Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖSS sonuclari

sigisMoNd

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Var yapan manyaklar 3.80/4.00.

edit: derece yapanlar zaten onlar. Zaten boş ver Sabancı'yı, şehre inmeye kalksan bir dünya yol gidiyorsun. Özel istiyorsan Bilkent'e bak, orada bir kere aldıktan sonra sınıfta kalsan dahi burs kesilmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Var yapan manyaklar 3.80/4.00.

edit: derece yapanlar zaten onlar. Zaten boş ver Sabancı'yı, şehre inmeye kalksan bir dünya yol gidiyorsun. Özel istiyorsan Bilkent'e bak, orada bir kere aldıktan sonra sınıfta kalsan dahi burs kesilmiyor.

Şehirlerin farklı olduğunun farkındasın heralde. Sanki ikisi de İstanbul'da, biri ama şehirden çok uzakta gibi demişsin. Okuldan taksim 40 dakika, Kadıköy yarım saat falan. Burslu öğrencilerden pskolog yardımı alan da yok btw.
Sosyal ağlarda paylaş

Drall said:
seneye için soriyim. şimdi sabancı bursluyu kazanamadık diyelim ilk sene için 25 milyarı ödedik girdik sonra derslere hayli kasıp bursluya geçebiliyoruz demi? bu derslere hayli kasma olayı nekadar hayli olmalı peki bursu almak için? neyse şimdi millet öss derdinde sonra biara soriyim tekrar:D

olağanüstü inek biri değilsen büyük ihtimalle yalan olur. böyle bişe düşünerek hareket etme sakın.
Sosyal ağlarda paylaş

336 yaptım say2'den beklediğimden düşük geldi. sıralamam 18950 , şimdi darlanıyorum acaba itü kimya muh. - elektrik muh. ya da mat müh. olur mu diye? bi taraftan kontenjan arttırımı avantajım war (sadece tıpta 1500 kişi kontenjan arttırıldı)bi taraftan da stress var. napıcam bılmıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...