Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küfür eden kızları "harbici kız" sananlar

aritra

Öne çıkan mesajlar

Nomak said:
10 numara ıdı karıkaturde.

New age alışmış değişik ilişkiler öğrenıyoruz, topikin az daha devamında değişik konuşma örnekleri görüceğime inanıyorum.

Bu arada erkek arkadaş kız arkadaş kavram yitirmiş bu ilişkilerde.

karikatüre rep.

Bu ne demek?
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:
Ben sevgilimle konuşurken küfür etmesini, ona küfür etmeyi falan seviyorum. Hoşuma gidiyor bildiğin "Lan ibne" falan diye seslenmek.

Zevk meselesi.

Abi bende lan .....(bilimum küfür) ekleyince sorun yokta, Hacı, Hafız, Hoca, Abiğ gibi olayları ekleyince şalter atıyo. :D
Sosyal ağlarda paylaş

konu küfreden kızlara yönelik
tabi ki her insan evladı küfredebilir.
erkekler küfretmeyi içki, sigara, futbol vs gb kendi tekellerine alma eğilimindelerdir.
halbuki küfür de içki, sigara, futbol gibi kızların da hakkı olan bir şeydir. bunlara bireyin sadece kendisi karar vermelidir. erkeklerin küfür etmemiz için bizi pohpohlamalarına ya da etmememiz için yasaklamalarına ihtiyacımız yoktur.
ataerkil toplumumuzda
kızlar ne kadar da ben baskı görmüyorum, ailem beni çok serbest bırakıyor filan dese de
işte küfretmenin bile baskısını yaşıyoruz burda. bu konu sadece kızlara yönelik olmamalı olacaksa
birilerinin gözünde değer kazanacağım düşüncesiyle küfreden kimi özenti kimi salak tüm insanlara yönelik olmalı. kızları böyle yargılamamalı.

spidee'nin küfür eden sevgilisi
Sosyal ağlarda paylaş

aritra said:
ben de çok kullanırım "lan" kelimesini falan.

ama konu "kimler nerede ne zaman küfür edebilir?" değildi, konu küfür edenlerin harbi, içten ve samimi sanılmasıydı..

şu balon da sırıtıyor.

bu küfür eden erkekler için de kızlar için de geçerli yani harbi, samimi ve içten sanılmak. gerçi haklısın küfreden kızların çoğu az önce de yazmış olduğum gibi özenti ya da salak kategorisine giriyor ve tabi bazı erkekler de.
erkekler bizi küfür etmemizle samimi diye değerlendiriyorlarsa biz de onları değerlendirebiliriz. ya da hiç bunlara gerek kalmadan nasıl küfür erkeklerin ağzında yadırganmıyorsa, kızları da yadırgamazsak harbici kız filan terimlerini zamanla eleyebiliriz. çünkü erkeklerin ben küfredince şaşırmalarını istemiyorum bu benim en doğal halim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...