Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Tycoon (NTVSpor'un Katkılarıyla)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vay vay vay..

Abi ben 2-1 yenilmişim dün beah !

Gül gibi takım gg oldu lan iyimi. En iyi forvete 7 gün ceza ver daha ilk dakikadan, takımın yarısı zaten cezalı, oooh ooooh ! Geçmişler olsun, şike var ligde, hakemler bitirdi beni.
Mesaj tarihi:
1888 ligde 3 te 3 yaptim Pusat grup lideriyim onemli olan gruplar deilmi? aldiginiz puanmi o zaman ben 3 lige cikarim:D
dier takimin 2383 amator liginde oda 7 puanla 5 inci sirada cok sakat oyuncum war cok sert oynuyorlar yaw
Mesaj tarihi:
taraftar sayım çok fazla oldu üst üste 3 maç kazanınca. stadyumum 1000 kişilik, bilet fiyatını 20 yaptım tam para da gelecek diyordum ki şimdi deplasmanda kaybettiğim zaman taraftar dağılcak stad dolmazsa yandım :D
Mesaj tarihi:
Bu antreman puanı ne oluyor takım detaylarındakı? Ne durumda olmalı nasıl arttırılır? Kondisyonu da tek tek oyuncu profilinden bakıp ona göre mi çalıştıracağım toptan takımı? Tşkler.
Mesaj tarihi:
Oyuncuların Kondisyonları, ideal olarak 90'ı öngörüyorum. Bireysel Antrenmanlarda Kros, Takım antrenmanlarında Kondisyon Çalışması ile geliştirebilirsin.
Mesaj tarihi:
mesh ben 1888 amator liginde 650takım gücüyle 2. sırada takımım war
dieri takımım 2383 amator lginde 800 gucu war ama 5 inci sirada böyle oyun beta oldugu icin 650 lik takım 800 lileri yenebiliyo:D
Mesaj tarihi:
bende bakamıyorum çok sıkıcı gelmeye başladı zaman olsa tırmalarımda 3-5dk girebiliyorum nete oyuncu almak lazım

çek çek kuralardan olmuyor.

İşte oyuna 1. haftada gireceksin kuradan genç yıldızları çekip satıcaksın paraylada sağlam transferler yapıcaksın oyun bundan ibaret.
  • Yeni Oluştur...