Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarına imzamı atarım.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin Atatürkçü insanları. Atatürk'e ve Türk Ordusu'na son aylarda yapılmaya başlanan saldırıları hepimiz görüyoruz. Dinimiz kullanılarak sömürülenler, terör örgütü tarafından kışkırtılanlar derken bugün birçok alanda karmaşıklık ve bölünmelerin odağı haline geldik. Avrupa'nın ve Amerika'nın 1915'lerde başlayan bu toprakları ele geçrime hayali halen sürmektedir.

Eminim herkes televizyonda, gazetelerde son yaşanan olayları görüyor ve üzülüyor. Bunun için ne yapabiliriz? 1 kişi ne yapabilir? Bende böyle düşünüyordum. Sonra aklıma şöyle bir fikir geldi. Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarına, hayallerine, düşüncelerine, fikirlerine imzamı atarım. Gerçektende oturdum, bana özgürlüğü ve dimdik durmayı çağrıştıran bu fotoğrafının altına imzamı attım ve buraya koyuyorum. Bu şekilde evimin camına da koyacağım. Artık bizlerin bir şeyler yapma, hareketlenme zamanı gelmiştir. Biz kendimizi göstermezsek, biz buradayız demezsek bu saldırılar devam edecek.

Evet desteklerinizi bekliyorum, 1 kişiyle başlar, buradan 100 kişi başka forumlarda, başka yerlerde 1000 kişi derken, sokakta yürürken altında imzaların atıldığı Atatürk fotoğraflarını görmeye başlayabiliriz.

Atatürkçü Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin bireyi olarak ben diyorum ki;

Ben, Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarına imzamı atarım.
Ben Mustafa Kemal Atatürk'le buradayım.

Attached files
Mesaj tarihi:
Ben isterimki herkes bir kağıda imzasını atsın, Ata'nın fotoğrafının altına iliştirsin resmini çekip, buraya koysun, evinin camına koysun. Bunu bir şekilde çevremize yayabilirsek, bunu bir şekilde herkesin yaptığı bir şey haline getirebilirsek belki birileri ne yapmaya çalıştığımızı anlar. Bu benim içimden gelen bir hareketti, isterim ADD'de de böyle olsun, isterim bizim gibi düşünen dernekler, vakıflar, üniversitelerde bu fikir çoğalsın. Ata'nın fotoğraflarının altındaki her imza bazılarını korkutacak bir kalabalık demek.
Mesaj tarihi:
Abi anlamadigim neden Ataturkun yaptiklarinin altna imza atiyorsunuz. O zaten atmis altina imzasini. Cikarmis kanunu; yapmis anlasmayi ; kurmus devleti hepsinin altina atmis imzasini.

Sizde bisi uretin bisi yapin onun altina atin imzanizida o zaman konusalim.
Mesaj tarihi:
BonePART said:
Abi anlamadigim neden Ataturkun yaptiklarinin altna imza atiyorsunuz. O zaten atmis altina imzasini. Cikarmis kanunu; yapmis anlasmayi ; kurmus devleti hepsinin altina atmis imzasini.

Yazıyı okusan aslında neden olduğunu öğrenicektin ama zor geldiği için ben sana özetliyim. Son günlerde Ata'ya ve Cumhuriyet'e yapılan şerefisizliklere karşı biz Atatürk'ün yaptklarına imzamızı atarız, onun kurduğu değerlere saldıranlar içinde buradayız bekleriz demek istedik. Yorum yapmadan önce okusan, yorumuna gerek kalmayacaktı ya neyse olsun senide böyle kabul edelim...
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
BonePART said:

Yazıyı okusan aslında neden olduğunu öğrenicektin ama zor geldiği için ben sana özetliyim. Son günlerde Ata'ya ve Cumhuriyet'e yapılan şerefisizliklere karşı biz Atatürk'ün yaptklarına imzamızı atarız, onun kurduğu değerlere saldıranlar içinde buradayız bekleriz demek istedik. Yorum yapmadan önce okusan, yorumuna gerek kalmayacaktı ya neyse olsun senide böyle kabul edelim...

Ah canim sen kabul etmesen zaten bu zavali varoulusumda acilan yaralar derinlesecek; akan kan dur durak demeyecekti.
Diyorum ki Ataturkun yaptiklarina imza atmak gibi feysbuk hareketlerine gerek yok. Bisiler uretmek ortaya cikarmaktir asil olan. Aman bosver 3 gun sonra zaten Fener bayragi yaparsin profil resmini benim arada yazdigim yazilara gunah. Ozaman kadar

HERKES PROFIL RESMINI SIYAH KURDELA YAPSIN
Mesaj tarihi:
Drakkahn said:
Gerçektende oturdum, bana özgürlüğü ve dimdik durmayı çağrıştıran bu fotoğrafının altına imzamı attım
quote]

ŞU AN OFİSTE AYAĞA KALKTIM SENİ ALKIŞLIYORUM
Mesaj tarihi:
netten olmuyor bu işler artık sokakları aşındırmak ceza evlerinin duvarlarını kazımak gerek bak atatürkü seven adamlar içerde yada vatanı savunmak diye bagırarak içeri giriyor adamlar benim artık beynim aklım ruhum kanım almıyor..
bagırasım var taş atasım var
Mesaj tarihi:
BonePART said:

ben de bunun altına imzamı atarım.
Mesaj tarihi:
bende onu diyicektim.

nedense birinin işleriin söylediklerinin altına imza atınca, sanki onlarıda biz yaptık gibi hissediyoruz, halbuki yok öle bişi gayet tırtız özde.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
bende onu diyicektim.

nedense birinin işleriin söylediklerinin altına imza atınca, sanki onlarıda biz yaptık gibi hissediyoruz, halbuki yok öle bişi gayet tırtız özde.

damga basarım.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...