LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Oncelikle sunu cekin: http://aru.nd4spdworld.com/pic/gtaiv-magic.zip GTA'nin ana klasorune acin, ve bat dosyasini calistirin. Bu dosyalarin yedeklerini aliyor ".magic" uzantisi ile. ...PC/DATA klasrounde ki "filelist.dat"'in backup'ini alin. Sonra zipin icinden cikan ile degistirin. Common/DATA klasorunde "visualsettings.dat" dosyasinin backup'i .magic olarak alinmis olmasi lazim, alinmadiysa alin. onu notepad ile acip ayarlar ile oynayin. Girin deneyin. ONEMLI NOT: BACKUP ALIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ben medium grafiklerde sorun ya$amadim acikcasi, bana yeterli geldi. Oyunun istegi 2 nesil sonraki 2gb ramli ultra hizli kartlar sanirim. Ondan a$agisi Very High kurtarmaz. Draw Distance icin bol resource istiyor kisacasi. oynanabilirlik biraz zor vice city ve andreasa gore. Arabalar biraz daha gercekci tepkiler veriyor. Bir sorum war, bu windoze live games'i TR olarak cali$tiramiyo muyuz? yani ip check ediyor sonra region not supported diyip online live a izin vermiyor. Ya da bende mi boyle acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 oyunu aldım orjinal her türlü ıdı bıdıyı kurdum çalıştırdığım zaman monitör "aralık dışında" diye bir hata veriyor.. var mıdır çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 60 hz e al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 60hz de de bana mısın demedi... aynı sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 .net fx 3.5 şartmıymış oynamak için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ya bi de xp için service pack 3 kurunca daha sağlıklı oluomş gibi bişeler duydum,sp3 indirebilcegim bi yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 http://download.windowsupdate.com/msdownload/update/software/svpk/2008/04/windowsxp-kb936929-sp3-x86-trk_5AAF60501636AF08C97EF1C18F1315F4ED6FBCDF.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Estel_Anorien said: oyunu aldım orjinal her türlü ıdı bıdıyı kurdum çalıştırdığım zaman monitör "aralık dışında" diye bir hata veriyor.. var mıdır çözümü? bu sorun bendede bazı oyunlarda oluyor (bi ara battlefield 1942'de oldu, Spellforce 2'de oldu, counter-strike'da olmaya başladı). ne sebebini ne çözümünü anlayabilmiş değilim. çözünürlük desteklenmiyor, 1280 1024 60 hz'ye alın diyor ama masaüstü çözünürlüğüm zaten aynen bu. oyun içinden çözünürlüğü değiştirebilsem belki düzelir diye default ayarların bulunduğu dosyalardan değiştirmeyi denedim ama olmadı bide sen dene belki olur. mutlaka oyun klasörünün içinde bi dosyada oyun açılırken çalışan default çözünürlük ayarı yazılıdır onu değiştir bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 net cafedeki siteden date yapabilen oldu mu hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Oyun gayet duzgun calisiyo yaw kasma fln yok :) Makinem sonraki nesil olmasada en azindan eski degil ozelliklerini yazmistim ztn. Ama gayet duzgun calisiyor kasmadan bakalim bugun grafikleri biraz acarak deniycem. Suan Highda gayet duzgun calisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Reogmar said: net cafedeki siteden date yapabilen oldu mu hiç :P 2 tane kız kaldırdım ordan lawchick ile carmen :) off 1 hafta boyunca oynucamıcam oyunu bayram dolayısıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 birazdan açacağım oyunuma devam edeceğim, ama michelle çok pasif kalmış sadece gez,dolaştır bi de aradabi üstündeki favori elbiselerini giymişin repliğiyle. replikler çok komik ama.klasik ama komiş işte.ilk buluşmanızda hava çok garip değil mi diye muhabbete girmeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 michelle tekin kız deil ciddi spoiler aynasız olm o kız :), bi de ilerde roman ile geçen bi diyalog var o da beni benden aldı, romanı kurtarıyoruz sonrasında ben böyle ölmek istemiyorum diyor, niko da nasıl ölmek istiyorsun diye sorunca cevabı yapıştırıyor, orası sağlam olmuş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Michelle'i baya sevmiştim ben valla. Konuşma tarzını falan beğenmiştim. Bi keresinde saçma sapan bi kıyafet giyip gitmiştim de, "bu ne biçim ayakkabı. ceket de olmamış" falan demişti. Kendi kendime güldüm salak salak o an :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 mişel evet kız polis çıktı verdik kokainleri eline :D ama belliydi zaten gri ceket giyenden korkacaksın haha bu arada manny nin ölmesine üzüldüm ya oyunda en sempatik gelen karakterdi gerek replikleriyle,gerek tavırlarıyla olsun. bi de bu polis şefi ile gizli servis questlerini yapınca diğerleriyle bir değişim oluyor mu bir iki yer dışında hiç kendi seçimimle büyük değişimler görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kendi seçimlerimiz bu adamı öldürecekmisin tarzında olunca bende pek bi farklılık görmedim(bi hapisten çıkan zencinin sewgilisinde, polis müdürünün öldür dediği elebaşı, bide oyunun başlarında romanın sewgilisine sarkan bar sahibi eleman).. ama playboy x mi yoksa ex kankası hapisten çıkan zenci eleman mı die şeçim sunuyor, orda etki ediyor senaryoya, playboyun evinin sahibi oluyoruz playboyu oldurursek.. siz diğer zenciyi öldüründe nolduğunu söleyin merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 razzRaziel said: kendi seçimlerimiz bu adamı öldürecekmisin tarzında olunca bende pek bi farklılık görmedim(bi hapisten çıkan zencinin sewgilisinde, polis müdürünün öldür dediği elebaşı, bide oyunun başlarında romanın sewgilisine sarkan bar sahibi eleman).. ama playboy x mi yoksa ex kankası hapisten çıkan zenci eleman mı die şeçim sunuyor, orda etki ediyor senaryoya, playboyun evinin sahibi oluyoruz playboyu oldurursek.. siz diğer zenciyi öldüründe nolduğunu söleyin merak ettim :) para ödülü alıyorsun sonra görevi veren bir daha benle konuşma diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
limbik Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Performans geyikleri baydı biliyorum ama oyunda video recorder'ı kapatınca fps 40-60'a çıkıyormuş. Var mı deneyen, bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Arkadaşlar grafikleri 1 kere ayarladıktan sonra değiştiremiyorum ne yapmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 oyunu gidip orjinal almayı düşünüyorum, ne diyorsunuz değer mi? multiplayer olayı güzel mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 deger degmesine de , multiyi oynayamadim ben. yani windows live games TR ip baglantilari kabul etmiyor sanirim. Biri aciklik getirirse konuya sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yeni yükledim de şimdi, gölgeler iğrenç gözüküyor HD4850 var açabildiğim her şeyi sonuna kadar açtım (texture detail medium'dan yukarı çıkmıyor). tüm konuyu okuyamayacağım baştan, gölge için bir çözüm var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 oyunu orjinal aldım kurdum setup bitti daha sonra mavi ekran verdi. reset attım oyuna tekrar girmeye çalıştıgımda yine mavi ekran veriyor. bu arada daha cd keyi falan da girmedim. sorun nedir bi tahmini olan var mı? bu arada ekran kartı yüzünden veriyor galiba hatayı 8800gt ve driver'ı güncel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar