Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Evet. Quake 3 Multi yapalım diyorum ben. Varım diyen? Olmayan da çeksin az bir şey boyutu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yapalım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 torrentlerdeki tüm q3ler bozuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Pek Quake3 oyuncusu degilim, ama siz diince yapasim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Quake 3 arena varım.Çok pis varım hemde.Karı kılıklı maviş karakterimle pis oynarım.Hehe çat diye ölüp durucam yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 nerden çekcez özelden link. acaip gaza geldim birden görünce böyle. railgun'ım nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Evet evet, quake 3 arena zaten. yapalım yapalım. HUMILIATION! q3dm17 de oynayasım geldi. http://www.oyuncu.com/cruelstroke/oyle/q3dm17b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 yapalım hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 kalite fps, yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 evet evet yapalım. mümkünse q4 yapalım bence. daha iyi kalitesi ama herkesin makina kaldırmaz q3 ok. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hatta bi duel turnuvasi yapalim. quakeportaldaki 2 cpma serveri bos oluyor genelde. www.quakeportal.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 roket adam said: evet evet yapalım. mümkünse q4 yapalım bence. daha iyi kalitesi ama herkesin makina kaldırmaz q3 ok. tamam ee nası yapacaz? hamachiden mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Hamachiden olur herhalde, ben genelde lan üzerinden oynardım arkadaşlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 indireyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Hadi indirin o zaman, oynayalım. Bu akşam olmaz da - zaten hazır olan da az olur - yarın başlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 belli saat aralığı ve server verin de ona göre gireyim boş boş adam aramıyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya biz olacağı zaman buradan duyururuz. bugün olmaz heralde, kimsede yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 hamachi'yle falan güzel olmaz, serverlar var mis gibi 10 ping. http://www.quakeportal.com/index.php?site=serverlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Tamam o zaman. Kimlerde şu an oyun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben varım oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Point Release v1.32, CPMA v1.46 ve CPMA mappack'ini upload ettim. Buyrun: http://rapidshare.com/files/127614919/q3pr132-cpma143-mappack.rar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doruk111 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Silphatos ,sayende 4-5 yıl sonra yeniden netten quake3 oynuyorum saolasın :) ,yalnız verdigin rarda 1.43 var o verdigin serverda 1.45 oynaniyor..pingler süper cidden zaten quake3 yüksek pingle oynanmiyor iyi oldu ,dün ilk defa girdim baya kalabalikti bos oldugunu gormedim..beklerim ilgili arkadasları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 yok o benim ul ettiğim pakette 1.46 var fakat yanlışlıkla 143 yazmışım. ayrıca 4 5 kişi varsa ufak bi turnuva yapalım bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar