Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Şimdi o küfürleri Cem Yılmaz deyişiyle "çocukça, masum" karşılamak lazım. Malüm tesisat olmadığı için. Ama gayet itici duruyor yani, tabi kıza karşı bi ilgin varsa eheh. Yoksa eğlenceli oluyor, var bu forumda bir arkadaşım, bulduğu yere sokuyor, karşılıklı saydırmak zevkli oluyor. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sevip sevmeyin, orasını ben bilemem. ama küfür eden içten, küfür etmeyen de kasıntı sanılmasın. -oldu bilin efendim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aman dıkkat et bızım emo gırller gelıp sana sanane yarxxxam demesın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Xaenin said: Onu ben de yapıyorum canım, öyle güzel oluyo. Genel olarak küfürlü konuşan kızlardan bahsediyoruz. KONUYU OKUSANA BE. Naz yapıyorsa güzel olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Gerçi bazen bokunu çıkarıyor ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahahahahah o msn muhabbetini unutamıyorum ya sigaralı olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bu konuda çok sabit fikirli ve çok israrcıyım: - Bir kız küfretmemeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Pyro said: Xaenin said: Onu ben de yapıyorum canım, öyle güzel oluyo. Genel olarak küfürlü konuşan kızlardan bahsediyoruz. KONUYU OKUSANA BE. Naz yapıyorsa güzel olur tabi. Naz mı? NERDE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 take me sweet daeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Naz fanı mısınız lan. BİR GİDİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Nomak said: 10 numara ıdı karıkaturde. New age alışmış değişik ilişkiler öğrenıyoruz, topikin az daha devamında değişik konuşma örnekleri görüceğime inanıyorum. Bu arada erkek arkadaş kız arkadaş kavram yitirmiş bu ilişkilerde. karikatüre rep. Bu ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 strap on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Spidee said: Ben sevgilimle konuşurken küfür etmesini, ona küfür etmeyi falan seviyorum. Hoşuma gidiyor bildiğin "Lan ibne" falan diye seslenmek. Zevk meselesi. Abi bende lan .....(bilimum küfür) ekleyince sorun yokta, Hacı, Hafız, Hoca, Abiğ gibi olayları ekleyince şalter atıyo. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hacı diyen kız? hadi hacı tamam hafız nedir lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hafız? müezzin imam falan diyolar mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kokooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 -Usta bugün bize gelsene annemler yok kanım dondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Abi kız dediğin öyle küfürlü, hocalı hacılı ustalı konuşmayacak ya. Ne samimisi yakışmıyoer ağızlarına. Bizlerin hayvanlığından arınmış oldukları için seviyoruz biz kızları ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 konu küfreden kızlara yönelik tabi ki her insan evladı küfredebilir. erkekler küfretmeyi içki, sigara, futbol vs gb kendi tekellerine alma eğilimindelerdir. halbuki küfür de içki, sigara, futbol gibi kızların da hakkı olan bir şeydir. bunlara bireyin sadece kendisi karar vermelidir. erkeklerin küfür etmemiz için bizi pohpohlamalarına ya da etmememiz için yasaklamalarına ihtiyacımız yoktur. ataerkil toplumumuzda kızlar ne kadar da ben baskı görmüyorum, ailem beni çok serbest bırakıyor filan dese de işte küfretmenin bile baskısını yaşıyoruz burda. bu konu sadece kızlara yönelik olmamalı olacaksa birilerinin gözünde değer kazanacağım düşüncesiyle küfreden kimi özenti kimi salak tüm insanlara yönelik olmalı. kızları böyle yargılamamalı. spidee'nin küfür eden sevgilisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben de çok kullanırım "lan" kelimesini falan. ama konu "kimler nerede ne zaman küfür edebilir?" değildi, konu küfür edenlerin harbi, içten ve samimi sanılmasıydı.. şu balon da sırıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Bir kızın küfür etmesi kadar itici bişey yok. Ufak tefek zararsız küfürlerin yakıştığı çok tatlı kızlar da yok değil evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aritra said: ben de çok kullanırım "lan" kelimesini falan. ama konu "kimler nerede ne zaman küfür edebilir?" değildi, konu küfür edenlerin harbi, içten ve samimi sanılmasıydı.. şu balon da sırıtıyor. bu küfür eden erkekler için de kızlar için de geçerli yani harbi, samimi ve içten sanılmak. gerçi haklısın küfreden kızların çoğu az önce de yazmış olduğum gibi özenti ya da salak kategorisine giriyor ve tabi bazı erkekler de. erkekler bizi küfür etmemizle samimi diye değerlendiriyorlarsa biz de onları değerlendirebiliriz. ya da hiç bunlara gerek kalmadan nasıl küfür erkeklerin ağzında yadırganmıyorsa, kızları da yadırgamazsak harbici kız filan terimlerini zamanla eleyebiliriz. çünkü erkeklerin ben küfredince şaşırmalarını istemiyorum bu benim en doğal halim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 kızlar küfretmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Sevgiliyle kufurlesmeye yepyeni bir boyut katacagim. Uygun kafayi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar