Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin Atatürkçü insanları. Atatürk'e ve Türk Ordusu'na son aylarda yapılmaya başlanan saldırıları hepimiz görüyoruz. Dinimiz kullanılarak sömürülenler, terör örgütü tarafından kışkırtılanlar derken bugün birçok alanda karmaşıklık ve bölünmelerin odağı haline geldik. Avrupa'nın ve Amerika'nın 1915'lerde başlayan bu toprakları ele geçrime hayali halen sürmektedir. Eminim herkes televizyonda, gazetelerde son yaşanan olayları görüyor ve üzülüyor. Bunun için ne yapabiliriz? 1 kişi ne yapabilir? Bende böyle düşünüyordum. Sonra aklıma şöyle bir fikir geldi. Ben Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarına, hayallerine, düşüncelerine, fikirlerine imzamı atarım. Gerçektende oturdum, bana özgürlüğü ve dimdik durmayı çağrıştıran bu fotoğrafının altına imzamı attım ve buraya koyuyorum. Bu şekilde evimin camına da koyacağım. Artık bizlerin bir şeyler yapma, hareketlenme zamanı gelmiştir. Biz kendimizi göstermezsek, biz buradayız demezsek bu saldırılar devam edecek. Evet desteklerinizi bekliyorum, 1 kişiyle başlar, buradan 100 kişi başka forumlarda, başka yerlerde 1000 kişi derken, sokakta yürürken altında imzaların atıldığı Atatürk fotoğraflarını görmeye başlayabiliriz. Atatürkçü Laik Türkiye Cumhuriyeti'nin bireyi olarak ben diyorum ki; Ben, Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarına imzamı atarım. Ben Mustafa Kemal Atatürk'le buradayım. Attached files
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben, Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarına imzamı atarım. Ben Mustafa Kemal Atatürk'le buradayım.
venom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ReNeGaDe said: Ben, Mustafa Kemal Atatürk'ün yaptıklarına imzamı atarım. Ben Mustafa Kemal Atatürk'le buradayım.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Arkadaşlar pratik anlamda ne yapılabilir bunları konuşmamız lazım, teoride zaten 1-2 istisna hariç hepimiz aynı fikirdeyiz.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben isterimki herkes bir kağıda imzasını atsın, Ata'nın fotoğrafının altına iliştirsin resmini çekip, buraya koysun, evinin camına koysun. Bunu bir şekilde çevremize yayabilirsek, bunu bir şekilde herkesin yaptığı bir şey haline getirebilirsek belki birileri ne yapmaya çalıştığımızı anlar. Bu benim içimden gelen bir hareketti, isterim ADD'de de böyle olsun, isterim bizim gibi düşünen dernekler, vakıflar, üniversitelerde bu fikir çoğalsın. Ata'nın fotoğraflarının altındaki her imza bazılarını korkutacak bir kalabalık demek.
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ortak bir bayrak yaptırılır Atatürk resmi şeklinde, herkes onu asar mesela. Bununla sınırlı kalmayan benzer pratik şeyler lazım bize.
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ortalik toz duman golgede kalin...
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Atatürk'ü sevmek gölgede kalınması gereken bir iş olmayacak. Gerekirse savaş çıkar yine ülke hainlerden savunulur.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Abi anlamadigim neden Ataturkun yaptiklarinin altna imza atiyorsunuz. O zaten atmis altina imzasini. Cikarmis kanunu; yapmis anlasmayi ; kurmus devleti hepsinin altina atmis imzasini. Sizde bisi uretin bisi yapin onun altina atin imzanizida o zaman konusalim.
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 011010010110110101111010011000010011101000100000011100110110010101101100011000110111010101101011
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 BonePART said: Abi anlamadigim neden Ataturkun yaptiklarinin altna imza atiyorsunuz. O zaten atmis altina imzasini. Cikarmis kanunu; yapmis anlasmayi ; kurmus devleti hepsinin altina atmis imzasini. Sizde bisi uretin bisi yapin onun altina atin imzanizida o zaman konusalim. Yazıyı okusan aslında neden olduğunu öğrenicektin ama zor geldiği için ben sana özetliyim. Son günlerde Ata'ya ve Cumhuriyet'e yapılan şerefisizliklere karşı biz Atatürk'ün yaptklarına imzamızı atarız, onun kurduğu değerlere saldıranlar içinde buradayız bekleriz demek istedik. Yorum yapmadan önce okusan, yorumuna gerek kalmayacaktı ya neyse olsun senide böyle kabul edelim...
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Drakkahn said: BonePART said: Abi anlamadigim neden Ataturkun yaptiklarinin altna imza atiyorsunuz. O zaten atmis altina imzasini. Cikarmis kanunu; yapmis anlasmayi ; kurmus devleti hepsinin altina atmis imzasini. Sizde bisi uretin bisi yapin onun altina atin imzanizida o zaman konusalim. Yazıyı okusan aslında neden olduğunu öğrenicektin ama zor geldiği için ben sana özetliyim. Son günlerde Ata'ya ve Cumhuriyet'e yapılan şerefisizliklere karşı biz Atatürk'ün yaptklarına imzamızı atarız, onun kurduğu değerlere saldıranlar içinde buradayız bekleriz demek istedik. Yorum yapmadan önce okusan, yorumuna gerek kalmayacaktı ya neyse olsun senide böyle kabul edelim... Ah canim sen kabul etmesen zaten bu zavali varoulusumda acilan yaralar derinlesecek; akan kan dur durak demeyecekti. Diyorum ki Ataturkun yaptiklarina imza atmak gibi feysbuk hareketlerine gerek yok. Bisiler uretmek ortaya cikarmaktir asil olan. Aman bosver 3 gun sonra zaten Fener bayragi yaparsin profil resmini benim arada yazdigim yazilara gunah. Ozaman kadar HERKES PROFIL RESMINI SIYAH KURDELA YAPSIN
dillinger Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Drakkahn said: Gerçektende oturdum, bana özgürlüğü ve dimdik durmayı çağrıştıran bu fotoğrafının altına imzamı attım quote] ŞU AN OFİSTE AYAĞA KALKTIM SENİ ALKIŞLIYORUM oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bunun yerine miting falan yapsak daha yararlı olur.. Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 netten olmuyor bu işler artık sokakları aşındırmak ceza evlerinin duvarlarını kazımak gerek bak atatürkü seven adamlar içerde yada vatanı savunmak diye bagırarak içeri giriyor adamlar benim artık beynim aklım ruhum kanım almıyor.. bagırasım var taş atasım var -007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Adım adım da olsa organize olmak şart arkadaşlar, önümüzdeki gelişmeleri izleyelim. Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Evet mitingdir, basında yer bulmadır bunlar gibi şeyler faydalı olur. Organize olmak lazım bencede. dillinger said: ŞU AN OFİSTE AYAĞA KALKTIM SENİ ALKIŞLIYORUM aferim? Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 BonePART said: Abi anlamadigim neden Ataturkun yaptiklarinin altna imza atiyorsunuz. O zaten atmis altina imzasini. Cikarmis kanunu; yapmis anlasmayi ; kurmus devleti hepsinin altina atmis imzasini. Sizde bisi uretin bisi yapin onun altina atin imzanizida o zaman konusalim. ben de bunun altına imzamı atarım. Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bende onu diyicektim. nedense birinin işleriin söylediklerinin altına imza atınca, sanki onlarıda biz yaptık gibi hissediyoruz, halbuki yok öle bişi gayet tırtız özde. mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Cuce said: bende onu diyicektim. nedense birinin işleriin söylediklerinin altına imza atınca, sanki onlarıda biz yaptık gibi hissediyoruz, halbuki yok öle bişi gayet tırtız özde. damga basarım. Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş https://forum.paticik.com/topic/3376159-ben-mustafa-kemal-ataturkun-yaptyklaryna-imzamy-atarym/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bunun yerine miting falan yapsak daha yararlı olur..
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 netten olmuyor bu işler artık sokakları aşındırmak ceza evlerinin duvarlarını kazımak gerek bak atatürkü seven adamlar içerde yada vatanı savunmak diye bagırarak içeri giriyor adamlar benim artık beynim aklım ruhum kanım almıyor.. bagırasım var taş atasım var
-007- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Adım adım da olsa organize olmak şart arkadaşlar, önümüzdeki gelişmeleri izleyelim.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Evet mitingdir, basında yer bulmadır bunlar gibi şeyler faydalı olur. Organize olmak lazım bencede. dillinger said: ŞU AN OFİSTE AYAĞA KALKTIM SENİ ALKIŞLIYORUM aferim?
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 BonePART said: Abi anlamadigim neden Ataturkun yaptiklarinin altna imza atiyorsunuz. O zaten atmis altina imzasini. Cikarmis kanunu; yapmis anlasmayi ; kurmus devleti hepsinin altina atmis imzasini. Sizde bisi uretin bisi yapin onun altina atin imzanizida o zaman konusalim. ben de bunun altına imzamı atarım.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bende onu diyicektim. nedense birinin işleriin söylediklerinin altına imza atınca, sanki onlarıda biz yaptık gibi hissediyoruz, halbuki yok öle bişi gayet tırtız özde.
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Cuce said: bende onu diyicektim. nedense birinin işleriin söylediklerinin altına imza atınca, sanki onlarıda biz yaptık gibi hissediyoruz, halbuki yok öle bişi gayet tırtız özde. damga basarım.
Öne çıkan mesajlar