sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Başına 2 koy, çevir... Cengiz SEMERCİOĞLU - [email protected] Dünden bu yana kimi görsem başına 2 koyarak kendi telefon numarasını çeviriyor. İddia şu ki telefon çalıyorsa dinleniyorsunuz (Bunu da Zekeriya Beyaz’ın açıklaması ayrıca enteresan oldu). Ulaşılmıyor ya da "yanlış bir numara çevirdiniz" deniyorsa dinlenmiyorsunuz. Hikayeler de hızla yayılmaya başladı. Bir arkadaşım aradı kendi telefon numarasını başına 2 koyarak. Karşı taraf açmaz mı? Aynen şu diyalog yaşanıyor; - Niye arıyorsunuz kardeşim? - Siz beni dinlemeye utanmıyor musunuz? - O bizim bileceğimiz iş değil. - Madem bu kadar dinliyorsunuz insan bir başsağlığı diler değil mi? - Doğru, annenizi kaybettiniz değil mi, başınız sağolsun. - Siz de inşallah sevdiklerinize en kısa sürede kavuşursunuz... - Bize şikayet etmeyin beyefendi, savcılığa başvurun... Bu diyalog yüzde 100 gerçek. Bir başka arkadaşımın da telefonu açılmış (bu kadın) ve ciddi fırça yemiş, "Ne diye zırt pırt arıyorsunuz" diye... Şimdi bunlar kamera şakası değilse, biri kafa bulmuyorsa nedir, birileri açıklar mı acaba? Hemen 2 0532 556 XXXX diye kendi numaramı çevirdim! Çalıyor. O zaman ben de dinleniyorum ha?.. Ama benimkini açan olmadı! Ha bire numarayı çeviriyorum çalıyor ama karşıdan tık yok. Beni dinleyen galiba beni sevmiyor, konuşmak istemiyor... Başına 2 koy, çevir... Başına 2 koy, çevir... Dünden beri herkes bunu deniyor, geyikler dönüyor... Paranoyak ve manyak ettiniz milleti...
odiflame Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 başına 2 koyup çevirirseniz 7 haneli telefonunuz başına 2 koymuş olursunuz 8 haneli telefon olmayacağından sonraki rakamı atar ver 2 ile başlayan ve sizin 6 haneli telefonunuza sahip türkcell ise 0532li vodafone ise 0542 bir numarayı aramış olursunuz diye biliyorum.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ama adam yazmış diyalog gerçektir diye ?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 birisi aranmaktan sıkılıp kafa bulmuştur?
Buyse Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bu kadar basit olduğunu düşünmüyorum. böyle bir şey varsa turkcell altyapısını kullanıp dinliyorlar demek olur ki turkcell mahkeme kararı olmadan böyle bir şeye izin vermez.
KahnX Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ee benimkini garip garip insanlar açıyo 2 ile çevirince O_o
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 odiflame said: başına 2 koyup çevirirseniz 7 haneli telefonunuz başına 2 koymuş olursunuz 8 haneli telefon olmayacağından sonraki rakamı atar ver 2 ile başlayan ve sizin 6 haneli telefonunuza sahip türkcell ise 0532li vodafone ise 0542 bir numarayı aramış olursunuz diye biliyorum. benim bildiğim kadarıyla da böyle. ama yinede meraktan aradım valla çaldı :D edit: hatta ikinci bi teorim var. şöyleki; şimdi sallıyorumki numaranız 05324567894 başına 2 koyduğunuzda numara 2053245 olarak algılanmak suretiyle(eğer başına kod koymadan çevirirseniz kendi hattınızla aynı kodu kullanır yani 0532 205 32 45 olur aradığınız numara) 0532li bi numara aramış olursunuz. ayrıca başına 2 koyun denmesinin sebebiyse ilk numara 0532 200 00 00 dır oyüzden en küçük 2yle başlar her numara. vay be bu teori daha mantıklı geldi şimdi bana kesin birileri hadi halkı galeyana getirelim diye yaymıştır sdfhsfdg
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bu yapılanla başka birşey olmasın da dikkat edin. Bence çok güzel bir yönlendirme ve kandırmaca millette aldanıp saçma sapan şeylere sebep olacak.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 telefon hatlarina cig et dolayinca karsidan dinliyemiyorlarmis
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ZaugnaKhaldun said: şehir efsanesi gibi geldi bu yersenekondan daha büyük bir şehir efsanesi olabilir mi ki?
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Viktor said: telefon hatlarina cig et dolayinca karsidan dinliyemiyorlarmis :D(tu)
thisisnotdom Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sleeper cell'den sonra sekreter cell mi cikti?
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Geçen ben de duydum bunu. Bu kadar basit değildir bence de. Kaldı ki, denedim. Dinlenmiyorum sdsfsd.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Başlına 2 koyup aradığında karşıdan cevap alabileniniz oldu mu? :)
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kendimi denedim ulaşılamıyomuş. annemin numarasını denedim çaldı telefon heheh tırstım kapadım. çaldırdım gibi oldu xD sazan avı ama neyse
unac Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 vardır bi numarası. kim niye dinlesin sizi yahu.
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 çok iyi hatırlıyorum ben lise son sınıftayken (2003-2004 arası) yine paticikte aynı böyle bir muhabbet çıkmıştı, millet denemişti falan yalan çıktı tabi sonra.
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aradığınız numero kullanılmamaktadır diyor :)
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 benim telefonu dinleyen varsa baya sıkılıyodur
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 istediği kadar dinlesin.. haftada 1 kez arayan oluyor en fazla. :D
Öne çıkan mesajlar