Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ABD Başkonsolosluğuna saldırı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elaidi said:
Drakkahn said:
İran'a saldıramaz amerika. o kadar da değil. En basitinden saldırırsa iran cihat çağrısı yapabilir ve iran önderliğinde bir çok arap ülkesi de amerikaya petrol bağımlılığından ötürü başkaldırabilir. Zaten cumhuriyetçiler seçilecek. Mc Cain başkan olacak, 4 5 sene rahat yaşar dünya, sonrasında demokratlar gelir gene bir kaosa gireriz.

abi cahil misin. görmedim cevap veren oldu mu ama dayanamadım.
kaosu yaratanlar cumhuriyetçiler zaten. demokratlar gelince rahatlıyo dünya nispeten. bush da büyük cumhuriyetçilerden. şii ülkeyle sünni ülke ne cihatında buluşuyo alla aşkına anca 5 çayında buluşurlar

In Jihad, 5 (o'clock) tea learns Shiis and Sunnis
Mesaj tarihi:
Ekşiden bir yorum:

3 polisin şehit olduğu çatışmadır.

ergenekona yamansın ya da yamanmasın. halk tedirgin edilmeye başlanmıştır. sonuçta kitleyi dürtüklemek için yapan kişilerin adı değil olayın sesi yeterlidir.
aklıma yazılan darbe senaryoları gelmekte bir de. hani mitingler yapılacaktı, çatışmalar olacaktı, halk kaos ortamına sürüklenecekti.

tam da olaylar patlamadan önce ortaya çıkan ortak akıl hareketi ve mitingleri.. daha taraflar planları açıklamadan yapılan darbeye hayır yürüyüşleri... çatışmalar.. günde 100 defa darbe deyip darbe karşıtı olanlar.. bilinçli ve sistematik bir şekilde tskya saldıranlar... her mikrofon gördüğünde şakımaya başlayan b.bakan ve c.başkanının sessizce izliyor olması..

şüpheliler içeride, ama kaos çığ gibi yuvarlanmaya başladı..

dışarıda darbe olması için olmasın diyenler kalıyor gibi sadece..
Mesaj tarihi:
bizim orda lan bu konsolosluk alcatraz gibi yer valla
ayrıca bu olayın sonuncunda ortaya çıkacak ve halka açıklanacak sözde bağlantıların işin gerçek yüzü olacağını da sanmıyorum. medyalar ve devletler öyle bir hal aldı ki artık kendi çaplarında oyun oynayıp eğleniyorlar biz de seryrediyoruz. Böyle olaylarda gerçeğin ortaya çıkacağına dair hiç bir inancım yok benim heh.
Mesaj tarihi:
evet ergenekon başlı başına bi espri zaten ayrıca arkadaş şehit olan polislerimize espri yapmıyor olayı yine ergenekona bağlıcakla r diye espri yapıo çok ama çok gereksiz bir tepki vermeye çalışmışsın ortamı germek gibi bir isteğin yoktur umarım
Mesaj tarihi:
böyle haber yapanlara artık dur denmesi lazım

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=148243

polisin kafasına sıktılar nedir yahu. zil takıp oynasaydın bari polis öldü diye.
Mesaj tarihi:
yarın öbür gün bi saldırı daha olursa
iş çıkılmaz bi hal alır umarım bi an önce sonuça bağlarlar
artık hayırlısı ne ise o demektan başka bişey kalmıyor yaw
Mesaj tarihi:
10 tane güvenlik kamerası izliyordur o noktayı yakjında TVlerde yayınlanır. Allah polis ailelerine ve dostlarına yakında sabır versin çünkü yakında bütün kanallar sürekli yayınlamaya başlar çatışma anını.
Mesaj tarihi:
olayın adı ne?
amerikan konsolosluğuna saldırı.
sonuç ne?
amerikan konsolosluğunun camı çizilmedi, 3 türk polisi şehit.

nasıl bir zihniyet amerikan konsolosluğuna saldırı adı altında 3 tane türk polisini harcar, bunu konuşmak lazım.

ayrıca, hiçbir aklı selim terör örgütü nasıl korunduğu aşikar olan bir kaleye 4 kişi bir de kıtipiyoz ford focus ile zarar vermeye yeltenmez. yeltenilen şeyin çok farklı olduğu açık bence.

bu ülkenin huzuru hiç kimsenin işine gelmiyor maaşallah.
Mesaj tarihi:
İŞTE SALDIRGANLARDAN BİRİNİN KİMLİĞİ
"SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLERDEN BİRİ BİTLİS DOĞUMLU ERKAN KIRGIZ"

09.07.2008 14:13
DHA'NIN İLETTİĞİ BİLGİYE GÖRE, SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİRENLERDEN BİRİ BİTLİS AHLAT DOĞUMLU ERKAN KIRGIZ. KIRGIZ 1982 DOĞUMLU.

SALDIRGANLARDAN İKİSİNİN TC VATANDAŞI OLDUĞU BİRİNİN İSE ÜZERİNDEN SURİYE PASAPORTU ÇIKTIĞI BİLDİRİLMİŞTİ

Habertürk'ten
Mesaj tarihi:
lan şehitler de, teröristler de genç ulan. yazıktır be.

memlekette polislerin daha savunmasız olduğu, kayıpsız onlarcasının katledilebileceği yerler var. konsolosluktan içeri giremeyeceklerini onlar da biliyodu heralde. içeride de koruma var çünkü. sonra bina falan. sırf biz ibneliğimizi yapalım, haber metninde amerika da geçsin derdindeler.
Mesaj tarihi:
reyou said:
Redeagle said:
Kesin ergenekondur yine diye espri yapmama fırsat kalmadan ergenekon olduğu iddia edilmiş zaten :D

espiri yapilacak bi durummu var?

Evet ergenekon bence şaka olduğundan olayı öyle bir olay var.

edit: ve

diablotg said:
evet ergenekon başlı başına bi espri zaten ayrıca arkadaş şehit olan polislerimize espri yapmıyor olayı yine ergenekona bağlıcakla r diye espri yapıo çok ama çok gereksiz bir tepki vermeye çalışmışsın ortamı germek gibi bir isteğin yoktur umarım

Kesinlikle katılıyorum ve teşekkür ediyorum. Hükümeti koruyacağız falan diye böyle lafları farklı yöne çekelim çabası içindeyseniz başka kullanıcılara doğru uzayacaksınız.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:
reyou said:
Redeagle said:
Kesin ergenekondur yine diye espri yapmama fırsat kalmadan ergenekon olduğu iddia edilmiş zaten :D

espiri yapilacak bi durummu var?

Evet ergenekon bence şaka olduğundan olayı öyle bir olay var.

edit: ve

diablotg said:

Kesinlikle katılıyorum ve teşekkür ediyorum. Hükümeti koruyacağız falan diye böyle lafları farklı yöne çekelim çabası içindeyseniz başka kullanıcılara doğru uzayacaksınız.

gerekli gereksiz heryere ergenokon diyipte konuyu sulandirmayin.
Savas ciksa siz yine agzinizi yaya yaya, ergenekon cikardi savasi diceksiniz.
Mesaj tarihi:

@reyou

böyle saçmalıklar bile basılıyor etrafta

ve bunlara samimi olarak inanan tiplerde var. Tutuyor ergenekon konsepti.

Hem yukarıda Emaleth güzel yazmış. Kale gibi korunan yere birkaç kişiyi ölmeye yollamak ancak kazanç sağlamak için olabilir. Bu işten reklam yapacak olanlarda belli açıkçası.
  • Yeni Oluştur...