bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 şu altyapı desteği ne işe yarıyor dasaaa nın takıma destek oldum ben ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Robert_Poche said: merak ettigim bir konu war, bu maçlarda kaç kondisyon gidiyor ? 2 dakikada 1 yani 90 dakikada 45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lanet olsun takımın kondisyon ortalaması zaten 55 falan :( eger bu ligdeki herkes 48 puan civarı yaptıysa, basım dertte :/ edit: baluuya tesekkuru unutmusum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Dedim hacı beni skertirler bu amatörde kadrom zayıf 5-1 yenildim ligin son sırasına demir attım =) Şimdi ligler açıldı. 2lige 1lige adam alınmış peki nasıl alındı bunlar ? Mesela ben niye giremedim 2.lige de amatördeyim? Neye göre belirlendi bu acaba genel bi puan durumumu oluşturdular. Zaten şimdiden veda ettik ödüllere şevkim kaçtı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 3-3 berabere kalmısım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Lan en iyi forvetime 1.dk'da kırmızı çıkarmış, ama genede beraberliği koparmışım neyseki de. Aga yapılır mı yaa, 7 gün yok adam. Yuh ya ! YUUUUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 3:1 yatmisim ben de, puan neye gore geliyo? gunluk belli bi miktar mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Saat basi 1 puan. @black : Puanlara ve Averajlara göre sıraladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 hmm o zaman ilkgün kayıt olmak gerekiyormuş dezavantajı buymuş kötü bence. Diğer maçlarda oynanmalıydı ilkgün kayıt olan adam 1.ligde Bana şimdi öneri nasıl hallederim bu takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 aneamm bunlar mahalli lige göre biraz daha testisli takımlar var ya daha ilk maçtan 3-2 çakmışlar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Ya agaaa ! En iyi forvetim diyorum, gg oldu diyorum, 7 gün diyorum yaa.. 1.dk'de adam mı atılır oyundan, hocam şike var walla yaa ! Hemen strateji değişikliği yapıp centilmene geçtim valla, bu ne ! Bu arada, sina, agatör, takımın ne durumda, futbocularının mevkiileri ve özellikleri ne hiç bilmiyorum.. Ama antrenman olayına gelirsek; Uzun uzun yazmıyayım, imzadaki site'ye gir,football tycoon başlığı var görürsün zaten, yazının içinde resim var hangi antrenman ne kadar veriyor, hemen üstünde yazılar var, hangi mevkiilere hangi antrenmanlar yaptırılmalı gibi. Onları uygulayabilirsin. Bir de tekrar ediyorum, kondisyonu max 90 yapın, gereksiz 100lemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 silmeyi düşündüğüm takımım liglerde galibiyet serisine bağladı resmen averajla liderliğe koşuyorum:P ama lider değilim henüz hala koşuyoz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Geçen lige son maça kadar 1.sıradaydım. son maçı berabere bitirince 3.lüğe düştüm ve 80k parayı kaybettim. :( neyseki amatöre 3-2 galibiyetle başladım.. halbuki takım gücü 650-700 ama hep kazanıyorum. birde 750 lik takımım var 1 maç kazanıyor 1 maç kaybediyor. benim bu ana takımda (3.olduğum), oyuncuların adlarını galatasaraylı futbolcular yaptım herhalde ondan kaynaklanıyor. ne de olsa kazanmak ruhumuzda var eheh. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorcier Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Herkese slm ben aventine.comdan duydum bu siteyi ben Manchesterden Unitef Fc 2383 amator liginde bulunuyor dier takimin Pusat 1.888 amator liginde bulunuyo man uni. ana takımım ilk macimi 0 1 aldim bu arada alt yapi destegi nasıl verilio aciklarmisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Kendinden daha alt gruplarda olan takımlara yapabiliyorsun ve oyuncu satışlarından yuzde 5 kar elde ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 İlk maç 1-0 olmuş bizim olmuş. (deplasmanda çakmışım ki tadından yenmez) böyle devam etme hayali ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Giani Penele adlı oyuncuyu transfer listesine koyuyorsunuz. 728.396 YTL bonservis ücretini ödemeye hazır kulüp var. ehe 700 oluyor ama maksimum özelliği. kaldı öyle gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Alioum Kızales adlı oyuncuyu transfer listesine koyuyorsunuz. 458.188 YTL bonservis ücretini ödemeye hazır kulüp var. bu da orta saha oyuncum. geliştiremedim bir türlü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 2-1 yenmişim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Lige bpmba gibi girdim :=) 2. deplasman bu sefer 1-3 kazanmışız 0 sakat gidiyoruz buda sevindirici ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 cok ugrastım 1-0 yendim, 2. lig 4. grup daki gibi bir puan durumu da hayatımda ilk kez görüyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 nasıl ki durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2008 adam iki maçta 3 puan almış 5 avaraj yapmış..höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar