Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Oracle'ın kurucusunun Yale Üniversitesi açıklamasına benzedi bu Asteroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 bana barajı geçsem yetiyor :D onun üstü artık bankacı yüzünden hayal oldu. öss - yds dediğim halde sadece öss fişi kesip bide işlemleri bok edip iptal ettiremeyen bankacının allah belasını versin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Güvenlik kodu yerine ip koruması yapsalar tek ip'den 10 sorgu yapma mesela. Mis gibi olurdu. Binlerce kişi girmeyi deniyor. Herkes için ayrı resim derlemesi gerekiyor sunucunun dolayısı ile patlıyor. Güvenlik resmi de dersanelerin filan otomatik programlar ile öğrencilerin puanlarını alamaması içindir heralde. Mesela bana çeşitli üniversitelerden tanıtım dergileri geldi. Onlar nerden buldu benim össye gireceğimi? Güvenlik kodu olduğu halde buluyorlar. Demekki osym ile anlaşmaları var. O zaman güvenlik kodunu niye koyuyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 en kritik benim heralde. puanım 340-335 arası gelecek. hedef boğaziçi felsefe, geçen sene 340'la ve 3900. sıradan kapatıyor. çıldıracağım ulaşamadım hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 satıyor ösym sonuçları ve aday bilgilerini. eğer işlem kodu koymazlarsa satacak bişi olmaz. kapitalist dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 18032. 15k altı istiyodum da bakalım artık, şu tıp kontenjanı falan kaç onu öğreniyim, ona göre yorumumu yaparım eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 işlem kodu hatalı diyor abi dsfdsf aynı işlem kodunu veriyor sonra yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 asinanyavuz said: satıyor ösym sonuçları ve aday bilgilerini. eğer işlem kodu koymazlarsa satacak bişi olmaz. kapitalist dünya. Dogrutercih.com sömürdü geçen sene zaten adamların veritabanını, ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 pek kimse öğrenemedi daha herhalde sonuçları. çok pis bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Google'ın güvenlik kodunu bile kırdılar osym'ninkini hayli hayli kırmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 eşit ağırlık puanını ve sıralamasını öğrenen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 an itibariyle ösym ye birşeylerin girmesini diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 40dk. oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 19 saattir ayaktayım heyecanla bekledim daha sayfa bile açılmıyor napsam uyusam gelsem öyle mi baksam ama içimde böyle bir alev var gibi damalarımdan tüm vücuduma yayılıyor feci heyecanlıyım uyuyamamda 3cü kahveye giderim böyle giderse asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Abi dayanamıyorum başladı annemin arkadaşları aramaya aşağıdan seslerini duyuyorum..Patlıcam..Patlıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 işlem kodu hatası verenler internete reset atsın. aynı ip ye aynı işlem kodu geliyor sürekli. işlem kodunu değiştirmek için ip değiştirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Ondan değil, işlem kodunu cacheden okuyordur browser. ctrl f5 ile yenilerseniz sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yok aynı işlem kodunu veriyor ip yi falan yeniledim bu sefer sayfa açılmıyo : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 böhühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 isteyen varsa tc kimliği falan versin deniim ben de açılıyo sayfa arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA İşlem kodum geldi.Yarım geldi.Okunmuyor ya 1 mi L mi I mı J mibelli değil aeğrpaeğpğa psasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 ahaha sayfanın yarısı açıldı naasıl iş bu ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 oha bosa uyandım yıne acılmıyo The service is unavailable. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 senin yine işlem kodun yarım geldi benimkisi gıdım gıdım yüklendi ondan sonra pat geri kaçtı yok oldu resim ucundan gösterip çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 auhauhau daha öğrenemidiniz lan ahahah belliydi zaten sistemin göçeceği. ne zaman göçmedi ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar