Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Laraken said: "sarışınım sarıyım güvercin gibi karıyım" bu programda söylenmişti di mi? hahahahahahahahaah programın zeka seviyesine gel hauhauhuahuahhuhuhahhaha edit: biri şey demişti bu çıtır büyücü hatunlu öölen saati dizileriyle ilgili bi topicte; "bu dizileri yapanlar işlerinden utanmıyo mu?" diye... Onlar utanıyosa bunu yapanların kezzap falan içmesi lazım. ya da saf sıvı oksijen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 abartma be mumu bunuda akepeye bağlama =) bu program öncedende vardı yazın malak gibi yatınca izliyorduk arada bi kere de metalci bi genci çıkarmışlardı onada gider yapmışlardı ama çocuk üni falan okuyordu bunlar gibi boş değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ingilizce biliyomusun? fransızca biliyomusun? ispanyolca biliyomusun? TÜRKÇE biliyomusun ? ahsdsa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 tellos said: ingilizce biliyomusun? fransızca biliyomusun? ispanyolca biliyomusun? TÜRKÇE biliyomusun ? ahsdsa:D bu dil muhabbeti ne abi ben kaçırdım orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 valla ben dayanamadım değiştirdim kanalı.yok punkım ben gotiğim falan diye sayıklıyodu kız.cengaverin teki aradı bana punklık ne onu anlatsın dedi ve hatnun kişinin cevabu şuydu ''işte benim gibi yane değişik bele '' :) bizim yaşam tarzımız bu falan diye atıp tutuyolardı..eve gidince ayıcıklı pijamalarını giyip tv karşısında çiğdem çitlemiyolarsa ben de cerebralis diilim! o yüzden diyorum ki ilk 6 ay mutlaka anne sütü..sonra böle oluo işte sabil sübyan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 kaçırmışım of yarın ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 PrudenT said: kaçırmışım of yarın ne zaman bende merak ettim yayın akışına baktım kanalturk un bahsi geçen program itirazım var ise yarın saat 14:10 da imiş bugün yarım kalmıştı bakalım yarın ne gibi atraksyonlar yaşanıcak asfasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaye Lazar Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Fili said: PrudenT said: kaçırmışım of yarın ne zaman bende merak ettim yayın akışına baktım kanalturk un bahsi geçen program itirazım var ise yarın saat 14:10 da imiş bugün yarım kalmıştı bakalım yarın ne gibi atraksyonlar yaşanıcak asfasdas Kaçırdım. Fakat yorumlara ve yegane resme bakınca çok bomba olduğu anlaşılıyor. Bunlardan taksimede salmışlardı geçen günlerde.. Şu anket yapan cinslerinden.. Evet evet! "AYYY LÜTFEN Bİ DAKKANIZI ALAYIMMM!!" diye milletin peşinde koşuşturuyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Yarın 14:10 da kanaltürk ü açıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ÇOK KINIYOSUNUZ EMOLARI GOTHİCLERİ ÇOCUĞUNUZ DA EMOGOTHİC OLACAK GÖRECECKSİNİZ niye savunduysam birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben hayatımda böyle saçma tartışma görmedim ama yani sunucunun performansı muhteşemdi fısfıs ismaille birlikte. ben o kızların yerinde olsam konuşurken adama derim yani türkiye'nin fısfıs ismail diye tanıdığı sapığın tekisin senden mi ders alıcam diye. adam çıktı çocuğum baba diyince ben düzeltip al - lah dedirttim diyor. tövbe estafurullah ya. küfür edicem ayıp olucak ama yani bre GERİZEKALI ADAM 1 yaşında bebeye allah dedirtsen ne olur ananı avradını dedirtsen ne olur? ne kadar beyinsiz insan dolu şu ülke ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ben götikleri severim ama bunlar göti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 gotik(tu) götik(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ARKADAŞIM FARELER BİLE GÜNLÜK DÜŞÜNMÜYOR KIŞIN YİYECEK DEPOLUYOR SİZİ FARELERLE BİLE EŞ GÖRMÜYORUM. fısfıs ismail süper ya ahsahdsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 40 dakka sonra başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 götünleri kaydedin de youtubeden bizde izleyek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 4 dakka kaldı ben televizyonu açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 GENÇLER. BAşlamış açın kanaltürk ü (digiturk kanal 28) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 "Bu hanım kızımız o leveli atlamış" asdasdas birde bağırarak şey demesi sunucunun "YAAAAAA YETER AMA YA BENI ÇILDIRTMAYAMI ÇALIŞIYORSUNUZ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 açayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Of ya bir kayıt bile yokmu ya.Sadece 1 tane foto olamaz.Hep aranızda gülünüyonuz bizide alın lan :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 oha anneye bak. çok acayip süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 anneyi oyucaklar bu gidişle kız haklı çıkıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 ahaha süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 anne haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar