Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Kardeş Grup; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 offf..polisler kesin şu eziğe bak lan bi dövsek mi falan demişlerdir bu da tanıyolar bizi falan demiştir kendi kendine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 F.SERTAÇ ÜNLÜ:Merhabalar adım sertaç soyadım ünlü.Kendimi bildim bileli müzigin içindeyim çünkü müzisyen bir aileden geliyorum.Hayranlarımızı çok seviyorum.Özel zevklerim ve yeteneklerim arasında piyano çalmak gelir.Tarz olarak Pop,elektronik müzik istege göre slow pop ve Sanat müzigi vb.söylüyorum.Tüm sevenlerimize sevgilerimizi iletiyorum. T.KENT ŞANLI:Hepinize selamlar. Sizleri çok seven bir arkadaşınız olduğumu asla unutmayın, ben sanatçiniz kent.Özel zevklerim arasında radyo dinlemek ve müzik dinlemek gelir.Ayrıca org,kanun ve darbuka çalıyorum ve özel tarzda beste çalışmalarına sahibim.Tarz olarak en çok ,electronic müzik,elektropop,sahnede istege göre Sanat ve Arabeskde,söylüyorum.Tüm sevenlerimize sevgilerimi iletiyorum. ÖZGÜR KAYA:Tüm müzikseverlere ve hayranlarımıza selamlar.Adım güçlü soyadım kaya.. Değerli hayranlarımız bizi en iyimizi yapmaya stimüle/teşvik ediyorlar ve bizi iyi bir konuma getiriyorlar da ,eksik olmasınlar.Hobilerim flüt çalmak ve müzik dinlemektir.Tarzım olan müzikler arasında Pop,Hafif müzik,Slow,Rock,Heavy Metal, istege göre Fantezi Tüm sevenlerimize sevgilerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 @asteroth: Ban pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 http://video.eksenim.mynet.com/video/Muzik/62702/Ankaranin_Yildizlari_Yarasa/?adussid=D3QYWt1adz david lynch kıskanır bunu. o kadar söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hayır o videoyu açmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ehueh video link'e tıklamaya korktum cidden, yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 allah kahretsin niyan. niye yaptın ki şindi böle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 burtonesk said: http://video.eksenim.mynet.com/video/Muzik/62702/Ankaranin_Yildizlari_Yarasa/?adussid=D3QYWt1adz david lynch kıskanır bunu. o kadar söylüyorum. Oha. Çok sürreel. ankaraninyildizlari said: Bu parçanin bestecisi ben kent arkadaşim bu parça hardtrance yakin.Phscodeluc tarzda yaptim.Bu tarzi seven fanatiklerimiz var.Biz türkçe trance müzigin öncüleriyiz.Yakinda trance tarzda olan hani nerdeyi seyredebilirsiniz.Ve gerek yok adli bestemizde deeptrance yaptik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 AHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAH ABİ O ŞARKI NE YA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA of yarısına kadar dayanabildim "napıyonuz abi.. ağbi eşşeğe napıyosunuz" gibi bi bakışla izledim oraya kadar da zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ahauahu of meraktan dayanamadım izledim, ahAHEAh. of . bu kadarı gerçek olamaz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Abi söyliyecek kelime bulamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 gerçek olamaz abi o vidyo ahaueha yok artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 one ya bunlar kayan yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yolda falan görürsem döverim bunları ben doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mortis said: eski halleriymiş o şu an böle adam. Teyze sınıfına sokuyorum ben bunu direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 burtonesk said: http://video.eksenim.mynet.com/video/Muzik/62702/Ankaranin_Yildizlari_Yarasa/?adussid=D3QYWt1adz david lynch kıskanır bunu. o kadar söylüyorum. Abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 azmonun felan yasadigi kentten tabe anca bunnar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Muhaha ulan hiç güleceğim yoktu zuhaeuaheu ahah xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 izlemez olaydım o nasıl bişeydir öyle.selanik caddesi tarafında resimlerini görüp bir anlam verememiştim.abi bunlar gerçekmiş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 ya çok seviyorum. http://www.youtube.com/watch?v=k0SLXgB6vao&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 girmez olaydım topice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 çok eski lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 haa topik deeskiymiş. shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neande Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar