Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA 4

yav

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle sunu cekin: http://aru.nd4spdworld.com/pic/gtaiv-magic.zip

GTA'nin ana klasorune acin, ve bat dosyasini calistirin. Bu dosyalarin yedeklerini aliyor ".magic" uzantisi ile.

...PC/DATA klasrounde ki "filelist.dat"'in backup'ini alin. Sonra zipin icinden cikan ile degistirin.

Common/DATA klasorunde "visualsettings.dat" dosyasinin backup'i .magic olarak alinmis olmasi lazim, alinmadiysa alin. onu notepad ile acip ayarlar ile oynayin.

Girin deneyin.

ONEMLI NOT: BACKUP ALIN!
Sosyal ağlarda paylaş

ben medium grafiklerde sorun ya$amadim acikcasi, bana yeterli geldi.

Oyunun istegi 2 nesil sonraki 2gb ramli ultra hizli kartlar sanirim. Ondan a$agisi Very High kurtarmaz.

Draw Distance icin bol resource istiyor kisacasi.

oynanabilirlik biraz zor vice city ve andreasa gore. Arabalar biraz daha gercekci tepkiler veriyor.

Bir sorum war,

bu windoze live games'i TR olarak cali$tiramiyo muyuz? yani ip check ediyor sonra region not supported diyip online live a izin vermiyor. Ya da bende mi boyle acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Estel_Anorien said:
oyunu aldım orjinal her türlü ıdı bıdıyı kurdum çalıştırdığım zaman monitör "aralık dışında" diye bir hata veriyor.. var mıdır çözümü?

bu sorun bendede bazı oyunlarda oluyor (bi ara battlefield 1942'de oldu, Spellforce 2'de oldu, counter-strike'da olmaya başladı). ne sebebini ne çözümünü anlayabilmiş değilim. çözünürlük desteklenmiyor, 1280 1024 60 hz'ye alın diyor ama masaüstü çözünürlüğüm zaten aynen bu. oyun içinden çözünürlüğü değiştirebilsem belki düzelir diye default ayarların bulunduğu dosyalardan değiştirmeyi denedim ama olmadı bide sen dene belki olur. mutlaka oyun klasörünün içinde bi dosyada oyun açılırken çalışan default çözünürlük ayarı yazılıdır onu değiştir bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

mişel

evet kız polis çıktı verdik kokainleri eline :D

ama belliydi zaten gri ceket giyenden korkacaksın haha

bu arada manny nin ölmesine üzüldüm ya oyunda en sempatik gelen karakterdi gerek replikleriyle,gerek tavırlarıyla olsun.

bi de bu polis şefi ile gizli servis questlerini yapınca diğerleriyle bir değişim oluyor mu bir iki yer dışında hiç kendi seçimimle büyük değişimler görmedim.

Sosyal ağlarda paylaş

kendi seçimlerimiz bu adamı öldürecekmisin tarzında olunca bende pek bi farklılık görmedim(bi hapisten çıkan zencinin sewgilisinde, polis müdürünün öldür dediği elebaşı, bide oyunun başlarında romanın sewgilisine sarkan bar sahibi eleman).. ama playboy x mi yoksa ex kankası hapisten çıkan zenci eleman mı die şeçim sunuyor, orda etki ediyor senaryoya, playboyun evinin sahibi oluyoruz playboyu oldurursek.. siz diğer zenciyi öldüründe nolduğunu söleyin merak ettim :)

Sosyal ağlarda paylaş

razzRaziel said:

kendi seçimlerimiz bu adamı öldürecekmisin tarzında olunca bende pek bi farklılık görmedim(bi hapisten çıkan zencinin sewgilisinde, polis müdürünün öldür dediği elebaşı, bide oyunun başlarında romanın sewgilisine sarkan bar sahibi eleman).. ama playboy x mi yoksa ex kankası hapisten çıkan zenci eleman mı die şeçim sunuyor, orda etki ediyor senaryoya, playboyun evinin sahibi oluyoruz playboyu oldurursek.. siz diğer zenciyi öldüründe nolduğunu söleyin merak ettim :)

para ödülü alıyorsun sonra görevi veren bir daha benle konuşma diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu orjinal aldım kurdum setup bitti daha sonra mavi ekran verdi. reset attım oyuna tekrar girmeye çalıştıgımda yine mavi ekran veriyor. bu arada daha cd keyi falan da girmedim.

sorun nedir bi tahmini olan var mı?

bu arada ekran kartı yüzünden veriyor galiba hatayı
8800gt ve driver'ı güncel
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...