Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Arastırdım..Acılmamıs gordum daha once.. Muhtesem oyun disciples ın 3 cusu geliyor.. Disciples 3 Bi bakın ilginizi cekicektir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 2 nin expansionlarının hepsini oynamamıştım da vanillası çok basit, tekdüze ve sürekli aynı taktikleri yaptığınız, devasa ünitelerin, minicik savaş alanının olduğu bayık bir oyundu. Kim nesini efsane ilan etmiş bunun ? Yoksa expansionlar 180 dönüş mü yapıyor ? 3ün de artworkü ucuz, içeriği klişe gözüküyor. Bekleyelim bakalım. Fantasy TBS gelmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 disciples 2 de 20 kadar oyuna yeticek karizma ve artwork bulunur. genel olarakda hudeyde hudey şeklinde ordan oraya gidip 1-2 turnluk savaşlarla ego tatmin eder, cok baba bi yaratık cıktımıda kapışır kazanıncada oh nası kodum dersin. disciples'ın özü budur. ama asıl olayı işte her üniteden karizma akmasıdır. mountain clans eklenmemiş, kan cıkar eklenmezse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 disciples da Mortis vardı galiba undeadlerde. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 senın nick ordan gelii zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mortis, D2'de undeadlerin kraliçesidir. Mortisss willsss it! Gangren'de herolarıdır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o zaman ben senden daha kralım ynai Gangren? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cuce said: senın nick ordan gelii zati benim nick Baldurs Gate de Vitae mortis falan büyü sözünden gelio. yani ordan duyup koymuştum küçükkene =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Cuce said: disciples 2 de 20 kadar oyuna yeticek karizma ve artwork bulunur. genel olarakda hudeyde hudey şeklinde ordan oraya gidip 1-2 turnluk savaşlarla ego tatmin eder, cok baba bi yaratık cıktımıda kapışır kazanıncada oh nası kodum dersin. disciples'ın özü budur. ama asıl olayı işte her üniteden karizma akmasıdır. budur. (tu) e kaldı ki bu tarzın efsaneler efsanesi diye bahsedilen homm serisi de gayet adam biriktirmeceden ibaret oyunlar hep. beğenirim orası ayrı ama kral strateji olduğundan değil. bence aralarında hala en iyisi age of wonders serisi (unit description'lar babadır onda da) ama ne akla hikmetse triumph studios onu devam ettirmek yerine gitti overlord'u filan yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mortis said: o zaman ben senden daha kralım ynai Gangren? haha sen daha kralicesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hero çakıodu ama Mortis'e, nolcak şimdi :p Geyik bir kenara, Disciples 2'yi abartı çok oynadım, hatta o kadar abarttım ki, AutoBattle'da oyun çökerten biriyim yani :p 2 Elder Vampire Hero 2 Phantom Warrior 1 Spectre Karı tarafta Hero 2 Angel 1 White Wizard 2 Heirophant Her iki tarafta full heallediği için kendini, AutoBattle dediğinde oyun kapanıodu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ya bırak yeme bizi. Kraliçeymişsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Yaz geldi oyun furyası başladı. Age of Wonders dediğin kadar iyiyse indireceğim Sam, biraz detay lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 HoMM 3 grafiklerinden sonra Disciples 2 grafiklerini gördüğümde verdiğim tepkiyi yine vermek istiyorum, plix :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 HoMM 3>all nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Disciples kraldır, daha yeni bitirdim gold paketi tekrardan, hatta ileri gidiyorum, bu oyuna dil uzatan oyun oynamasın başka :P Cüce +1, bu oyuna mountain clans gelmeli, kesmesi çok zevkli oluyordu. Son olarak, Legions Of The Dammed rulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sparkcaster said: HoMM 3>all nokta O kadar övdüm disciples ı, lakin bu da doğru.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 GERGE said: Age of Wonders dediğin kadar iyiyse indireceğim Sam, biraz detay lütfen. ya age of wonders serisi biraz eski kaldı tabii, en son oyun 2003'te filan çıktı. strateji olarak homm3 filan havagazı kalır ama ilk aow'un yanında bile. anlatmak uzun ve hakkını veremem ama şöyle nedenini açıklayayım: her hex'de azami 8 ayrı (her birim tek birim, desteler yok homm gibi yani) birim bulunabiliyor ve weekly growth gibi saçmasapan bir sistem yok. bu birimler lvl alabiliyor düşman öldürüp xp topladıkça ama disciples gibi xp > * değil, fabrikadan sıfır birimler de rekabet edebiliyor. (xp alanlar daha iyi tabii ama ne kadar fark dersen %10 belki avantaj) herolar var gene, disciples gibi lvl alıp güçlenmekle kalmıyorlar, trait vs bile seçebiliyorsun ırkına özel. şehir yönetiminde daha çok seçenek var, şehirleri yıkmak, ya da yeniden inşa etmek, mevcut ırkı defedip yerine başka ırkı yerleştirmek filan mümkün. yaratıkların çeşitleri çok güzel, bir incarnate, orc warlord, reaper, leprechaun filan süper trait kombinasyonları var. herolar büyü yapabiliyor ama "100 gold dragon'a bloodlust basayım i.w.i.n button" gibi değil, makul büyüler ve bufflar abuk sabuk sonuçlara yolaçamıyor. homm, disciples serileri gibi fantezi stratejilerine meraklı herkese denemelerini tavsiye ederim. en son aow2: shadow magic çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Age of Wonders 1'in 2'den daha iyi olduğunu düşünüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Afedersiniz de size burdan çok temiz bsg çekiyorum Nasıl bir akla hizmetle HoMM3 ile AoW veya D2 yi karşılaştırırsınız ? Nasıl bir mantıktır HoMM3 stratejisine "adam biriktirmece" der ? Hep bilgisayara karşı falan mı oynadınız şu oyunu ? Kendi içlerinde eğlenceli oyunlardı ama denge ve strateji bakımından HoMM3 ile karşılaştıralamayacak kadar zayıflar. Edit: Neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 e homm3 gayet adam biriktirmece ki? herhalde elindekiler güçleri üçe, beşe bölüp ayrı ayrı mekanlarda savunma ve saldırının daha mantıklı olduğunu söyleyemezsin? weekly growth diye bir mekanik her oyunu mecbur adam biriktirmeceye döndürür. ha ayrıca buff basıp basıp 3-4 tier gerideki stacklerin ultimateları güle oynaya dövme olaylarına da gireriz istersen. homm serisi iyi olmakla beraber el elden üstündür durumu var, yoksa homm aşağılamak değildi gaye şayet öyle anlaşıldıysa. disciples ile karşılaştırmadım zaten homm'u gameplay olarak, hatta bütün başlıkta öyle birisi yok. "birazcık saygım vardı o da gitti"yi editlemeseydin böyle homm bloodlust basılmış gibi bir mesajdı. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 turn-based oyunlarda homm3 ten sonra disciples gelir benim için işallah güzel olur 3ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Sam said: e homm3 gayet adam biriktirmece ki? herhalde elindekiler güçleri üçe, beşe bölüp ayrı ayrı mekanlarda savunma ve saldırının daha mantıklı olduğunu söyleyemezsin? weekly growth diye bir mekanik her oyunu mecbur adam biriktirmeceye döndürür. ha ayrıca buff basıp basıp 3-4 tier gerideki stacklerin ultimateları güle oynaya dövme olaylarına da gireriz istersen. homm serisi iyi olmakla beraber el elden üstündür durumu var, yoksa homm aşağılamak değildi gaye şayet öyle anlaşıldıysa. disciples ile karşılaştırmadım zaten homm'u gameplay olarak, hatta bütün başlıkta öyle birisi yok. "birazcık saygım vardı o da gitti"yi editlemeseydin böyle homm bloodlust basılmış gibi bir mesajdı. (:P) Herhalde 1-2 hafta oynayıp 1-2 campaign bitirmişsin sadece sen. Oyunun hakkını verip oynayan hiç bir akıllı adam senin yazdıklarını yazmaz Adam biriktirmece dediğin olayı ancak küçük ve basit maplerde yapabilirsin. Büyük ve zor maplerde (ki bu oyun böyle oynanır) bütün oyun risk alma ve minimum kayıpla maksimum açılma üstüne kurulu. Ne ünite biriktirecek nede turtlelıycak bir strateji yok HoMM3 de. Ha yaparsın ama o zamanda kaybetmeye mahkumsundur Bir büyü ile 4 tier yukardaki yaratığı mı kesicen ? Ne diyorsun hacım ? Hangi büyüymüs bu bize de bir öğret. Düz AP arttırıp dalmak yanında devasa risklerde getirir. Lakin low tier = nerdeyse her zaman düşük hp demek. Senin o "imba buff" ladığın adam tek büyü ile yüzlercesini kaybeder bir büyüye. El elden ancak duruma göre üstün olur veya olmaz. Yarım yamalak HoMM3 bilginiz ile lütfen öyle iddialı, karalayıcı mesajlar atmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 İndiriyorum 1. AoW'ı. Umarım Wine ile çalışır da dualboot yaptırmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 homm3 de adam biriktirmeyi asıl büyük haritalarda yapardık, koca haritalarda bir geçidi koruyan dragonlar 10 bin milyar tane olurdu. tier 1-2-3 leri geride bırakır öyle dalardık yoksa ölürdü hepsi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar