maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gece teklif verdim çıktım 5 tane tek yıldızlı orta saha ve hücumcu almışım. 352 oynuyorum, orta sahadakiler 65 civarı güçteler. yıldızlar ise 50-55 arası. orta sahayı hangileriyle kurayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Lider olmuşum çok mutluyum son 2 hafta =) takım gücü düştü ve hala genç yetenek 2 yıldız bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 772.9 takım gücü ile ligimin 2.si ile maç yapıcam. Aramızda 3 puan fark var. Berabere kalırsam, ligi garantiliyorum :) Son maçı da satarım herhalde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Abi nasıl adam buluyorsun deliricem kadro doldu 70in üstünde en iyi oyuncum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 He he, abi aramaya inanıyoruz :D Evet Bu maçtan da galibiyet ile çıktım ve Lig Şampiyonluğunu garantiledim efendim, son maçı satıcam, td puanı da birikir oooh mis. Darısı diğer patilerin başına efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 18 takım var 17 maç yapmıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 lan 772 ve 775 takım güçleri olan iki takımımda berabere kalmış bu hafta. :@ biriyle birinciydim 1 puan öne geçti şimdi. fitil oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Her ligin 17 maçı yok mu abicim, 13. maçta nasıl şampiyonum diyosun anlamadım ki. Son hafta takım açıp 5-0 alsam da 1. olsam üst lige mi çıkıcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 775 gücüm var, 13. yüm haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 heh 5.gün açtım takımı, o yüzden böyle.. Ve ligimi 1.bitiriyorum sonuçta, hoş 17 maç daha yapsam gene 1.bitirirdim. Neyse yerleştirmelerde benden yüksek puanı olanlar benim daha üstümde bir gruba girerler zaten tahminen. Yani puanlara göre yerleştirilcez sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yapma yaw, bilsem gec acardım takımı benim 15 mac 45 puan 16. mac ile 48 puan olacak, felaket bir gruba düsecegim snrm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Şöyle bir şey var yalnız, oyunun hemen başında takım açanlar genelde karambole takım kurdukları için, daha ilerki günlerde kurulmuş takımlara nazaran daha güçsüz oluyorlar. Yani 4.-5. gün kurulmuş bir takım genelde ilk üç gün içinde kurulmuş takımları ezecek seviyede oluyor. 2. günde açılmış ve gücü 700'ü anca geçebilen bir takım şampiyonluğa oynarken, gücü 800'lere vurmuş ve 6. günde açılmış takım orta sıralarda olabiliyor yani. Zaman geçtikçe insanlar tecrübe kazanıp daha kaliteli takımlar açıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Bi de şöyle bişi var; GENÇ YETENEKLER Oyuncu Arama modülü’nü kullanarak, istediğiniz mevkii için 7 veya 8 TDP ile şansınıza göre Yıldızsız/Tek Yıldızlı/Çift Yıldızlı futbolcuları kadronuza katabilirsiniz. Peki ama nedir bu yıldız olayları ? Şimdi öncelikle oyuncuların güç olarak ulaşabilecekleri bir nokta var. İşte bu nokta’nın belirlenmesinde rol oynayan ve size bir oyuncu’nun ne kadar gelişebileceğinin rehberliğini yapan tek şey yıldızlardır. Yıldızsız | Tek Yıldızlı | Çift Yıldızlı oyuncuların, yetenekleri toplamı’nın ulaşabileceği en son noktalar aşağıda verildiği gibidir. Normal (Yıldızsız) - 650 Yetenekli (1 Yıldız) - 670-690 Çok Yetenekli (2 Yıldız) - 720-730 Süper Starlar ( Henuz Oyunda yoklar, üst liglerde çıkabilir ) ( 1 Turuncu Yıldız ) -750 Şimdi bu tablo’dan anlaşılacağı üzere, kadromuzu Tek ve/veya Çift Yıldızlı oyunculardan oluşturursak, daha güçlü bir kadro elde edebileceğimiz anlamına geliyor. Ancaak bir başka özellik daha var ki, bu durumu bir şart haline getiriyor. Peki nedir bu özellik ? Süper Starlar (1 Turuncu Yıldız) ve Çok Yetenekli (2 Yıldız) oyuncularda her gece 12′den sonra normal koşullarda görülen yeteneklerde azalma bu oyuncularda 40 yaşına kadar görülmemektedir. Yetenekli Oyuncular ( 1 Yıldız )‘da ise gece 12′den sonra yeteneklerde azalma 35 yaşına kadar görülmemektedir. Normal Oyuncular‘da ise 12′den sonra yeteneklerde azalma her daim yuzde ellidir, ya azalır ya azalmaz. Normal Oyuncuların yaşı bu konu’da bir rol oynamamaktadır. Ayrıca, her oyuncu bir tam sezon tamamlandığında 1.9 değerinde yaşlanır. Ve aldığım duyumlara göre de, Mahalli Ligi 1. 2. ve 3. bitirenlere para ödülü varmış, tam emin olmamakla beraber bu miktarlar 1.’ye 100k 2.’ye 50k ve 3.’ye 20k şeklindeymiş. Bir dahaki sezon itibari ile oyuncu maaşlarında ise artış görüleceği lafı dönüyor, bu nedenle eğer yapabiliyorsanız, yaşlı ve yıldızsız oyuncularınızın yerlerine yıldızlı oyuncular bulsanız iyi edersiniz :) Yoksa 1. ve 2. lig hayal haline gelebilir. Umarım faydalı olur, oyun hakkındaki makalemi her gün geliştiriyorum, makalenin tamamına ulaşmak için; http://avntn.org/ntv-spor-football-tycoon-ve-incelemesi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 @jos: dediginde dogruluk payı war ancak 1. gun acılmıs we her macı kazanmıs takımlardan bahsediyorum :) bu takımların gücleri 800 civarında olmalı, kenimden örnek werecek olursam 2 sakatım war 778 takım gücüyle oynuyorum buna rağmen(2.gun acıldı takım). eski liglerin tek avantajı ligin yarısından fazlasının inaktif olması ama aktif olanların da eski oyuncu avantajlarını kullanmalarıdır. Benim ligimde 2 tane adamakıllı takım wardı ama sanmıyorum ki diğer takımın da takım gücü 750 den düsük olsun. Netice itibari ile gerçekten puanlara göre gruplar belli olacaksa basım dertte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Erken takım açmanın tek bir avantajını gördüm ben bugüne kadar, transfer borsasını domine etmek. Maksimum 10 tane takım var şu anda, kesinlikle normal takımlar tarafından yenilemeyeceğini düşündüğüm, geri kalanların çoğu aynı klasmanda, o yüzden kendini kötü hissetme yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 1 Cezalı 1 Sakatım var, ana kadrodan 4 adamı'mı sattım, yerlerine genç yetenekler monte etmek için :) Takım gücü 728'lerde geziyor. :D Ha bi de en yüksek moti 80. yani 22 daha ekleyebilirsiniz o güce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 4:0'la 16 maçta 40 puanla hala 1.'yim. Eğer dediğiniz gibi 17 maç yoksa şampiyon tamamladım ligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Yok 17 maç felan : ) Ben sattım çünkü maçı, kimseye antrenman yaptırmadım, en kötü kadroyu kurdum koydum oyuna, 3-2 yenildim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 walla daha maç yok sanırım fikstürde bitmiş görünüyo prgram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 pati1 liginde 2.olmuşum 1 puan farkla :( kendi ligimde de 3. oldum averajla, 39 puanla bitirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jos Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Ben 40 puanla iki ligde de 1. oldum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 pati2'de 33 puanla 3.yüm :D Ligim'de 1.yim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 ligimi 5. bitirdim. peki şimdi ne olacak? ilk kaç çıkıyor yoksa yalan mı olduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Herkes çıkıyor. Ama grup numaraları yüksek oluyor. Ayrıca 1. 2. 3. ye para ödülü varmış. 100 k 50k ve 20k imiş. Sadece duyum tabi bu ödüller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 son 2 haftada 1 değil de 6 puan toplasaydım 2.ydim, 6. bitirdim. lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar