Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Intertoto ilk tur ilk maç 19.00 kanal1-naklen bu akşam sivas gençlerle çıkacakmış, inş bişiler yapar bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 maç tarihi ne zaman bugün mü ? edit:edit gelmiş ben sorarken tam :) neyse hayırlısı olsun bu sezon sivasspor için çok kritik mutlaka ilk 5 te bitirmesi lazım yoksa bütün hava dağılır takımdaki. intertotodan da bi şekilde çıkmalı uefaya Bastırın yiğidolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 vaay hadi bakalım izleriz akşam. umarım sivas galip gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 bu macı kazanırlar gibi geliyo bana. hatta 3 4 bile olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yok gayet mehmet yıldızla falan çıkacaklar sanırım. sivas'ın kayseri seviyesinde bi takım olması için stadyumunu modernleştirmesi gerekiyo. yoksa işleri uzun vadede çok zor yani allah kolaylık versin diyorum. silinip gidecekler gibime geliyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yedeklerle çıkıcak sivas diye biliyorum. eski kadrodan bi hayrettin bide sedat var demişti bülent uygun ama dur bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 balili ve mehmet yıldız oynayacak dedi ntvspor'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 doğrudur. zaten uğur yıldırım gitmek istiyormuş onu bırakıcaklar. svetkov gitmek istemiş onuda bırakıcaklarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 ilk yarı 2-2 bitti sivasın keko kalecisi oyundan atıldı ceza sahası dışında topu elleşerek ayrıca adamlarda fraçesko diye bi eleman var kaleyi gören yerlerden frikik atınca ya direk ya gol yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 cok salak bi maç hakkaten sivas adına. kalecileri dediğin gibi tam bir keko, sac bas falan insan bi aynaya bakar. neyse onu gectim, takımı 10 kişi bırakması cok kotuydu, buna ragmen imdadına karsı takımın savunmacısı yetisti :) sivas'ın yedigi ikinci golde, oyuna giren yedek kalecinin halı saha kalecisi gibi davranısı var. mehmet yıldız'ın attıgı ikinci golde de, once kacan penaltı sonrasında gelen gol var. hakkaten ilginc mac oluyo. iki takım da 10 kisi. stad antrenman sahası gibi, seyirci falan yok. bu yuzden de futbol ilginc olsa da mac cok sıkıcıymıs gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 çok kötü bir maç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 stad 1500 kişilikmiş zaten ve karadağın sadece 2yıldır kendi ligi falan varmış sivasın çıkıp 2 gol yemesi ve ligimizi averajla dördüncü bitirmesini göz önünde bulundurunca utandım bi tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 2-2 Bitti. Sivas'da kazanır çıkarlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Sivas rahat kazanmalıydı. Da 2-2 de güzel, burda tur atlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bu akşam saat 7 de 2.maç var.. trt naklen verecek maçı. alır sivas inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 beraberliğe bile alıyor neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 of sivas çok saks. ilk 2 dakikada 2 net pozisyonu yedi. 20 dakika izledim. şimdi açtım makinayı. 5-6 net pozisyonu harcadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 sivas attı 1-0 dk. 83 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Sivas'a Braga karşısında başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bragayı geçince mi gidiyor uefa ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 bLackcha0s said: bragayı geçince mi gidiyor uefa ya ? bragayı geçince uefa ön elemesine kalacak.. 1 tane uefa ön elemesi oynayacak, onu da geçerse uefa 1.turuna gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 İnşallah UEFA'ya kalamazlar; sonra ilk turda elenip ülke puanını bölecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 braga'yi gecebilicegini sanmiyorum zaten cok amator oynuyolardi macta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar