Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP karşıtı ve yanlısı gazeteler, TV'ler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi olaylara neden hep tek taraflı bakıyosunuz anlamıyorum. nerdeyse hiç yazmıyorum şu siyaset topiklerine, 3 sayfa okuyunca geriliyorum çünkü.
en başta ayırmayın demiştim, olay ordan "baykal mı yapıyo sanki, tayyip cici mi" gibi bişeye dönmüş gene.

baykal ortamı geriyor demek, tayyip zararsızdır demek değildi. tayyibin ne yaptığı ortada zaten. benim kendi adıma istediğim şey, tayyip atar yapıyosa karşısındaki de gaza gelmeyecek, sakin olacak, düzgün, aklı başında, tutarlı ve sonuca gidebilecek siyaset yapması gerektiğidir. illa her mesajın sonuna tayyip kötüdür yazmayıp, baykalı eleştirirsek sadece, tayyipçi oluyoruz.

ha ben bunları yazdım bişey değişecek mi hayır. gene burdakilerin %90 ı herşeyi görmek istediği gibi görecek.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:
Bone ve Baykal kendi başlarına günlük gülistanlık yaşayan Türkiye halkını bölmüşler :( Ergenekoncudur kesin bunlar :(

Hep benim suçum zaten. Oysaki ne güzel Araplaşıcağız, 2. Cumhuriyetçi olacağız, Yeni Osmanlıcı olacağız felan. Güzel şeyler bunlar.
Ama hiç yoktan "Atatürkçülük" diye etrafı karıştırıyorum ben :(
Baykal'ın aklına da hep ben sokuyorum AKP karşıtlığını...
Mesaj tarihi:
fede said:
... tayyip kötüdür yazmayıp, baykalı eleştirirsek sadece, tayyipçi oluyoruz.

ha ben bunları yazdım bişey değişecek mi hayır. gene burdakilerin %90 ı herşeyi görmek istediği gibi görecek.

paşam, önyargılı olduğumuza dair önyargını bi kenara bırakırsan; çok basit bir şey söylüyoruz:

"toplumdaki gerilimi arttıran da bu gerilimden nemalanan da bizzat akpdir."

bu senin akpli olduğunu tayyip sever olduğunu falan ifade etmiyor. bunun toplumdaki gerginliğin sorumluluğunun akp üzerinde olduğunu ifade ediyor.

"akpli sandılar da linç ediyorlar" triplerine girmenin anlamı yok.
Mesaj tarihi:
Bone said:
Hep benim suçum zaten. Oysaki ne güzel Araplaşıcağız, 2. Cumhuriyetçi olacağız, Yeni Osmanlıcı olacağız felan. Güzel şeyler bunlar.
Ama hiç yoktan "Atatürkçülük" diye etrafı karıştırıyorum ben :(
Baykal'ın aklına da hep ben sokuyorum AKP karşıtlığını...

geçen biri ajitasyonla ilgili bişi demişti, bu işte o.
Mesaj tarihi:
Redeagle said:
:( hala eziyorlar

eheh o değilde fede birşeyler yazıyor, sir bana +rep veriyor falan. Çözemedim bu derin paticik ilişkilerini :S

Şamil Tayyar'a soralım, çözsün bu işi?
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Maaşı iyiyse hükümetin köpeği bilem olurum!

maaşı bayağı iyi.
baksana transfer parası için 500bin ytl felan alıyor adamlar.
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
byzasz said:
sg-1 said:
Evet kendi leğine öyle bi çevirmiş ki hakkında bi kapatma davası var, Yüce Divan "siyasetten yasaklansın" diye hazırda bekliyor.

Devlet parasıyla damadına gazete alıp recebin tavuğu haline getirmek mi iyi siyaseçiliktir, toplumun ortadan ikiye yarılmasına çanak tutmak mı iyi siyasetçiliktir, Türkiye'yi Türkiye yapmış değerler sürekli kavgalı olmak, kapışmak mı iyi siyasetçiliktir, devletin/milletin bütün kaynaklarının sömürüye açılması, 5 sene evvel burslu okuyan oğlunun gemicik alması mı iyi siyasetçiliktir?

Geççen bunları.
işte bak kısa bir özet geçmişsin, tüm bunlar seçimden önce de böleydi, ama adam %47 aldı bunların üstüne.. Ben şerefli siyasetçi demedim, dikkatini çekerim, iyi siyasetçi dedim..

artı halkı ikiye bölen baykaldır, bundan faydalanan da tayip dir.

ahuzhuahuza son günlerde okuduğum en komik yazı.. halki ikiye bölen baykal :D... Türk değil Türkiyeli... Bunu da baykal dedi di mi :D hauhzhuahzua yardın öğlen vaktı ikiye resmen :D

Bunun nesi bölücülük?
Herkes kendisini Türk diye adlandırmak zorunda mı?Türkiyeli kavramında bölücü bir şey yok.Adı üstünde,Türkiye'nin,yani bu ülkenin vatandaşı demek.
Mesaj tarihi:
raw power said:
[Bunun nesi bölücülük?
Herkes kendisini Türk diye adlandırmak zorunda mı?Türkiyeli kavramında bölücü bir şey yok.Adı üstünde,Türkiye'nin,yani bu ülkenin vatandaşı demek.

he ya istanbul istanbullu, izmir izmirli falan gibi, Türkiyeli. Sen kabul edebilirsinde ben etmiyorum kardeş kusura bakma. Bölündük işte.
Mesaj tarihi:
fede said:
abi olaylara neden hep tek taraflı bakıyosunuz anlamıyorum. nerdeyse hiç yazmıyorum şu siyaset topiklerine, 3 sayfa okuyunca geriliyorum çünkü.
en başta ayırmayın demiştim, olay ordan "baykal mı yapıyo sanki, tayyip cici mi" gibi bişeye dönmüş gene.

baykal ortamı geriyor demek, tayyip zararsızdır demek değildi. tayyibin ne yaptığı ortada zaten. benim kendi adıma istediğim şey, tayyip atar yapıyosa karşısındaki de gaza gelmeyecek, sakin olacak, düzgün, aklı başında, tutarlı ve sonuca gidebilecek siyaset yapması gerektiğidir. illa her mesajın sonuna tayyip kötüdür yazmayıp, baykalı eleştirirsek sadece, tayyipçi oluyoruz.

+1
  • Yeni Oluştur...