CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 yok ben çocuk açisindan siradan bi geceymiş demek istemiştim 3.5 sene sonraki goruşmeleri. tabii muhtemel ilk ilişki olarak düşünürsek 3.5 sene önceki ilişkiyi evet durum biraz degişiyo gerçekten. ama o zmnda şöyle bir durum cikiyo ortaya, ilk ilişkini 3.5 sene önce bi adamla yaşayip ardindan bu kisa sure içinde 30 kişiyle daha birlikte olmak O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 xunn said: Bence ağır olan "Ben seks yaptım" topicleri. Derdine çare arayan adamın topiği değil yani bu. Klasik, neredeyse fazla klasik dikkat çekme topiği. Dev said: Selam Paticik, Benim sevgilim var, ben zenginim, ben çok serseriyim, ben her konuda iyiyim, düzenli olarak seks yapıyorum. Ama hayattan tad alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar. ve niceleri Bence patide ağır halli bir kompleks var size kedi/ciğer/pis kombosu çekiyorum Böyle mal mal yorumlarınız yüzünden kimse kişisele konu açmıyacak yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hassas bi konu o yuzden herhangi bi sey yazmadan once birden cok defa dusunuyorum,sunu dicem hayatının ınsanını ilk gece de bulmayı ummak biraz hayalperestlik degil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Eleştirilen şeyin cinsellik değil de gelip buraya yazmak olduğunu anlayabilecek gözlem yeteneğine, avaraj zekaya sahip değilsen post atma bence. Gururunla uzaklaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 patideki ilk postlarıma baktim simdi. 26 mayıs 2005 dunno said: burda kimse tanimasin istiyorum. ne dusunurler korkusu tedirginligi olmadan akıtiyim beynimi, ruhumu. tum karisikliklarimi yaziyim istiyorum. anlatayim ve bitsin bolece.. arinayim durulayim. huzurlanayim sonra yine ve birakip burayi vefasızca baska bi yone bakayim sagır gözlerimde eski yasların kurulugu... arkadas olmadan yalniz basima, bu soguk dunyaya geldigim gun gibi. bana yardım et beni tanımak istemeden. sormadan.. hayal kırıklıkları var hep icimde. tekrar birlesmicek vazo gibiyim. beni tani benden iyi. ozgur kalmaya alısayim. senin sayende onu onları dusunerek ısırdıgım tırnaklarim, parmaklarım acılsın tekrar elimi tutmaya hazir yüreklere.. fazla duygusal olabilir ama 3 yıl once bu dün gordugum cocuktan 5 -6 ay sonra patiye uye olmustum... patiye ilk mesajm gelme amacımmıs bu. dunno said: sorunlu bi insan oldum. takılıp kaldim hic tipim olmayan birinde. bos insanda, bana onem vermeyen varlıgım ve yoklugumun umrunda olmayan bi insana bagladım kendimi. onu buyuttum gozumde ve buraya onu yazarken daha da buyutuyorum aslında. beni hic dusunmien birini ben her fırsatta hatırlıyorum. onurlu olmak lazım yuz vermemek lazım cart curt haberi umru olmuyo daha da batıyo. konussam yuzsuzluk konusmasasm icim gidiyo. yeni birilerine bakamiyorum onun yuzunden kabuslastı gersey. takıldım kaldım napiym ben git konus dok icini desen de onu da yapamıyorum.. zaman gecmis aradan.. smdi cat cat konussam aklın smdi mi geldi basına olucak... gurur yapiyorum bi yandan iste.... listemden atip fotosunu aciyorum istemsizce... daraldim yine 2005 tarihli bu sefer bahsettigimiz gence duygularını itiraf eden post. son olarak da: dunno said: listemden atip fotosunu aciyorum istemsizce. demisim... bugun yine ayni... yeni insanlarla da tanıstım evet.. ama o ayrı bi yer kazandı malesef... sole biseyin garantisini verebilirm artik size ne kadar sallanmadıgınızı hissederseniz o kadar ustune dusuosunuz onun... birinden hoslanıyosan asık etmek istiyosan kendine yapicain is sole olmalı: super iyi davranıp senin icin cok onemliymis tribine girip birden tak diye tum iliskini kesiceksin... bu kisi once nooldugunu merak ettigi icin ilgilenmeye baslicak seninle... yuz vermemeye devam ediceksin ama... zaman gectikce o kisinin merakı ilgisi de artıcak... sonunda buyicek gozunde... takıntımsı biseye donusucek.... bana yaptılar emin olamadım... ben yaptım aynısını ispatlandı... normalde yuzume bakmicak insan suanda her hafta arıyo, msj falan atıyo, ben? ben beni küt diye bırakan adamın yazılarını okuyorum cektigi fotolara bakıyorum vs.... pis davranırsan degerin artiyo baskalarının gozunde... guzel bi analiz diil ama dogruluguna inandım. seklinde 3 yıl once varılmıs sonuclar varmıs. iste boyleler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Xunn'cum yazsın nie yazmasın. kişisel'in amacı bu. her cinsellikle iligli açılan topic'i "show off" amaçlı olarak görmeyin yahu. İçine dert olmuş paylaşmak istemiş yazmış. Bu kadar. Yani şu ilişki, cinsellik gibi olayları rahat rahat tartışabilio olmamız lazım şurda altında fazla anlam aramadan. "ben her saniye sex yapıorum ama mutlu değilim kahretsin" modunda açılan topicler yok değil, ama bunlar kendilerini belli edio zaten ona göre de millet cevabını veriyor. Bu topic öle değil en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Her insanın 3.5 yıl deil bi ömür boyu unutamayacagı seyler, kisiler vardır.mesela ben 3 yıllık bi kız arkadasımdan yeni ayrılmıs bir insan olarak konusuyorum su an duygusallıgımın hat safada oldugu bi donemdeyim.evet hayatım boyunca o insanı unutmam unutamam bana yaptıklarını bana yasattıklarını tum iyi niyetime ragmen beni surekli yanlıs anlamasını.unutmamak guzeldir eger ders cıkarmayı bilirsen.ha bu ders tabiki lanet olsun butun kızlara hepsi aynı vs vs deil. Her insan farklı oluo ne zmn insanları tanıdım desen surekli karsına cok daha farklı bi insan cıkabilio.hani cidden cok sevdigim bir insana bi sure sora sokakta yuruyen bi o. kadar deger vermemem belki acı bisi.sevgi kadar kin ve nefret de lazımdır olgunlasabilmek icin.onun icin yasadıgın hicbirseyi ve kimseyi unutmamak lazım tarih tekerrurden ibaret. Senin o adamla ne yasadıgını bilemem neden unutamadıgını tahmin edebilirim ama daha ilerisine de gidemem.ama herkes ne yasatırsa karsı tarafa ii ya da kotu hayat cezasını keser, ödülünü verir.Bence unutma onu eger bir kotuluk yaptıysa sana, allahından bulsun de eger guzel anıların agır basarsa mutlu olsun de ama unutma.ha bu arada mekanı terk etmeyerek bence ii yapmıssın.suclu olan basını one eger, mekanı terkeder sen kendinin sucsuz olduguna inanıosan basın dimdik olmalı ole insanlara karsı.kendi açımdan dusunuorm ben selam vermem eger selam vermeye layık biri olsaydı zaten o sırada hala hayatımda olurdu. Bircok iliski yasadım demissin sayısı beni ilgilendirmez.eger bu kadar cok iliski yasayıp hala kafandan ve kalbinden silemediysen anlaki sen 3.5 yıl bosuna yasamıssın o iliskileri.sadece hayvansal icgudulerini tatmin etmek icin yasamıssın ve butun derdi gol atmak olan bir erkekten de bir farkın kalmamıs bence.herkes layıgını bulur bu hayatta sende bulursun ilerde layıgın,hakettigin neyse eger beklemeyi bilirsen. Yasananları unutma unutursan aynı hataları yapmayı tekrar edersin ve bu da senin surekli aynı noktada takılı kalmanı saglar. Edit:Bu arada sunu unutma once sensin hayatta.bi postunda 4s olayına getirmissin yasadıklarını.ama bu bole deil iste gercek sevgi bu sekilde islemez bu benim icin doru insan deilmis de gec.ben kimseye kotu davranmadım simdiye kadar davranmam da karsımdaki salak karaktersiz bir insan yuzunden karakterimi deistiremem illa degerini bilen biri cıkar karsına o zmna kadar sabret kimsenin ahını da alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarekc Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 stblack paragraf yapsaydın okuyacaktım ama böyle de okunmaz bu yazı. göz yoruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 hehe pardon:)ders calısıom bi yandan acele yazdım dusunduklerimi ondan olmustur Edit:biraz daha duzenledim idare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Mortis said: Xaenin said: Mortis said: hücumkedi var güzel grup. (td) kötü bi grup mu?!hucumkedi cok iyi lan, laf edenin kalbini kirarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 dunno erkekler igrenc lezbiyen ol bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Penth'in sakalı yok, dinleme boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 taş yagacak taş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 c.m.w said: xunn said: Bence ağır olan "Ben seks yaptım" topicleri. Derdine çare arayan adamın topiği değil yani bu. Klasik, neredeyse fazla klasik dikkat çekme topiği. Dev said: Selam Paticik, Benim sevgilim var, ben zenginim, ben çok serseriyim, ben her konuda iyiyim, düzenli olarak seks yapıyorum. Ama hayattan tad alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar. ve niceleri Bence patide ağır halli bir kompleks var size kedi/ciğer/pis kombosu çekiyorum Böyle mal mal yorumlarınız yüzünden kimse kişisele konu açmıyacak yakında o mesajımda hayli alaycılık var ve konuyu açanla alakası yok. dikkatinizi çekerim ki başkalarına gönderme yapıyor. ama tabi, neyse. gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mortis said: Xunn'cum yazsın nie yazmasın. kişisel'in amacı bu. her cinsellikle iligli açılan topic'i "show off" amaçlı olarak görmeyin yahu. İçine dert olmuş paylaşmak istemiş yazmış. Bu kadar. Yani şu ilişki, cinsellik gibi olayları rahat rahat tartışabilio olmamız lazım şurda altında fazla anlam aramadan. "ben her saniye sex yapıorum ama mutlu değilim kahretsin" modunda açılan topicler yok değil, ama bunlar kendilerini belli edio zaten ona göre de millet cevabını veriyor. Bu topic öle değil en azından.o değil de sen "çok seks dolusun" lafını açıklasana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda2 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 biz seni emo turkey e alalım dunno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dunno said: içine oturmus, ondan sonra 20- 30 adamla beraber olduysan da... abi 15 dakkadir evin altini ustune getirdim buldum abi sonunda lise diplomam war evet ben mezun oldum liseden hatta uni diplomamda yaninda onuda bitirmisim ama anamiyorum abi wall of textti nasil oluyoda sirf su cumleye kadar okuyabiliyorum nasil oluyoda wweeewwwwwwwww waaaaaaaayyy oooo diyorum anlamiyorum bende mi sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 kendinden 3. tekil sahis olarak bahsetmis yazar bu eserinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 keşke bende 2 yıl önce ayrıldığım sevgilimi görsem 1 dk da olsa yeticek herşeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 1 dk yetiosa iyi ki ayrılmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 luna said: keşke bende 2 yıl önce ayrıldığım sevgilimi görsem 1 dk da olsa yeticek herşeye.. neye? dalacakmısın adama. nabıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ulan ben fedeyi 1 dk. görsem yetecek. özledim lan ayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 YALARIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 one night stand nedir ondan öğrendin 1 gece beraber oldunuz sonra sende yara mı bıraktı? yuh lan 1 gecede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 eski sevgililer kötüdür.Yenilere bakın siz arkanıza bakmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar