Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.5 seneden sonra kalbini kıran adamı gormek

dunno

Öne çıkan mesajlar

erkeklere tanıstıgı ilk gece sevşen kızların psikolojisini merak ederdim.demek bu yuzdenmiş :)

insan hayatı boynca 30 kişiyle beraber zor olurken sana maşallah :)

enteresan bişi.hangi platonik aşk türü bi kızı gecelik ilişkiler yaşamaya iterki :)

bence o cocuk bahane.senin içinden elen bu.sen busun yani.o cocukta senin kendini kandırman olmus
Sosyal ağlarda paylaş

dunno said:
evet 3bucuk yıl gecmis uzerinden ama hala yarım kalmıs krıntıları icinde bi yerlerde yara baglamıs adamı aynı ortamda baska masalarda otururken goruyosun.
isin garibi benim oturdugum masanın yarısı o kisiyi tanıyoe, gidip onunla muhabbet ediyor ama senin onunla yasadıgın gorunurde o kadar sığ bisey ki... onu tanıyamamıs gibi yapıyosun.

one night stand nedir ondan ogrenmissin. birini opmek ona duygusal olarak yakınlık gissetmektir sanarken, deli opusmus sonra bi daha o insandan haber almamıssın. içine oturmus, ondan sonra 20- 30 adamla beraber olduysan da...

sonra bi yaz gecesi 3 yıldan uzun sure sonra onu goruyosun sans eseri. ilk gordugun saniye o mu acaba diyosun. sonra masandaki arkadaslar o oldugunu soyluyolar birbnilerine.

bi yandan ya aynı masada o kişiyle macerası olan baska biri...

sen gergin... tanımamıs gibi yapıyosun.
bi sure sonra kalkıp gidiyosun naska planlar geregi. 1 soz soylemeden onu tanımamıs gibi....
acınası bi durum gibi.... yine de yasandı bu gece...

boyle yaptım. iyi ettin denmesine dogru davrandıgımın onayına ihtiyac hissediyourm

ah pati... ne hallere düstüm gör beni

herseye anlamlar yukleyıp takma kafana gereksiz seyleri olduysa oldu tamam git 2 bira ic temiz bi hava al kendine gel rahatla bosver
Sosyal ağlarda paylaş

gercekten oneri, gorus istedigim zaman ya da kendimden yola cıkarak kişisel bi sonuca vardıgımda kişisele yazıyorum.
hafif konularla, bu gece de geyik donsun hadi diye topic acmıyorum.

"ondan sonra 20- 30 erkekle su miktarda, su kadar ileri giderek opustum yiyistim bık bık" gibi -benm begenmedigim ayrıntı ve sozler bunlar- bi yazı yazmak istemedigimden su kadar kisiyle beraber oldum yazmistim. yanlıs algılandı. onemli olan o yanlıs anlasılma diil zaten konu da o diil diye pek bisi soleemdm ama o bölümü atlayıp genel konuyla 2-3 kişi ilgilenmis.
saglk olsun
Sosyal ağlarda paylaş

evet emaleth sagol oneri icn. kesinlikle onemsemeden "naber lem!" diyebilmek istiyodum ben de. yani demesem de gordugumde umursamamak. gercekten umrumda olmamasıni istiyodm. oyle olmadi. o da farketti mi? tanıdı mı beni? farkettiyse ne dusunyo smdi diye sorular gecti aklımdan.
halbuki umrumda olmamasını diliyodum iste.
belki de bazı seyler eksik kalmak icin ordalar. olan olmus ben selam vermeden gtmisim. getri donus de yok.

iyidir iyi
Sosyal ağlarda paylaş

ama dunno sen şimdi bu cocuktan sonra 3.5 senede 30 erkekle beraber oldum dersen millettin '' vah vah kizda cok acilar cekmiş cocuk yuzunden, gerçekten cocugu unutmak yada elde etmek için cok ugraşmiş '' gibi bi yorum yapmasinida engelliyosun.
bence sen çocugu elde etmek için hiçbir çaba göstermemişsin. Tabiri caizse gününü gün ayını ay etmişsin. eger o kadar hoşlaniyosan çocuktan ortak arkadaşlarinda varmiş bişekilde irtibata geç. bi buluşma ayarlamaya çaliş. bu kisinda zorlanicagini sanmiyorum.

typo
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir bornovaya gidiyorsun..
Kucuk parka giriyorsun orda yanyana onlarca cafe var..
Herhangi birine oturuyorsun..
Etrafındaki her 5 masadan bi tanesinde..
Senin yasadıklarını katsayısıyla yasamıs bir kız var..
Bunu bilerek rahatlıyor ve hayatına devam ediyorsun..

p.s: Don't fear the Reaper sarkısıyla rahatlayınız..
Sosyal ağlarda paylaş

Sana da günaydın Ema Apla : )

Kahvaltımızı yaptık, çayımızı içtik, gazetemizi okuduk.
Pati'ye girdik, İnternet ve Futbol bölümlerine gerekli cevapları yetiştirdik ve benim için 3.plan'da olan kişisel bölümündeki nacizane konumuza fikirlerimizi paylaşmanın zamanı geldi.

İlk olarak, Dory'e yaptığı modluk için Teşekkür edelim, bence topiği iyi yönetmiş.
so dory gained 1 skill point for moderation : )

Şimdi dönelim konumuza,

3,5 yıl önce, kaç yaşındasın bilmiyorum, ama 88-85 aralığında doğduğunu tahmin ediyorum.
Muhtemel bir lise son ya da üniversite ilişkisi olduğunu varsayıyorum.

Bayanlar'da akıl sır erdiremediğim bir durumdur, bizzat kız arkadaşım yaşadı.

Bu konularda kendisiyle uzun uzun konuşmuştuk. İnanamamıştım. Yani böyle bir gaflette bulunmak, böyle bir ilişkiyi yaşamak, gerçekten inanılası güçtür. Ancak arkasından yaşanılan çöküntüyü anlıyabiliyorum.

Neden böyle olur bilmem, ancak olaydan sonra o da, bir kaç gereksiz ilişki yaşamıştır. ( Thank God not 30 ! ) :D

Verebileceğim bir tavsiye yapabileceğim pek bir şey yok aslında. Ama yapabileceğine inandığım en iyi şey, yakın dostların ve arkadaşların ile değil de, hiç tanımadığın bir yabancıya yüz yüze bunları anlatmak ve dertleşmek iyi gelebilir. Paylaşmak insanı güçlendirir.

Topiğin başlığına gelince, kendimi senin yerine koyduğum vakit, yapacaklarımı düşünüyorum da, sanırım gördüğümde 1 sn bile orada durmazdım. Ne ema abla'nın dediği gibi bir merhaba vermek, ne de senin yaptığın gibi görmezden gelmek. Çeker giderdim. Tahammülüm olamazdı öyle birini görmeye. Çok fazla kin duyan biri değilimdir, hatta çoğu şeyi unuturum ve arkamda bırakırım ama asla kimseyi affetmem. Çeker giderdim oradan, 1 sn bile durmazdım.

Bu saatten sonra yapılacaklar için, sevgili patim, biraz slow down canım. Bu kadar hızlı ilişkiler yaşamak deneyim değil, deneyimsizliktir. Gene çık dolaş eğlen gül, sohbetler yap, yeni insanlarla tanış lakin cinsellik konusuna birazcık ara, eminim seni rahatlatacaktır.

Yaşadığın deneyimlerden bir şeyler çıkarttığını umuyorum.

Hade rastgele.
Sosyal ağlarda paylaş

Sıradan bir gece değilmiş ki, 3,5 sene yetmemiş kabuk bağlamaya..

Muhtemel ilk ilişki olarak baktım ben olaya, kızlıktan kadınlığa, kendini böylesine vermişken, iş bittikten sonra bir köşeye itilmek, hazımsızlığa yol açar.

Sanırım biraz kaba oldu ama, en net ve en kısa anlatımım budur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...