asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Xaenin said: Alabiliyorsun o şekilde burs. 3.80 olması lazım ortalamanın sanırım. ortalama sınırı yok ya. Sıralıyorlar baştan aşağı, tam bursluları sallayıp. Kontenjana göre veriyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 3.80 altı olmaz işte ama yani her şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Var yapan manyaklar 3.80/4.00. edit: derece yapanlar zaten onlar. Zaten boş ver Sabancı'yı, şehre inmeye kalksan bir dünya yol gidiyorsun. Özel istiyorsan Bilkent'e bak, orada bir kere aldıktan sonra sınıfta kalsan dahi burs kesilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 GERGE said: Var yapan manyaklar 3.80/4.00. edit: derece yapanlar zaten onlar. Zaten boş ver Sabancı'yı, şehre inmeye kalksan bir dünya yol gidiyorsun. Özel istiyorsan Bilkent'e bak, orada bir kere aldıktan sonra sınıfta kalsan dahi burs kesilmiyor. evet. hem fiyat olarak 10k daha az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 @Sage, yapılır bişey cidden. Düzenli çalışırsan rahat yaparsın. Bilkente kanma. Sabancıya gel :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Abi işte yani hazırlık toeflla atlanılıyorsa atlarım. Bir sene 25k o kadar koymaz da yani daha fazla yük olmayı istemiyorum. Eğer yarı burslu burslu birşeyler kazanılabiliyorsa çalışarak iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sabancı'da burs tutma olayı aşırı stres yapıyor ama, psikologlardan çıkmaz burslu öğrenciler oradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ben de bilkente gelmeden önce 3.5 üstü yapıp burs alıcam ilk seneden diyodum. bölüm de işletme, hani yaparız diye düşündüm. ilk dönem 1.95 geldi ortalama. sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Sabancı TOEFL kabul etmiyor. Kendi sınavı var ELAE :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 GERGE said: Var yapan manyaklar 3.80/4.00. edit: derece yapanlar zaten onlar. Zaten boş ver Sabancı'yı, şehre inmeye kalksan bir dünya yol gidiyorsun. Özel istiyorsan Bilkent'e bak, orada bir kere aldıktan sonra sınıfta kalsan dahi burs kesilmiyor. Şehirlerin farklı olduğunun farkındasın heralde. Sanki ikisi de İstanbul'da, biri ama şehirden çok uzakta gibi demişsin. Okuldan taksim 40 dakika, Kadıköy yarım saat falan. Burslu öğrencilerden pskolog yardımı alan da yok btw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Benim bir vardı eskiden bursu tutamayıp, epey kötü hallere düşüp, okulu bırakan. Başka bilmiyorum ben de, ama zor olur, stresli olur, olmaz diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Drall said: seneye için soriyim. şimdi sabancı bursluyu kazanamadık diyelim ilk sene için 25 milyarı ödedik girdik sonra derslere hayli kasıp bursluya geçebiliyoruz demi? bu derslere hayli kasma olayı nekadar hayli olmalı peki bursu almak için? neyse şimdi millet öss derdinde sonra biara soriyim tekrar:D olağanüstü inek biri değilsen büyük ihtimalle yalan olur. böyle bişe düşünerek hareket etme sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 340 bekleyip 330 yapan tek kisiyim sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 deilsindir geçmiş olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 valla herkes beklediğinden düşük almış gibi. neyse hepinize geçmiş olsun... tercih çılgınlığı başlasııııın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 336 yaptım say2'den beklediğimden düşük geldi. sıralamam 18950 , şimdi darlanıyorum acaba itü kimya muh. - elektrik muh. ya da mat müh. olur mu diye? bi taraftan kontenjan arttırımı avantajım war (sadece tıpta 1500 kişi kontenjan arttırıldı)bi taraftan da stress var. napıcam bılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 öyle bi hale geldim ki ne istediğimi de bilmiyorum artık pof allak bullak oldum resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Aynı durumdayım pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 nymph said: öyle bi hale geldim ki ne istediğimi de bilmiyorum artık pof allak bullak oldum resmen Ben senin ne istedigini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Anlaşılan herkes beklediğinden 10 puan düşük almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 292,326 p.s: okul puanını ekleyip, küfür yemek istemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Pyro said: 292,326 p.s: okul puanını ekleyip, küfür yemek istemedim. biz senin yerine ekleriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 324 bekliyodum 325,9 yaptım holeey (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 hala sabancı mı nilep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar