Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Hatta ps i de D&R'den aldiysaniz Aydin Dogan'dan cocugunuz olabilir yakinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 sirf hergun bilgisayarciya gelip GTA GTA SAN ANDREYASSS diye bagiran veletler yuzunden seriden sogudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 sırf o yüzden vice city oynamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2008 Rockstar oyunda SecuROM'un olacagini ama limitsiz kullanim olacagini soyledi. Benim SecuROM hakkinda fazla bilgim yok, millet "securom varsa ben almiyorum oyunu, siparisimi iptal ettim" falan gibi seyler soyluyor. Steam versiyonunda da securom olacakmis. Oyunu aldiktan sonra internet uzerinden aktive etmeniz gerekecekmis falan. Suan ingiltere'de oyunu street date'ten once satan yerler varmis, yarin gidip bakicam, ama kimse oynayamiyor activate edemedigi icin. Ben yarin gidip bakicam bahsi gecen magazaya bakalim dagitiyorlar mi. Activate sirasinda oyunun binary dosyalarini netten cekiyormussun o yuzden oynanabilir degilmis. O yuzden nete dusmeside zor bir ihtimal 2 araliktan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 nedir abi o securecom biri açıklasın bende orjinal almayı düşünüyorumda ızdırap haline gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Oha SecuROM mu? Abi Rockstar'ın bu kadar hödük bi hareket yapacağını sanmıyorum pek de, yine de belli olmaz tabi. Hem niye bu kadar kasıyolar ki arkadaş. En kuvvetli olduğun platform belli, e PS3 de şu an tam olarak kırılmış değil, orda sattığın her oyunu hakkınla satıyosun. E PC de belli yani çıkan bi oyun elbet kırılcak. Niye kastırıyosun insanları madem. Orjinal alan zaten alcak oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 valla bende yakistiramadim simdiden ilacini millet hazirlamistim bile :) coklu oyuncu modu icinde ilaclari elbette olacaktir tabi olan orginal alanlara olcak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Steam'e securom iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 abi. securom ne dedim kimse tınlamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 anti-kopya hedesi ya. tek kusuru donanımları bozması, orijinal oyunun varken çalışmaması, vs.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 en büyük özelliğide tek kusurun içinde binlerce kusur barındırması gibi bi mesaj çıkardım posttan lol. nasıl yani şimdi ben bu oyunu orjinal alcam ve kurarken sorun yaşıcam öle mi? ne gibi bi sorun yaşıcam nasıl düzelticem? donanımı bozmak derken, ekran kartımı mı yakıyor nedir? 5n1k! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Millet oyunu edinmis, bazi magazalar onceden satmis oyunu, ama millet oynayamiyor aktive edemedigi icin. Exe dosyasi yokmus oyunun cd'sinde, netten cekiyorsun aktive edince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 roah olaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2008 Heroes V de securerom galiba. Orjinal aldığım halde cracklemek zorunda klamıştım çalıştırmak için. Securerom sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 insanları zorla wareze alıştırıyolar ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oyun yarın mı çıkıyor?= bu gece nete düşer mi? yarın mı nete düşer? bilen duyan gören var mı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 şu anda oynayanlar var. securecom da yalan olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 zaten yalan olacaktı. uzatmamışlar (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 here comes the banwave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Korsan oyun muhabbeti yapmayınız, yapanları şikayet ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 hirsiza kilit, ibrahimoviçe krampon dayanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Valla benim oyunumu gondermis game.co.uk. Istatistige gore yarin elimde olur. Ohh gelsin gta, gelsin online cilginlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 oyunu bi oynayında yorum yapın securom felan orjinal yükleme sorunsalları var mı problem çıkarıyor mu ona göre bende alayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Sorun olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 türkiyede mağazalara gelme süresi, satış fiyatları, multiplayerin sağladığı oyun türleri ve imkanlar hakkında bilgisi olan yazarsa sevinicem bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar