Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ben daha yeni gördüm. Nasıl iyi şut çekilir onu anlatıyor. İspanyolca konuşuyor. Acayip akıcı konuşuyor taktir ettim. Uefa Star Skills Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 pardon videolar bölümü varmış. görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 evet dun haberlerdede gosterıodu bu videoyu, helal nihata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 harbi haa adam çatır çatır konuşuyor, aşağılık kompleksmiz niye olsun diyip duruyorum ama böle şeyler gördümmü, içten içe mutlu oluyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bir ispanyol arkadaşa izlettim. gramerinde hiç hata yokmuş. aksanı tabii tam bir ispanyol gibi olamaz ama gene de çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 akıllı bi adam olup aklıyla top oynadıgı her halinden belli oluyo nihatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Diğer adamların gollerini göstermek yerine videoda Nihat'ın ispanyada attığı milyon tane golden birkaçını gösterselermiş daha güzel bi video yapabilirlermiş ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 oha saygı duydum. tanımayan biri ispanyol der yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 of çok iyi ya, ama şutları da iyi çıkarmış :D Torres'in gol de yönetir ayrıca :D Ama kaç defa çekmişlerdir acaba, dağa taşa vurmuştur nihat kesin bi kaç kez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bi tane kaçırdı zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Sixoms said: oha saygı duydum. tanımayan biri ispanyol der yani. harbiden haaa. bi an bole bi nihata helal kocum beaaa diye mail atasım geldi Silphatos said: bi tane kaçırdı zaten =) onu numunelik koymuslardır oraya...:D edit: parmaklarım klavyeye dokunamamaya basladı yaw ans bişiyse:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gurur duydum valla helal olsun nihat'a.. bu arada fatih terim tarzı gördüm nihatta konuşma da fln ağız hareketlerinde ya da ben mi çok benzettim acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Zheld:fatih terimin italyanca konusmasına benziyo ispanyolca konusması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aynı fatih terim nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yalnız biraz izledikten sonra sonunu açtım direk nihatın gs e attıgı gol çıktı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gercekten oldukca akici konusuyor, tebrikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 çok iyi konuşuyor.. gerçi yıllardır ispanyada adam, öyle konuşması normal. uefa'da nereden bulmuşsa 5 sene öncesinde soceidad'ın gs'ye attığı golü. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 10 yıldır orda, böyle konuşamasa ilginç olurdu asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 niye canım konuşamayabilirdi pekala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 o kadar yıl yaşadıktan sonra istemesen de konuşursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 10 yılı askın süredir türkiye'de olup doru düsgün konuşamayan çok yabancı var.bnce takdir etmek lazım.örnek bi kişilik nihat tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 taktir etmediğim içni değil de çok anormal bir durum değil. sadece türkiyedeki yabancılar öyle oluyor genelde türkçe zor geliyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ciddi tebrik etmek lazım da ben bir seyi anlamadım ispanyol tv si mi cekiyor bu video yu ki sanırım öle yoksa türkçe konusurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Hakan Şükür'de nasıl gol kaçırılırın trailerını yapsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Yok Almanya Belçika Hollanda gibi ülkelere zamanında çalışmaya gitmiş insanların çoğu gittikleri ülkelerin dillerini konuşamıyor, 30-35 yılı aşkındır orda olmalarına rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar