Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 üzülmezi postalayıp toramanı tutsunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 valla necati-toraman takası bekliyorum ben su an ikiside gözden cıkarılmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ona da kabul diyorum ben. gökhan zan'ı tutmaları şart ama öyle bi durumda. ordan sorun yaşayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 khala said: valla necati-toraman takası bekliyorum ben su an ikiside gözden cıkarılmıs guzel olur, besiktas tan ayrilan her oyuncuyu adam etmistir gs, bakiniz sergen, ayhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 işimiz olmaz bizim toraman'la. iyi bir yedek olabilir ama. necati gitsin de, toraman gelmese de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 valla su an stoper ihtiyacımız var bunu da toraman ı alarak kapatabiliriz ki toraman'ı cok begenıyorum ben gökhan cam'dan 5 kat iyidir gözümde iş yapar bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yahu necatiyi napıcaz forvette yedek bile dolu bizim :D ama üzülmez gidecekse kabul ediyorum necati gelsin :D toramanın yanına bi oyuncu daha verelim hatta yeter ki deli ibo gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 iyi bir yedek olur iste. emre güngör, servet çetin ve muhtemelen alınacak yabancı bir stoperden sonra 4. adam olarak durur kenarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 o deli ibo diye tiksindiginiz adam nasil kaptan kalir yillarca ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 onu biz de çözemedik hiçbir zaman :) bu arada toramanın yanına yaklaşabilecek kısa defans yok türkiyede. golcü savunma mis gibi. toramanın formsuz dönemiyle diğer oyuncuların formda dönemini karşılaştırmak mantıksız olur zira toramanın formda dönemini de unutmadık. inşallah kalır tabi ama gidecekse de yolu açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 BJK Necati'yi ne yapacak yavs? Yalnız BJK'nın ya defansa iki adam transfer etti diye dötü kalkmış ya da Sinan Engin haftaya kalmaz affettik açıklaması yapacak. Hadi üzülmez neyse de, toraman'ı göndermek, pes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 toraman ı alırsak yabancı stoper almamıza gerekte kalmaz süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 necatiyi napalım biz :D gitsin dandik takımlarda oynasın yada gs de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 traman ve necati kazanir -bjk ve gs yaninda-, deli ibo kaybeder kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Üzülmez bu takımdan başka bir türlü yollanamazdı , bence onu yollamak için fırsat kollamışlar gibime geldi. Toroman'a çok fazla para isteyip , deli ibo yu ucuza satarlar böylelikle Toroman Beşiktaş'ta kalır Üzülmez gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 khala said: toraman ı alırsak yabancı stoper almamıza gerekte kalmaz süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Euheuh. Gsli taraftarlar direk toromanı almışlar : ) beşiktaşlılar da garibim, üzümlez gitsin, necatiyi neden alıyoruz tribine girmişler : ) çok iyi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 almadık, alırsak güzel olur diyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Affedilir ikiside , yani affedilmesi lazım , "beşiktaşlılık duruşu" yüzünden 2 futbolcuyu kaybetmek çok saçma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 üzülmez affedilmesin rica ediyoruz. toraman tabi ki affedilmeli bu takımın tek kaptanıdır benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 1 hafta sonra gelirler en geç bu adamların yerine kim oynıcak ki ikiside kemik ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hehe artık şerefli 2.liklerin yerini şerefli 4.-5.likler alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Öyle değil miydi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Şerefli bir şekilde küme düşerler umarım. ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 toraman'ı satarlarsa yönetim gidene kadar haberini bile okumam beşiktaş'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar