Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuşturucu ile mücadelede tarikat yöntemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sir said:
o zaman günün polemik sorusu karşınızda:
DININININNN
oğlunuz eroin bağımlısı mı olsun, tarikatçı mı?
AZZZ SONRAA

İkiside birbirinden iğrenç şeyler gerçi. İkisinden birini seçeceksek, uyuşturucuyla en azından sadece kendi hayatını yakar, başkalarına bölücü fikirler bulaştırmaz gibi gibi birşeyler yazayım.. Tarikatçıyı yak, bağımlıyı ise tedavi et diyeyim hatta.
Mesaj tarihi:
Oğlum bir vatan haini olucaksa ölmesini isterim ben. Tabi şimdi burada söylemek kolay geliyor oğlum olmadığı için, baba olmadan böyle bir soruya kesin cevap veremeyiz sanırım.

Ayrıca liboşlar böyle soruları neden buluyorlar merak ediyorum bizim lisede liboşun tekide 'boğulmak üzere olan Atatürkü mü, Hz. Muhammedi mi kurtarırsın' diye soruyordu.

Memleketimin liboşu bir başka oluyor tabi.
Mesaj tarihi:
riglous said:
Mantik olarak oleni kurtarma ihtimalin yok ama tarikatciyi ikna etme ihtimalin var...

Bogulmakta olan Hz. Muhammet'i allah kurtarir zaten...

Uyuşturucu bağımlılığı tedavi edilebiliyor. Bu bakımdan beyni yıkanmış tarikatçilerden daha fazla şansı var.
Mesaj tarihi:
ne saçma bi soru be, oğlun eroin mi içsin tarikatcı mı olsun? audhah

iki kötü arasında seçim mi yapmalıyız, hmm. valla ikisi de aynı şey gibi, birisi daha erken öldürüyor

edit: yanlız uyuşturucu kullanana hasta olduğunu kabul ettirebilirsin, ama tarikatçıya asla
Mesaj tarihi:
axedice said:
Haklısın abi bu balicilerin tinercilerin derdi ne cidden anlamıyorum. Mis gibi ot varken mantar falan varken.

Arkadaşım herkes sizin ("siz"den kastım iki kelime sonra geliyor) gibi Amsterdamlarda (gay, evet, ibne) gezemiyor malum, veriyoruz kendimizi tinere, veriyoruz baliye biz de.
  • Yeni Oluştur...