Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 zayıf olanın ağzına pöt diye vurucaksın. afallıcak önce, sonra ağlayacak. öyle istedim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abi çok kötüler ya ABİ GEREKİRSE ANNEMİ ÖLDÜRÜRÜM NE DEMEK YA ölsün gitsin abi bu kız. kadın orda duruyo annesinin yüzüne böle bişi sölenir mi ya hakediyo falan dio. sebebi de içki olmaması Asuman: SÜLEYMAN BEY Bİ SUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Süleyman bey bi sus! :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 fake lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Üstüme geldin tokat attım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 alksjdakjd ben çocuumdan dayak yedim ben size tokat aysam hoşunuza gider mi SAÇMALIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 abi biri gitsin kanaltürk binasına dövsün ya. taksi parasını havale yapıcam valla bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sunucununda dediği gibi acizler cidden burada şaka maka gülüyoruz ama cidden acınası bir durum her halta bağırarak "çemkirerek" karşılık verenden ne hayır gelir HAYIRRRR PROGRAM BİTTİ ASFASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oha bitti :((((((((88888888888888u EMOOOOOOOOOOOYUm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ben yarın da izlerim abi bunu. çok komik ama anneme vurdum çünkü hakedio olayı sinirlerimi oynattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 hala arıyorum açan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yaaa bittii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 bleda yazış oldun. sdsfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 TAM SOPALIK BUNLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 normalde aptallar için hazırlanmış programlar bunlar ama paticiğe eğlencelik oldu işte.. senaryo tamam, makyajlar tamam, ışııık ve yayındayız. "ben kendimi böle ifade ediyorum... höbö bödö " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 demet gel taksime gidip bulup dövelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 FREAKSHOW! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Giderseniz size beyzbol sopası yollarım hemen. Ne gerizekalılar var şu dünyada yaa.. Ah patide böle bi tip olsaydı da bunları savunsaydı eğlenseydik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Alcadras said: bleda yazış oldun. sdsfsds yarın devam ederlerse programın başından ararız sorun degil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 sesu said: demet gel taksime gidip bulup dövelim :P sopamı da kaptım geliyorum bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Zheld:kızlarla görüştüm aslında çok sıcakkanlılar canlı yayın heyecanından saçmaladıklarını kabul ediyolar canlı yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Yazık lan, yayına girmeden önce makyözün suratlarına bastığı pudraya yazık :/ Onca "ben götüküm, punkum" (tırnak içine alıp virgül koymayı bilmezler büyük ihtimalle ama neyse) diyen gereksiz gördüm, bunlar herhalde en uç nokta. Aslında bunları Marduk konserine falan götüreceksin, orda hayatın sillesini yiyecekler, sonra adam olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Zheld'in kulak memesini öpüyorum, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 of ya bugün de izleyemedim :( nalet olsun ya pfffff bulmam lazım biyerlerden. özellikle o iki kızın resmini gördüğümde tam bir efektle "ABU GARİİ" dediydim çok içten, oyüzden izlemek istiyorum böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar