Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ilk maclarda lider olan takım su an 9. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 vay vay vay.. Abi ben 2-1 yenilmişim dün beah ! Gül gibi takım gg oldu lan iyimi. En iyi forvete 7 gün ceza ver daha ilk dakikadan, takımın yarısı zaten cezalı, oooh ooooh ! Geçmişler olsun, şike var ligde, hakemler bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 onu gördüm hakkaten sanssızlıktan öte birşey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 centilmen ve normal oynatın, galibiyet serisi geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 çok bayık oyun be. 500 güçlü takıma yeniliyorum 650 güçlü takımla. sonra 750 güçlü takıma çakıyorum falan. öyle saçma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Aga 650 gücüne kadar geriledim lan, oynatacak topçu kalmıcak yakında takımda, herkes cezalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Baluu said: Aga 650 gücüne kadar geriledim lan, oynatacak topçu kalmıcak yakında takımda, herkes cezalı :) her iddiasına girerim yeneceksin. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorcier Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 1888 ligde 3 te 3 yaptim Pusat grup lideriyim onemli olan gruplar deilmi? aldiginiz puanmi o zaman ben 3 lige cikarim:D dier takimin 2383 amator liginde oda 7 puanla 5 inci sirada cok sakat oyuncum war cok sert oynuyorlar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laroux Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 şöyle birşey yapmıştım ben, ne kadar haberdar olan vardır bilemiyorum ama: http://eser.ozvataf.com/fm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 deplasmanda 2. 0-1 galibiyetim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 ben bıraktım oyunu. unutuyorum bakmayı sürekli takım kendi kendine yuvarlanıp gidiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 üst üste 8 hafta deplasman maçım var siz ne diyorsunuz.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 3 haftada 3 beraberlik takımın gücü 750 ama forvetler go latamıyorum =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 benim de orta saham olmasa gol atamıcam. 3 maç oldu 11 gol attım. bir tanesi forvetten yuh yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 maelstrom said: üst üste 8 hafta deplasman maçım var siz ne diyorsunuz.. :S maçların evinde ya da deplasmanda olması bişi farkettirmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 taraftar sayım çok fazla oldu üst üste 3 maç kazanınca. stadyumum 1000 kişilik, bilet fiyatını 20 yaptım tam para da gelecek diyordum ki şimdi deplasmanda kaybettiğim zaman taraftar dağılcak stad dolmazsa yandım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 abi walla artık bende ilgilenemiyorum bıraktım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 beta meta zaten mantıksız şeylerde oluyor düzeltilmesi gerek adam sakatlanıo gol atıo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Bu antreman puanı ne oluyor takım detaylarındakı? Ne durumda olmalı nasıl arttırılır? Kondisyonu da tek tek oyuncu profilinden bakıp ona göre mi çalıştıracağım toptan takımı? Tşkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Oyuncuların Kondisyonları, ideal olarak 90'ı öngörüyorum. Bireysel Antrenmanlarda Kros, Takım antrenmanlarında Kondisyon Çalışması ile geliştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 790 takım gücü var. ligde 13. yüm. ne ayak lan. ağır üzüyorlar beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorcier Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 mesh ben 1888 amator liginde 650takım gücüyle 2. sırada takımım war dieri takımım 2383 amator lginde 800 gucu war ama 5 inci sirada böyle oyun beta oldugu icin 650 lik takım 800 lileri yenebiliyo:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 bende bakamıyorum çok sıkıcı gelmeye başladı zaman olsa tırmalarımda 3-5dk girebiliyorum nete oyuncu almak lazım çek çek kuralardan olmuyor. İşte oyuna 1. haftada gireceksin kuradan genç yıldızları çekip satıcaksın paraylada sağlam transferler yapıcaksın oyun bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 cok basarisiz oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 bilgisayar oyunları bölümüne taşıyorum. oradan devam arkadaşlar yeri zaten burası değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar