Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 KenshinHimura said: Dragonfire said: olsun olsun star wars oynamak iyi geldi memnunum ben. +1 Evet öle über bir oyun değil fakat aynen bende memnunum oyundan gayet zevkli story mode bi yana force unleashed moduda baya iyi Uluc ps3 ü ne zaman aldın bi de evin adresini değiştirmediysen yarın geliyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Revangelis said: bu oyun şimdi 60 dolar bayılmaya değer mi onu söyleyin (: takasa falan girmeye calis. 60$ degicegini sanmiyorum cok asiri bir star wars fani degilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 60 dolar verilcek bir oyun değil bence. Ucuzluk veya Takas için gayet uygun. 10/7'lik oyun işte. Çok güzel yanları da var, saç-baş yoldurtan yanlarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 konunun potansiyeli iyide işlenişi pek olmamış. oyun iyi ama çok daha iyi olabilirdi. bi de kalkanlı sith ne ya? o kalkan durdurabiliyo mu saber ı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 abi bu yorumlar demo üzerine mi yoksa oyunu edindiniz mi daha yeni çıktı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Revangelis said: bu oyun şimdi 60 dolar bayılmaya değer mi onu söyleyin (: 60 dolara bulursam saniye düşünmeden alıcam metal gear a pes 2008 e 180 ytl bayıldıktan sonra artık 60 doları öper başıma koyarım. 7 tane oyunum mu ne var bi tek gt prologue a 100 ytl ödedim gerisi 170 le 200 arası bi fiyat ödedim. Fiyatları düşürsünler artık konsoldan soğudum sırf bu yüsden. Onun dışında star wars a değer bence. Ps3 ü alma nedenim star wars ve metal gear 4 dü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Play Asia'dan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2008 hakkaten niye 180 bayılıyosun ki, gidip dnr dan falan alma ps3 oyunu ya play-asia, sendit gibi yerlerden sipariş et kapına gelsin yada tahtakalede bikaç dükkan var tabi istanbuldaysan (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 kendi kendini soğutmuşsun 180 YTL ödeyerek. Bir sürü yer var daha ucuza oyun bulabileceğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 GG den 95 liraya aldım yarın elimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Valla vaderi da apprenticeini de oynamak cok keyif verio bana. Bitmesin diye de yavaş oynuorum. Wii de de bayaa keyifli yapmişlar oyunu force ile opjeleri firlatmak ve force pushu bayaa hissediosunuz. Ben beleşe indirdim ama 60$ kesinlikle eder.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Lan bitti nu birtanede mavi saber crystal bulamadım tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Ben 2. kez bitiriyorum. Bu arada 2. bölümde bir yerde Sith Robe varmış holocron olarak. Çok "bad ass" diyorlar. Kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 holocron mu yoksa bölüğm tamamlanınca gelen itemlerdenmi? Öyleyse bende var jedi robe daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Holocron abi. Bölüm bitince gelmiyor. Böyle siyah pelerinli hafif zırhlı bir elbise. Resmini bulursam atarım buraya. Buldum: http://i33.tinypic.com/nzmxcj.jpg Bu da oyunu Light side bitirince açılıyor: http://i35.tinypic.com/2ijm5fk.jpg Sith Robe hariç diğer kostümlerin hepsini hile açabiliyorsunuz(en azından bölüm bitirince gelmeyenleri). Sanırım Proxy ve bir tane de Storm Trooper kıyafeti vardı ayriyetten. Siyah Light Saber son bölüm'de Gravity Platform'lar ile yukarı çıktığın bir yerde en yukarda bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2008 siyah lightsaber direk sopa gibi duruo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ilk resimdeki o lightsaber ne be florasan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 o darksaber işte. Birde bunlar psp de yok ps3 henüz alamadım =) Yanlız o sith robe var bende psp de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 2. Robe da var psp de jedi ceremonical robe diye geçio fakat sanırım ps3 tekinde kılıç tutuş şekli farklı ? psp de öle arkada tutma tripleri yapmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 X360 ve PS3 de hep öyle arkadan tutuyor LightSaber'ı. Birde PS3 ,X360,Wii ve PSP versionları arasında fark filan olacak diyorlardı. Tamam Wii de Duel Mode varda, diğerleri arasında ne fark var bilen var mı? Bir de bu Duel mode daha sonra DLC olarak Xbox360'a gelse güzel olmaz mı >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Oyunu kötü son ile bitirdim. İyi son ile bitiren biri ne olduğunu yazabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 @pro iyi son son anda emperor seni gafil avlıyor,ölüyorsun. emperor şimdi her zamankinden daha güçlü.rebeller bunu martyr yapar şimdi diyor.gerçektende öyle oluyor senin sayende gaza gelenler rebel allience ı kuruyor. kötüde ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Kötü Son Darth Vader ile bir kez daha savaşıyoruz ve bu sefer öldürüyoruz. Sonra video giriyor. İmparator diyor sen bnm yanımda galaksiyi yöneteceksin tek yapman gereken Jediyı öldürmek(kör olan). Starkiller yapamıyor imparatora saldırmaya kalkıyor. İmparatorda bunun kafasına rogue shadowu atıyor. Sonra bunu Darth Vader gibi zırh ile kaplatıp kölesi yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Her 2 son da kötüymüş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ikiside güzelmiş...o zırhın resmi varsa koyabilirmisiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar