Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Başına 2 Koy, Çevir, Dinleyenler Cebine Gelsin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben aradım bi adam açtı sordum fln amca hayırdır nie dinliyorsunuz diye anlattı bir güzel ikna oldum helal olsun bol bol dinleyin dedim o da kapatmadan önce anlattıklarını bir başkasına anlatırsam beni öldürmek zorunda kalacağını söyledi :F ondan konuşmanın tam içeriğini yazamıyorum :F
Mesaj tarihi:
Çok güzel sazan avı heh.

Telefon numaran 0312 442 42 42 diyelim mesela.

başına 2 koyarsanız 2 0312 442 42 42 diye aramış oluyorsunuz
o da aslında 0312 203 12 44 oluyor. Ki aslında başka bir numara çevirmiş oluyorsunuz.

İnsanları paranoya bağlama sevdalısı forwardçı gençliğin bir "hoax"ı.

İlk başta akla, cep telefonlarındaki #* felan gibi hadiseler geliyor çünkü.
Mesaj tarihi:
Drall said:
şimdi sallıyorumki numaranız 05324567894
başına 2 koyduğunuzda numara 2053245 olarak algılanmak suretiyle(eğer başına kod koymadan çevirirseniz kendi hattınızla aynı kodu kullanır yani 0532 205 32 45 olur aradığınız numara) 0532li bi numara aramış olursunuz. ayrıca başına 2 koyun denmesinin sebebiyse ilk numara 0532 200 00 00 dır oyüzden en küçük 2yle başlar her numara. vay be bu teori daha mantıklı geldi şimdi bana kesin birileri hadi halkı galeyana getirelim diye yaymıştır sdfhsfdg
direk geçerli bu lol
Mesaj tarihi:
Mantık yazılmış işte hala soruyosunuz doğru mu değil mi diye haahha

hayır cengiz semercioğlu nasıl böyle saçma bişeyi yazmış ve inanmış onu anlamadım.

belki turkcell'den para almıştır belli olmaz.
Mesaj tarihi:
mADmaXimus said:
Drall said:
ilk numara 0532 200 00 00 dır oyüzden en küçük 2yle başlar her numara

cep telefonlarini bilmiyorum ama ankara'da 1 ile baslayan numaralar var

türkselin 05322000000 70küsür milyara satıldıydı ordan biliyorum bende
Mesaj tarihi:
Lopeth said:
o 2 yi 0312 nin başına yazıyorsun

ben aradım colonel campbel çıktı hemen kapattım.

bende kac saattir sineeeeeeeyk sineeeeeeeeeyk diye bagirip neden kafamizin icine ediyor diyorum

ayip degilmi yaslia basli adama
zaten gecenelrde iceri aldilar ergenekondan
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben bir gsm şirketimde çalışıyorum. Bildiğim kadarı ile size olayı açıklayayım.
Şimdi farz edelim benim numaram 05321234567
ben şimdi başına 205321234567 diye tuşlarsam başına 0 koymadığım için sistem bunun önüne otomatikman 0532 (kendi prefiximi) koyar.
Bu durmumda ben 05322053212 ile görüşmüş olurum.

İnanmıyorsanız telefonu açan kişiye numarasını sorun.
Mesaj tarihi:
odiflame said:
başına 2 koyup çevirirseniz 7 haneli telefonunuz başına 2 koymuş olursunuz 8 haneli telefon olmayacağından sonraki rakamı atar ver 2 ile başlayan ve sizin 6 haneli telefonunuza sahip türkcell ise 0532li vodafone ise 0542 bir numarayı aramış olursunuz diye biliyorum.

bone değilse sanırım ilk ben demişim dimi drall.sakalımız yok ki sözümüz geçsin.sanırım sonradan gelenlerden olduğumdan lafımız dikkate alınmıyor.hah :)
Mesaj tarihi:
09 Jul 2008, 11:45 şu mesajı atmışım.

odiflame said:
başına 2 koyup çevirirseniz 7 haneli telefonunuz başına 2 koymuş olursunuz 8 haneli telefon olmayacağından sonraki rakamı atar ver 2 ile başlayan ve sizin 6 haneli telefonunuza sahip türkcell ise 0532li vodafone ise 0542 bir numarayı aramış olursunuz diye biliyorum.
Mesaj tarihi:
Malesef bu olay gerçek babam bir siyasi partinin üst kademelerinden birinde izmideki kontrolün çoğu onun elinde ve dün denediğimizde dialog aynen şöyle

babam:Sen kimsin
adam:kapat lan
babam:hakkınız yok buna
adam:gayette var görüceksiniz

böle bi olayla karşılaştıktan sonra insanın inanmıycağı falan kalmıyo gerçekten durum berbat
Mesaj tarihi:
=) said:
Malesef bu olay gerçek babam bir siyasi partinin üst kademelerinden birinde izmideki kontrolün çoğu onun elinde ve dün denediğimizde dialog aynen şöyle

babam:Sen kimsin
adam:kapat lan
babam:hakkınız yok buna
adam:gayette var görüceksiniz

böle bi olayla karşılaştıktan sonra insanın inanmıycağı falan kalmıyo gerçekten durum berbat

kandırmayın milleti.
  • Yeni Oluştur...