ile yüklerdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 valla benim yaptığım şey: bios update yapmıyorum( bi kere yapmıştım sadece) anakart driver ekran kartı driver varsa webcam vs driver. başka da driver a gerek yok herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yeni işletim sistemi kurduğumda genelde 1. Mobo Drivers: a. Chipset Drivers b. Lan Driver c. Sound Driver 2. Graphic Card drivers 3. Accessories drivers (Webcam, Printer, Hede, Hödö) sırası ile kurarım. BIOS Update'i bir sorunla karşılaşmadığım sürece yapmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 offff Mobo ne diyordum.. şimdi okuyunca çaktım.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Ben ekran kartı bide webcam dışında bişey kurmadım. Kurmalı mıyım? Bu arada yeni sistem hayırlı olsun gangren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 anakart cd si takilir ne var ne yok yuklenir. sonra senin gibi gigabyte mobo sahibi insanlar icin @bios programi araciligiyla en yeni bios flash lanir. Ekran kartini da istedigin zaman kurarsin, ister basta ister sonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 cd den yukleme devri geride kaldi.. netten son suruculer cekilir yuklenir. belli bir sirasi yoktur ama uzun sureceginden grafi karti surucusu en sonra birakilir genelde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ekran kartını yüklüyorum ben yetiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben hiç yüklemiyodum bi ara, windows bulamıyosa ses kartı anca :) yanlış bişi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 mobodan yuklemeye kalkinca salak sacma programlar yukluyor, nefret ediyorum onlardan. bkz: creative sadece surucu yeter ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben sırayla yüklemiyorum sdfs allah ne verdiyse kurup reset atıyorum mümkünse tek resetle halledip kapatıyorum mevzuyu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar