Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 riglous said: Bi de arkadaslar dikkatimi cekti de adamlara agzi kopuruyo diyosunuz ama kullandiginiz laflara bakinca kopuren sizsiniz. Anliyorum haksizlik vs. ama hani sagduyulu olan bizsek; dogruyu, iyiyi savunuyosak, o zaman sakin ve sabirli da olmamiz gerekir. Zira tartistiginiz kisilerin rengi belli. Sizin lafinizla dusuncesinin degismeyecegi de belli. Kendi kendinize kudurmaktansa bence daha anlasilir yazin, daha elle tutulur bilgiler sunun... Vakit felan okumadığın için insanların Ergenekonla yakalanan kişilere ne kadar küfrettiğini görmediysen, böyle bir karşı yorum yapman doğal.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 bonecim yazıyosun yazıyosun yazıyosun ama..boşa yazıyosun..neden? çünkü mustafa balbay serbest bırakıldı, suçlu falan bulunmadı, delil melil de yok zaten ortada. tıpkı ilhan selçuk gibi. ben kendi adıma okuduğum hiçbi gastede (taraf dahil) balbay için "cuntacı, darbeci" gibi bi söyleme raslamadım, raslasam da inanmazdım çünkü balbay bu tip işlere bulaşacak bi adam değil. ama sorguya alınmasına da şaşırmadım, çünkü mesleği gereği elinde bi takım belgeler vardır, bi takım konuşmalar yapmıştır (zaten telefonu dinleniyomuş) bu yüzden de gözaltına alınmıştır. ha bütün tutuklananlar masumsa, bırakılırsa, hiçkimse böyle bi teşebbüse ya da oluşuma girmediyse ve hakkaten bütün ergenekon bir uyduymaysa, aha buraya yazıyorum benden kral ulusalcı bulamazsınız buralarda =)
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ya tabi, gazeteler oyledir de, ben forumdan bahsediyorum. Beni daha cok burasi ilgilendiriyo. Ama gordugum kadariyla bu sol/sag olayinda solun da sag kadar agzi kopuruyo. En azindan bu imaji silmek gerek; biraz kendine hakim olmak lazim. Adamlar bizi sinirlendirmeye ve kiskirtmaya calisiyosa, biz niye onlarin istediklerini yapalim, anlamadigim kisim burasi. Yani hadi onlar cahil, soyleyecek laflari yok, kufur ediyolar. Bizim de mi soyleyecek lafimiz yok? Aslinda cok. Bunlari soylemek lazim, onlar gibi kufur edecegimize.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ilhan selçuk yaşı dolayısı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmadımı ya
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ben sag taraftayim ama -ortaya daha yakin- ama asiri uc saga saldiriyorum. Olaya gel.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Bir kere şunu belirlemekte fayda var. biz ne sağcıyız ne solcuyuz. Biz Atatürk'ün durduğu orta yoldayız. İnanan inanmayan olabilir kimseyi inandıracak halimiz yok. Biz bu toprakları yüzlerce yıldır savaşarak aldık. Bize diş gösterene göstereck dişimiz, elini uzatana uzatacak elimiz var çok şükür.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 riglous said: Bi de arkadaslar dikkatimi cekti de adamlara agzi kopuruyo diyosunuz ama kullandiginiz laflara bakinca kopuren sizsiniz. Anliyorum haksizlik vs. ama hani sagduyulu olan bizsek; dogruyu, iyiyi savunuyosak, o zaman sakin ve sabirli da olmamiz gerekir. Zira tartistiginiz kisilerin rengi belli. Sizin lafinizla dusuncesinin degismeyecegi de belli. Kendi kendinize kudurmaktansa bence daha anlasilir yazin, daha elle tutulur bilgiler sunun... Bilgi hmm.. * Yapılan tutuklamalar sadece muhalifler üzerine. Hiç dur akp yalakası tutuklanmadı. * Bütün operasyon süreci içinde akp yalakası yazarlar sürekli olarak operasyon hakkında nasıl oluyorsa bilgi alıp durdu. Sorgulanacak kişinin adının verildiği bile oldu. * Bir gazete sahibi, kendi gazetesine bomba attığı örgüte yataklık iddiasıyla gözaltına alındı. * Yaşlı başlı, ülkeden kaçmaya niyeti olmayan insanlar sanki ölsünler diye şok baskınlarla gözaltına alındı. İnsanlara kelepçe takıldı. * İddianame çıkamadan birini hapiste kanser ettiler. Öldürdüler. * İddianame o kadar lakayt ki kaç sayfa olacağı ve içeriği belli. Akp şakşakçıları yazıp duruyor. O kadar saçma ki son tutuklamalardan sonra bir ara hemen çıkarıyoruz dediler. İnsanlar çıktı "saçmaladığınız o kadar belli ki, bir yıldır çıkaramadığınız iddianameyi sorgulamalar bitmeden çıkarıcaz diyorsunuz" dedilerde uyandı elemanlar haa o zaman bitirelim bunu dediler. * Sorgulanma için yapılan baskın tarihleri siyasi olarak önemli vakitlere denk düşüyor. * Ülkenin başbakanı çıkıp davanın sözcülüğünü yapıyor. * Çenesini kapayıp yorum yapmaması gereken polisler gözaltındaki insanlara laf yetiştiriyor. * Baskın yiyecek adam evine gizlenmiş av tüfeği buluyor. Şans eseri "terörist" damgası yemekten kurtuluyor. * Akp şakşakçılarının çoğu sorgulanan insanları darbeci ilan etti. Kamuoyunuda bu linç kampanyasına teşvik ediyorlar. * Süreç sırasında gerçekleşen o kadar hukuksuz olaya AB ve ABD nedense zerre karışmadı. PKKlı olsa insan hakları diye ağlamaya başlarlardı ama. Belgesiz olarak sadece tvden gördüklerimle bile güzel kokular alıyorum ben. Neden?
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Peki yanlis oldu, sol/sag dememeliydim, Ataturkcu vs. AKP diyelim. Sana dis gosterene dis gostermedin diye seni kucuk gormez kimse. Asil dis gosterene dis gosteriyosan senin de en az onlar kadar aciz oldugunu dusunuyolar. Bugun miting duzenlemenin mantigi da bu zaten. Yani ayni mantikla, bu adamlar senin tarafinda olanlari alip iki gun gozaltinda tutuyolar. O zaman sen de onlarin tarafinda olanlari alip iki gun goz hapsinde tut. Dise dis olsun... Ama diyorum ki biz bundan daha iyisini biliyoruz (oha cok ingilizce oldu), tepkimizi yetismis insanlar gibi dile getiriyoruz, miting duzenliyoruz.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 riglous said: Peki yanlis oldu, sol/sag dememeliydim, Ataturkcu vs. AKP diyelim. Sana dis gosterene dis gostermedin diye seni kucuk gormez kimse. Asil dis gosterene dis gosteriyosan senin de en az onlar kadar aciz oldugunu dusunuyolar. Bugun miting duzenlemenin mantigi da bu zaten. Yani ayni mantikla, bu adamlar senin tarafinda olanlari alip iki gun gozaltinda tutuyolar. O zaman sen de onlarin tarafinda olanlari alip iki gun goz hapsinde tut. Dise dis olsun... Ama diyorum ki biz bundan daha iyisini biliyoruz (oha cok ingilizce oldu), tepkimizi yetismis insanlar gibi dile getiriyoruz, miting duzenliyoruz. Yararı?
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Orgutlenme. Erzurum Kongresinin yarari neydi? Destek oldugunu gorduler. Mitingler de oyle. Her gun vatan elden gidiyosa elimden geleni yapip kurtaririm diyosun; burda da vatan elden gidiyo diyosun... Eger mitinglerin yararli oldugunu dusunmuyosan, o zaman meclisi bombalamadigin her gun sen zaten kendinle celisiyosun. @Redeagle, bunlari ben de biliyorum az cok. Sorun adamlar bunlari gormezden geliyor/kabul etmiyor. Etmeyecekler de. Ama anlatmaya calistigim sirf kufurlu mesajlar yazmaktansa, senin yaptigin gibi dolu seyler yazsin insanlar. Karsi taraf iki cevap verince de tekrar kufure degil de adam gibi tartismaya yol acilsin.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 riglous said: Orgutlenme. Erzurum Kongresinin yarari neydi? Destek oldugunu gorduler. Mitingler de oyle. Her gun vatan elden gidiyosa elimden geleni yapip kurtaririm diyosun; burda da vatan elden gidiyo diyosun... Eger mitinglerin yararli oldugunu dusunmuyosan, o zaman meclisi bombalamadigin her gun sen zaten kendinle celisiyosun. @Redeagle, bunlari ben de biliyorum az cok. Sorun adamlar bunlari gormezden geliyor/kabul etmiyor. Etmeyecekler de. Ama anlatmaya calistigim sirf kufurlu mesajlar yazmaktansa, senin yaptigin gibi dolu seyler yazsin insanlar; dusunmediklerimizi dusunelim. Yahu adamlar istediklerini içeri alıyor, istedikleri zaman salıyor, istedikleri gibi medyayı yönetiyor, istedikleri gibi 85 senedir bu ülkenin mkemersıkarak aldığı taşınmazlarını satıyor. Biz napıyoruz? Miting. Tuncay Özkan'la olacak iş değil bu, anladığım kadarıyla Tuncay Özkan tadında bi adamsın ama, bu adamlar sertse biz de sertlik göstermeliyiz. Adamlar 10 senedir hazırlanıyor bugünler için. Biz ne yaptık? Baykal efendiyle oturduk seyrettik. Yakıdna yerel seçimler var hani İstanbul Belediye Başkan adayı? Hala yanında bir adam gezidremeyen, hala bir adam yetiştiremeyen Baykal'la mı olacak bu iş? Yoksa küfürler ettiği televizyonun küfür ettiği adamın sap koluna satan Tuncay Bey'le mi olacak? Ortada biri yok biri, çıkıpta bunlara haddini bildirecek kimse yok. Biz napıyoruz miting? Senin o benzettiğin Kongreler zamanında "Biri" vardı başlarında, herkes ona güveniyordu, sözüne inanıyordu. bizim kimiz var? 0 elde var 0.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 sir said: bonecim yazıyosun yazıyosun yazıyosun ama..boşa yazıyosun..neden? çünkü mustafa balbay serbest bırakıldı, suçlu falan bulunmadı, delil melil de yok zaten ortada. tıpkı ilhan selçuk gibi. ben kendi adıma okuduğum hiçbi gastede (taraf dahil) balbay için "cuntacı, darbeci" gibi bi söyleme raslamadım, raslasam da inanmazdım çünkü balbay bu tip işlere bulaşacak bi adam değil. ama sorguya alınmasına da şaşırmadım, çünkü mesleği gereği elinde bi takım belgeler vardır, bi takım konuşmalar yapmıştır (zaten telefonu dinleniyomuş) bu yüzden de gözaltına alınmıştır. ha bütün tutuklananlar masumsa, bırakılırsa, hiçkimse böyle bi teşebbüse ya da oluşuma girmediyse ve hakkaten bütün ergenekon bir uyduymaysa, aha buraya yazıyorum benden kral ulusalcı bulamazsınız buralarda =) bizzat nazlı ılıcak televizyonda söyledi bunların hepsi cuntacı hepsini içeri almalılar diye, savunduğun bütün yazarlar vs de aynılarını söylemiştir
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 riglous said: @Redeagle, bunlari ben de biliyorum az cok. Sorun adamlar bunlari gormezden geliyor/kabul etmiyor. Etmeyecekler de. Ama anlatmaya calistigim sirf kufurlu mesajlar yazmaktansa, senin yaptigin gibi dolu seyler yazsin insanlar. Karsi taraf iki cevap verince de tekrar kufure degil de adam gibi tartismaya yol acilsin. Adam öldü deyince, doğal yollardan öldü, hukuku bağlamaz diyorlar. Ben peki diyerek geçiyorum. Nesini tartışabilirim yani.
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Drakkahn said: Yahu adamlar istediklerini içeri alıyor, istedikleri zaman salıyor, istedikleri gibi medyayı yönetiyor, istedikleri gibi 85 senedir bu ülkenin mkemersıkarak aldığı taşınmazlarını satıyor. Biz napıyoruz? Miting. Tuncay Özkan'la olacak iş değil bu, anladığım kadarıyla Tuncay Özkan tadında bi adamsın ama, bu adamlar sertse biz de sertlik göstermeliyiz. Adamlar 10 senedir hazırlanıyor bugünler için. Biz ne yaptık? Baykal efendiyle oturduk seyrettik. Yakıdna yerel seçimler var hani İstanbul Belediye Başkan adayı? Hala yanında bir adam gezidremeyen, hala bir adam yetiştiremeyen Baykal'la mı olacak bu iş? Yoksa küfürler ettiği televizyonun küfür ettiği adamın sap koluna satan Tuncay Bey'le mi olacak? Ortada biri yok biri, çıkıpta bunlara haddini bildirecek kimse yok. Biz napıyoruz miting? Senin o benzettiğin Kongreler zamanında "Biri" vardı başlarında, herkes ona güveniyordu, sözüne inanıyordu. bizim kimiz var? 0 elde var 0. Curb Your Enthusiasm diye bi dizi var, bi bolumunde masaya bi sey dokuluyodu, sonra yasli bi kadin "somebody get the sponge!" diye bagiriyodu. Buna karsilik, masanin obur ucunda oturan Larry Davids (kendisi ayrica Seinfeld'in yazari olur) "why don't you get the sponge?" diye cok guzel bi cevap vermisti. Kisaca sen niye o "Biri" olmuyosun? Ya da en azindan niye o "Biri"nin ortaya cikmasi icin ugrasmiyosun? Onu da gectim, adamlarin teskilati var diyosan, sen de kur teskilat, sen niye kendi duzenini korumaya ugrasmiyosun? Madem memnun degilsin, dedigim gibi kendinle celisiyosun. Eger "dise dis kana kan"sa o zaman sen de onlardan birini kacir, iki gun hapis tut. Ama bu seni, hakli davanda haksiz duruma dusurmekten baska bir seye yaramaz. Aktif olmaktan bahsediyosun ama sen ne kadar aktifsin? Yani hepimizin biraz daha aktif olmasi gerekiyo. Burda laf yetistiremeyince bizi desteklemeyen insanlara kufur etmekle olmuyo bu isler.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 riglous said: Drakkahn said: Yahu adamlar istediklerini içeri alıyor, istedikleri zaman salıyor, istedikleri gibi medyayı yönetiyor, istedikleri gibi 85 senedir bu ülkenin mkemersıkarak aldığı taşınmazlarını satıyor. Biz napıyoruz? Miting. Tuncay Özkan'la olacak iş değil bu, anladığım kadarıyla Tuncay Özkan tadında bi adamsın ama, bu adamlar sertse biz de sertlik göstermeliyiz. Adamlar 10 senedir hazırlanıyor bugünler için. Biz ne yaptık? Baykal efendiyle oturduk seyrettik. Yakıdna yerel seçimler var hani İstanbul Belediye Başkan adayı? Hala yanında bir adam gezidremeyen, hala bir adam yetiştiremeyen Baykal'la mı olacak bu iş? Yoksa küfürler ettiği televizyonun küfür ettiği adamın sap koluna satan Tuncay Bey'le mi olacak? Ortada biri yok biri, çıkıpta bunlara haddini bildirecek kimse yok. Biz napıyoruz miting? Senin o benzettiğin Kongreler zamanında "Biri" vardı başlarında, herkes ona güveniyordu, sözüne inanıyordu. bizim kimiz var? 0 elde var 0. Curb Your Enthusiasm diye bi dizi var, bi bolumunde masaya bi sey dokuluyodu, sonra yasli bi kadin "somebody get the sponge!" diye bagiriyodu. Buna karsilik, masanin obur ucunda oturan Larry Davids (kendisi ayrica Seinfeld'in yazari olur) "why don't you get the sponge?" diye cok guzel bi cevap vermisti. Kisaca sen niye o "Biri" olmuyosun? Ya da en azindan niye o "Biri"nin ortaya cikmasi icin ugrasmiyosun? Onu da gectim, adamlarin teskilati var diyosan, sen de kur teskilat, sen niye kendi duzenini korumaya ugrasmiyosun? Madem memnun degilsin, dedigim gibi kendinle celisiyosun. Eger "dise dis kana kan"sa o zaman sen de onlardan birini kacir, iki gun hapis tut. Ama bu seni, hakli davanda haksiz duruma dusurmekten baska bir seye yaramaz. Aktif olmaktan bahsediyosun ama sen ne kadar aktifsin? Yani hepimizin biraz daha aktif olmasi gerekiyo. Burda laf yetistiremeyince bizi desteklemeyen insanlara kufur etmekle olmuyo bu isler. Deniz gibi asarlar diyosun yani..
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Dede Korkut anasina gitmis, "ey ana benim canimi isterler, verir misin canini benim icin" demis. Annesi de "canimsin, kanimsin ey ogul, ama can tatlidir, baska bi sey iste ama canimi isteme." demis. Sen de baskasina "Benim icin Deniz olur musun?" dersen... Sen soyle, ne cevap bekliyosun? Ben senin yerine canimi vericem; peki sen ne yapicaksin, forumda sana karsi gelene kufur mu edeceksin?
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Ben diyorumki Deniz dediğini yaptı astılar, biz de yaparsak onun gibi asarlar mı demek istiyorsun? Sen cevap veriyorsun: riglous said: Sen de baskasina "Benim icin Deniz olur musun?" dersen... Sen soyle, ne cevap bekliyosun? ne alaka?
DoubleW Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Dede Korkut anasına gitmiyo, dede korkut hikayelerinde bi tane yiğit anasına gidiyo , onun için canını verip veremiyceni sorar, devamı söylediğin gibi, anası vermez ama karısı evrir canını devamı da böyle :)
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 @DoubleW, ya iste oyle bi seyler, demek istedigim yine belli. "Biri" ciksin yapsin diyosun, Ben, sen niye yapmiyosun da, baskasina benim icin yap diyosun diyorum.
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 DoubleW said: Dede Korkut anasına gitmiyo, dede korkut hikayelerinde bi tane yiğit anasına gidiyo , onun için canını verip veremiyceni sorar, devamı söylediğin gibi, anası vermez ama karısı evrir canını devamı da böyle :) Eheh yetkilisi geldi :) O hikayeyi hatırlıyorum bende galiba :/
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 riglous said: @DoubleW, ya iste oyle bi seyler, demek istedigim yine belli. "Biri" ciksin yapsin diyosun, Ben, sen niye yapmiyosun da, baskasina benim icin yap diyosun diyorum. ben kimseye benim için yapsın demiyorum. Örnek verdiğin Kongre'ler ki mitingleri o kongrelere benzettin, şu an kim var diyorum. O zaman o Kongre'lerin başında "Biri" vardı şu an bu mitinglerin başındaki kim onu söyle diyorum. Anlaşamıyoruz sanırım.
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Evet, kopukluk oldu biraz. Bireysel duzeyde birilerinin oldugunu sanmiyorum ama mitinglere finansal destekte bulunan kuruluslar vardir. Onlarin destekledigi bi isim cikacaktir elbet. Mesela bu soyledigin guzel bi nokta. Dedigim kuruluslarla gorusup bu eksikligi soylesene. Hepsi toplanip bi insan belirlesinler. Destek versinler...
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mustafa Mutlu / Vatan said: Türban için sızlayan vicdan, kahrından ölen adama sızlamadı! Takvimler 28 Kasım 2007’yi gösteriyordu. Kozan’da yaşayan Tevhide Kütük isimli bir kızcağız, bir makale yarışmasında ödül kazanmıştı. Tören günü ödülünü türbanıyla almak isteyince Kozan Kaymakamı’nın ve Garnizon Komutanı’nın uyarılarıyla kürsüden indirildi. Hatırlarsınız, Türkiye karıştı. Bütün dinci gazeteler bu olayı “büyük bir özgürlük sorunu” olarak sundu. Olayın gazetelere yansımasının hemen ardından Başbakan Erdoğan ve eşi telefona sarılarak Tevhide’yi ve ailesini aradılar. Üzüntülerini ilettiler. “Sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılacak. Bu haksızlıklar bir gün mutlaka bitecek” diye moral verdiler. Tevhide’nin ve ablasının tüm eğitim masraflarını üstlenmeyi vaat ettiler. Sadece Tevhide mi? Hangi genç kız türban yüzünden sorun yaşadığını söylese, Başbakan mutlaka telefon edip gönlünü aldı! Aradan yedi ay geçti. Bu kez Edirne’den gözü yaşlı bir kadın görüntüsü belirdi televizyon ekranlarında. Bu kadın, eşi Kuddusi Okkır’ın 12 ay önce Ergenekon Çetesi’nin finansörü olmak iddiasıyla tutuklandığını... Hakkındaki iddianamenin bir türlü mahkemeye sunulmadığını... Bu süreçte kansere yakalandığını... Ama hastanelerde bir türlü teşhis konulamadığını... Ölümünün yaklaştığı kesinleşince de serbest bırakıldığını haykırıyordu! Bu feryatlardan sadece üç gün sonra da eşini kaybetti o kadın... Adı Sabriye Okkır’dı. Beş kuruşu olmadığı için, “terörü finanse etmekle” suçlanan kocasının hastane parasını ödeyememiş, cenazesini memleketine belediyenin tahsis ettiği arabayla götürebilmişti. Büyük bir haksızlığa uğradıklarını, eşinin başına gelenlerin insanlık suçu olduğunu söylüyordu... *** Ne ilginçtir ki onun telefonu hiçbir zaman çalmadı. Ne türbanlı kızların “hızır acil servisi” Başbakan aradı onu; ne de onun çok duygusal eşi... Cumhurbaşkanı’ndan da ses çıkmadı, Meclis Başkanı’ndan da... Hepsi, o çok kullandıkları sözü hayata geçirmeye soyunmuştu adeta: “Gözleri var ama görmezler, kulakları var ama duymazlar...” Üzüntülerini iletmediler. “Sorumlular hakkında gerekli işlemler yapılacak” demediler. “Bu haksızlıklar bir gün mutlaka bitecek” diye moral vermediler. “Paraya ihtiyacınız var mı” diye sormadılar. Böylece “örtünme hakkı”na verdikleri önemi, “yaşama hakkı” na göstermediklerini kanıtladılar... Bu ülkenin insanlarını “bizden olanlar ve olmayanlar” diye böldüklerini, “Herkesi kucaklamak” gibi bir dertlerinin olmadığını gösterdiler. *** İşte bu yüzden bundan sonra hiç kimse bana bu iktidarın, “haktan ve özgürlükten yana” olduğunu söylemesin... Küfrederim!
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 biz ediyoruz küfür zati :D bu amca geç kaldı
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Türban özgürlükçüsü hükümet. Yarınki haber: Mustafa Mutlu Ergenekoncu çıktı.
Öne çıkan mesajlar