roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 An itibari ile kaydımı yaptırdım, keyim gelmiş, akşama oynayacağım. İlk izlenim: yüklenme süresi 5 dk dan aşağı sürmüyor, hala oyuna giremedim. O Game data mıydı neydi, bir de additional data varmış 30 dk falan zaman verdi. Hadi bakalım inşallah değer hayvan gibi indiriyo alet yani. Bi de bunu her seferinde yaparsa kimse oynamaz bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Denedim. Alet ilk olarak game data download ediyor, sonra additional data diye indirmeye devam ediyor. İlk dl fazla uzun sürmüyor 10 dk falan ama diğerleri 30 dk dan aşağı göstermedi. İlk DL dan sonra kısa bi tutorial ve botlarla örnek maç yapabiliyorsunuz. Grafikler aynı Q3. Yalnız garip bir balıkgözü efekti sözkonusu. Bir de adam ölünce cesedine roket atıp dalak böbrek dağıtırdık ya o da yok artık, kıvılcım çıkıyo adamdan. Deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 balık gözü dediğin fov 120 dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nası ya çıktı mı oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 can sıkıntısına birebir gelecek gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Oyun güzel bayağı bi oyalandım açıkçası. Bahsettiğim son yüklemeleri oyun oynarken kendisi yapıyor. İlk yüklemeyi atlattıktan sonra sadece map yüklenmesini bekliyorsunuz oyun açılışında, o da en fazla 5 mb. Bir oyuna girmek 1 dk falan sürüyor en fazla, genelde 30 sn sürdü. Yalnız çok lag var, 1 mbit adsl, istanbul dan pingim 200 ün altına pek düşmedi. e haliyle railgun falan yalan oluyo. bu kadar hızlı bi oyunda 200 lag ping çok. o yüzden çıktım. Ek: Oyun çıkmadı, bu beta hali. Beta sürümüne giriş için keyleri id software mail listesine kaydolanlara yollamaya başlamış olacak ki inboxuma düştü b key. Bi de silahlar genelde aynı olmakla beraber çivi atan garip bi silah eklenmiş. bir de kamikaze diye bi alet ne işe yarar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 çivi atan garip silah dediğin Quake'teki nailgun olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Quake 2, 3 ve 4 te hatırlamıyorum nailgun u. Ben hatırlamıyor da olabilirim. Evet 2-3 te yokmuş, 4 te varmış. Ama hala hatırlamıyorum :) 1 i oynadığımda da çook ufaktım o yüzden hiç hatırlayamam. Bu arada şu anda 150 kişi online ql serverlarında. az mı dağıtıldı bu keyler ne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Bi de bazı haritalarda şöyle bi olay gördüm, hani kantırda belli haritalarda tek silah kullanırdı ya atıyorum cannas haritasında herkes cannas kullanırdı, o tarz bi olay yapmışlar, bi haritada sırf railgun kullandık. çok zevkli hakkaten ama adamlar yardırmış valla çok iyiler. bi an önce bekliyorum patilileri, lütfen kaydolun, yalnız bırakmayın. benim isim zombietr ekleyin friendlistinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nailgun ilk oyunda vardı, ilk oyunu oynamadıysan veya nailgunı hatırlamıyorsan mutlaka oyna. bu arada normal Quake III oynasak daha iyi değil mi, illa mail grubuna mu üye olucağız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Quake I oynamaya kalkarsa sana baya küfür edebilir Bonec. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mis gibi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bence de daha önce hiç q1 oynamamış biri şimdi oysana baya eğlenir. sp modu en iyi olan quake bence q1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mükemmel bi proje. web tabanlı olduğu için reklamlardan vs. para kıracaklar, muhtemelen direk eski oyundan bi ton import yapıcakları için çok külfet olmıyacak,ladderbordlar vs olaya tat katıcak. ofiste takılanlar, anlık eğlence arayanlar için bulunmaz bi nimet olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 quake 1 demişken,geçende nintendo ds'e import edilmiş halini oynadım(evet quake 1 ve 2 imprt edildi ds'e unoficcial olarak). gayette eğlendim ds'i kötüleyenler utansısn : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 haritalarda 3-5 pano eklenmiş gibi, onlara reklam alsalar falan süper olur işte, al sana gelir kaynağı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 gelmedi key felan bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Mail şeysini verirken "Please note that entering does not guarantee participation" yazmışlar. Öyle herkese gelmiyo demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2008 5 tane mail ekledim farklı farklı ip lerden. 5 ine de mi gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Elimde fazladan 1 beta key var, ilk PM atana verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 4 kişi istemiş yemekteydim demin, ilk olarak moriQ attığı için PM'i, ona yolladım keyi kusura bakmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2008 hadi ama nerde kaldı bu oyun ya :/ turnuvalari bile yapıldı paralar dagıtıldı. betakeyde gelmiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Bi dalga daha beta tester aldılar heralde, bana yeni geldi beta invitation. Çıkmasına az kaldı heralde open beta yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 crash test varmis 21 inde o yuzden atiyolar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 şimdi geldi bana da key kalkınca deneyeceğim hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar