Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bundan sonra yeni gelenler ellerine üye oldukları nicki yazıp kameraya göstererek resim çeksinler ve koysunlar. yok faketi yok şuydu bidaa olmaz böle tartışmalar dfkjsdjahf. (bu uygulama nerde vardı ya. vf idi sanırsam) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 kingpin said: edepli yazın lan. Yanak abi yaa :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Sorulmadıysa ben sorayım. Hangi arkadaşından gördün siteyi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 sanırım teloş http://forum.paticik.com/read.php?20,3421108,3421268#msg-3421196 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 hoşgeldin sevgili balon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2008 hg balon napıyon ehehe Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2008 hoşgeldin :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ya bu kişi sempatik ve bayan olduğunu belirtmekten tırsmayan cesur biri veya bizimle şakalaşıyor karar veremedim 8-) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Masteis said: hoşgeldin bir ay olmuş geleli, tamam yeni gelenler mesaj kasmak için bir nevi de sıkılmıyor musunuz 14 kere hoşgeldin yazmaktan yahu:S Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yok kızım da ben bu kadar hiti alcak kadar güzel değilim arkadaşlar , gerek yoktu bu kadar ilgiye :P şaka . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Sitenin tum tasarimi ve rengi bana ait, vakti zamaninda cok zit giden oldu ama begenenlerin cikacagini biliyordum :p nese hosgeldin.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 balon said: yok kızım da ben bu kadar hiti alcak kadar güzel değilim arkadaşlar , gerek yoktu bu kadar ilgiye :P şaka . Güzel olmadığın şaka aslında çok güzelsin di mi ben öyle anladım :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ya yeni gelenler nerden biliyor bu kız olaylarını Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yoksa siteyi kızları çeksin diye mi böle turuncu ve şirin bi isimde yaptınız :D insan bari pembiş yapar daha çok gelirdik Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 O zaman fazla gay gözükürdü :D Yok ya kız erkek gelmiş çok fark etmez muhabbet olsun maksat. Burada da işte rp yapıyoruz kız peşindeymişiz gibi. Halbuki forumdan kız mı tavlanır? Belki ama görüşüp tanışmak lazım önce :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kızları dışarıda bile yakınına gelip tavlamak zor, forumdan tavlıcaklarmış hıh... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hakkaten öyle niye öyle Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 nedeni bayandan bayana değişir. tercih meselesi :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ben msnden tavladım bi kere, ama yüzyüze görüşmek daha iyidir. Hem derdimiz kız tavlamak olsa burada değil mynette falan böle garip garip arkadaşlık sitelerinde takılırdık :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bazı siteler var kızların msn adresini veren, her hafta tanımadık biri musallat oluyo sakın öyle bi yerden buldum deme vallahi o sitelere acayip gıcığım :X Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Yok be arkadaş tanıştırmıştı onun okulundan. Şimdi de çok iyi dostum zaten. Girmem öyle sitelere facebook'um bile yok o derece. hi5 yonja falan hiç olmadı :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 hoşgeldin balon. snowhite said: kızları dışarıda bile yakınına gelip tavlamak zor, forumdan tavlıcaklarmış hıh... göründüğü kadar zor değil :=) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 facebookta trojan varmış haberlerde yazıyodu ::o ayrıca kız tavlamak zordur, kızlar da kolay tavlanmak istemez çünkü o zaman kıymetlerinin bilinmeyeceğine inanırlar:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 yalan yanlış şeylere inanmasınlar bence :d Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.