Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bağımlılık yapmasa bile iyi birşey değil sonuçta, spacecake de yapmıyor bağımlılık ama bu onun iyi birşey olduğu anlamına gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 olm gençleri özendirmeyin, sonra gelip banlıyorlar. alayımızı Terkedilmek topiinde banlamışlardı, başınıza gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yurtdışında yediğim için illegal olmadığından banlanmamam lazım benim. (inadına banlıcaksınız dimi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Aramızda zehir tacirleri var (:P) Kullanan kullanır ya iki gün önce caddebostan sahilde eski bi arkadaşla muhabbet ettim adam otçu olmuş. Yine de muhabbetine doyum olmadı, içene karışmayın birader o kendi problemidir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Uyuşturucuya öcü muamelesi yapıldığından kimse uyuşturucular hakkında adam gibi ulaşamıyor, sağdan soldan bilgilere inanmak durumunda kalıyor. "Ot kimyasal değil ki abi doğal yani sigaradan çok daha az zararlı, bişi olmaz" lafları havalarda uçuşuyor sonra... Hakkında konuşulması, insanların daha az kullanmaları için çok daha olumlu bir adım olur bence tam tersine. İnsanlara "tü kaka o sorma, soruşturma, öğrenme" dedikçe merak ediliyor doğal olarak... Neyse, toparlayamıyorum cümleleri, beynim durmuş. bb pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Amsterdam'a gidin işte kasmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 magic mushroom satılır bilgi için pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 @_@ ota özeniyorum burdan görüp. Böyle kişiliksiz birşeyim evet ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 vayanasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 magic mushroomlar icin deli gibi site war internette ozellikle mushroom database felan yazar aratirsan turleri sekilleri binlerce site war stumble uponda girdigim 3 siteden biri drug hakkinda nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 en soldaki kek ne güzel yaa öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Llama said: en soldaki kek ne güzel yaa öyle hep boya o boya o o ooogghh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yok abi kivili o sonra vişneli sonra kakao sonra sade kek :D ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Llama said: en soldaki kek ne güzel yaa öyle cidden güzelmiş. Ayrıca özenme konusuna gelince, yani bence de böyle bir şey yüzünden ban felan olması saçma ama yedim ordan biliyorum : ) O nedenle uyarıyorum, biri şikayet eder, sonra garbage'dan men edilmek, hem de 5 gün.. off evlat acısı gibi kor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 harry potter serüveni mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Lexius said: balkondan atladığımı bilirim arkadaşınızın babasını boncuklu tabancayla öldürmekle tehdit edip o adamı ağlattığınızı da bilirim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 zıplayıp kafamla tavanı deldiğimi bilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ekşi sözlük bir ara bu muhabbetler yüzünden kapanmıştı. mahkemedekiler böyle özendirici gibi görünen mesajları ciddiye alıyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 hayatımdan 20 saniyenin nasıl kaybolduğunu düşündüğümü bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 iyi herkes kullanıyormuş ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar