Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sir said: o zaman günün polemik sorusu karşınızda: DININININNN oğlunuz eroin bağımlısı mı olsun, tarikatçı mı? AZZZ SONRAA İkiside birbirinden iğrenç şeyler gerçi. İkisinden birini seçeceksek, uyuşturucuyla en azından sadece kendi hayatını yakar, başkalarına bölücü fikirler bulaştırmaz gibi gibi birşeyler yazayım.. Tarikatçıyı yak, bağımlıyı ise tedavi et diyeyim hatta.
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Siz burda laklak yaparken gitti 160 çocuk daha. Ertesi gün kapınıza dayanmasın 160 çocuk ( pek çocukluk masumiyeti olmadan ) ?
Cooldragon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Horizondan bu olay için AKPyi savunmasını bekliyoruz! Bunuda savunursa alnından öpücem.
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Oğlum bir vatan haini olucaksa ölmesini isterim ben. Tabi şimdi burada söylemek kolay geliyor oğlum olmadığı için, baba olmadan böyle bir soruya kesin cevap veremeyiz sanırım. Ayrıca liboşlar böyle soruları neden buluyorlar merak ediyorum bizim lisede liboşun tekide 'boğulmak üzere olan Atatürkü mü, Hz. Muhammedi mi kurtarırsın' diye soruyordu. Memleketimin liboşu bir başka oluyor tabi.
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mantik olarak oleni kurtarma ihtimalin yok ama tarikatciyi ikna etme ihtimalin var... Bogulmakta olan Hz. Muhammet'i allah kurtarir zaten...
BamMargera Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yakında amatem'ide kapatırlar,artık işlevini kaybettiği için.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 riglous said: Mantik olarak oleni kurtarma ihtimalin yok ama tarikatciyi ikna etme ihtimalin var... Bogulmakta olan Hz. Muhammet'i allah kurtarir zaten... Uyuşturucu bağımlılığı tedavi edilebiliyor. Bu bakımdan beyni yıkanmış tarikatçilerden daha fazla şansı var.
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Uyusturucu bagimlisini kurtarmak kolay. Otekini zor. Ayrica nedir bu eroin meroin israri bu genclerde, zararsizlara yonlensinler pls.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Haklısın abi bu balicilerin tinercilerin derdi ne cidden anlamıyorum. Mis gibi ot varken mantar falan varken.
Earenwen Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ne saçma bi soru be, oğlun eroin mi içsin tarikatcı mı olsun? audhah iki kötü arasında seçim mi yapmalıyız, hmm. valla ikisi de aynı şey gibi, birisi daha erken öldürüyor edit: yanlız uyuşturucu kullanana hasta olduğunu kabul ettirebilirsin, ama tarikatçıya asla
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 axedice said: Haklısın abi bu balicilerin tinercilerin derdi ne cidden anlamıyorum. Mis gibi ot varken mantar falan varken. Arkadaşım herkes sizin ("siz"den kastım iki kelime sonra geliyor) gibi Amsterdamlarda (gay, evet, ibne) gezemiyor malum, veriyoruz kendimizi tinere, veriyoruz baliye biz de.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 başarıya giden yolda yapılan her şey mübahtır tabi bunu başarı olarak kabul ettimiz sürece
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 dinin tarikatın kendisi uyuşturucu zaten. birini bırakmış öbürüne başlamışlar işte.
Öne çıkan mesajlar