tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 harap oldum okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 confirmed https://i.imgur.com/5YInj7B.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 "fun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 confirmed? http://assets.sbnation.com/assets/1855619/jack-nicholson.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 gege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2014 no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 rip queyk layv xD yeni update gelmiş steam hedesine hazırlık heralde. said: Players may now hold jump to continuously jump. Players may now hold forward and jump to 'bunny hop', allowing them to slowly gain up to 2x their base movement speed. Introduced Loadouts in select modes; allowing players to select one Primary Weapon (hmg, rl, lg, rg) and one Secondary Weapon (sg, gl, pg, mg). Added the command "weapon toggle" to toggle between your Primary and Secondary weapons. Defaults to "f" for new users. Unified weapon respawn time to 5 seconds across all game modes. Unified friendly fire, disabled across all game modes. Added global Ammo Packs, in lieu of weapon specific ammo, where each pack grants you a small amount of ammo for each weapon in your inventory. Reduced ammo respawn time from 40 seconds to 10 seconds. Added in-world item timers for "major" items, including armors, megahealth, power-ups, and medkit. Items have taller pickup collision boxes, so that players will not miss items as they jump over them. Added Power-up Spawn POIs, that appear 10 seconds before a power-up spawns. Added Power-up POIs, that indicate when an available power-up is available in the arena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 læl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 rest in pieces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 tf2 gibi vurdugun dmg yazıyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bu gece geliyormuş steam'e. http://store.steampowered.com/app/282440/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi oha o ilk videodaki silah kullanımı nedir öyle yuh. ben de kendimi oyun oynuyor sanıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 gerçek fps işte, trailera rapha, cooler, dahang fragleri falan koymuşlar ama oyuna cod gameplay update'i ekliyolar çok saçma za Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 downloada açılmış bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 indiriyorum ben de bakalım bi ara browser versiyonu vardı bunun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Off ne dövdüler, nevrim döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 mulgear6 said: indiriyorum ben de bakalım bi ara browser versiyonu vardı bunun galiba o bu işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 off bileğim ağrıdı, kill/death ratio çok rezil. hamlamışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar