urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Drall said: nalet olsun kim aldı kitabı :( bari alan okusun satsın bana sdghdsfh :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben anlamadım erkekler neden bu kadar meraklı küçük çüke? bilgi mi almak istiyolar durumları hakkında? dfgd
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben bi arkadaşa hediye etcem, diğerlerini bilemicem valla dsfshsfdhds urmesque burdan da yalvarıyorum nolur sat :D buarada sen benim üsttekinin imzası hakkında yorum yap topiğindeki arkadaşımdın kırma hatrımı :P
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Syn said: mulgear6 said: Redeagle said: Redeagle said: İSTİYORUM @_@ İSTİYO MUSUN ......? hayvanca sevişirim :/
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hahaa işte zafer! bebeem demetim sni çoq sefioRummM jNmmsSSs
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nalet olsun ginaly bu işin arkasında senin olduğunu biliyodum!!! nolur okuduktan sonra sat 2 hafta sonra arkadaş geliyo hediye etcem ona sordum msnde herkese kredi kartlı kimse yok alamıyorum, ayrıca kargoyla 15 milyon tutuyomuş içime oturdu 5 milyon varken:D
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ginaly said: hahaa işte zafer! bebeem demetim sni çoq sefioRummM jNmmsSSs ehi <3
luna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 içerik olarak çok geyik çevrilesi bi kitapmış gerçkten:D
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 urmesque said: satamam :D WE DID IT!
Öne çıkan mesajlar