Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nerdeyse bayılıyordum...

Devilmanta

Öne çıkan mesajlar

Cumartesi günü kumsalda top oynamaya başladık ufaklıklarla, 5-10 dk koştuktan sora nefes nefese kaldım, başım deli gibi dönmeye başladı. Ardından oturdum gözlerim kararmaya başladı elim kolum boşaldı kulaklarım inanılmaz çınlamaya ve beynime kan hücum etmeye başladı nerdeyse bayılıyodum sanırım. hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım ölüceğimi zannettim çok garip bi duygu ama ardından beni yere yatırıp ayaklarımı yukarı kaldırdılar kendime geliverdim tansiyonum düştü sanırım...
Sosyal ağlarda paylaş

ohoo ilk defa olmuş sana. benim yazın sıcakta sık sık başıma geliyo
yanımda biri olduğunda sorun olmuyoda yalnızken çok kötü oluyo. otobüste bayılmıştım bi kez ayaktaydım tıklım tıkıştı otobüs yığılıvermişim kendime geldiğimde oturuyodum herkes başıma toplanmış meraklı gözlerle bna bakıyodu falan
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:
Eheh bana da olur bazen uzun süre otururken birden ayağa kalkıp yukarı baktığında mesela epic fail olur
O herkeste oluyor yav. Birden ayağa kalkınca kalp bir an eski tempoyla kan pompalamaya devam ediyor. Kan yer çekimine karşı koyamayıp aşağı doğru birikiyor, e tabii beyin de de olması gerekenden daha az kan oluyor. Ama o duyguyu hiç bi şeye değişmem. Çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene kan aldırmaya gittim, aç karna. Kız arkadaşım yanımda, hiç de sevmem kan aldırma olayını, içim gider genelde. Bir de karnım aç bayılcam belli, hazırladım kendimi. Adam taktı tüpü aldı kanı, kararmaya başladım, kız arkadaşımın suratına baktım, bembeyazsın dedi, "ben az away" dedim ve bayıldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...