Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Cumartesi günü kumsalda top oynamaya başladık ufaklıklarla, 5-10 dk koştuktan sora nefes nefese kaldım, başım deli gibi dönmeye başladı. Ardından oturdum gözlerim kararmaya başladı elim kolum boşaldı kulaklarım inanılmaz çınlamaya ve beynime kan hücum etmeye başladı nerdeyse bayılıyodum sanırım. hayatımda ilk defa böyle bişeyle karşılaştım ölüceğimi zannettim çok garip bi duygu ama ardından beni yere yatırıp ayaklarımı yukarı kaldırdılar kendime geliverdim tansiyonum düştü sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 büyük ihtimal tansiyonun düşmüştür. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 vay vayy güneş çarpmış senı cocugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bu sıcaklarda güneşe tikat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mevkii değiştirmen lazım artık. eskisi gibi yırtıcı, basan, hızlı forvet yerine yana garanti pas şeklinde ön libero ftw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kesin güneştendir zaten küresel ısınmada var(ne alakaysa):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Eheh bana da olur bazen uzun süre otururken birden ayağa kalkıp yukarı baktığında mesela epic fail olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ohoo ilk defa olmuş sana. benim yazın sıcakta sık sık başıma geliyo yanımda biri olduğunda sorun olmuyoda yalnızken çok kötü oluyo. otobüste bayılmıştım bi kez ayaktaydım tıklım tıkıştı otobüs yığılıvermişim kendime geldiğimde oturuyodum herkes başıma toplanmış meraklı gözlerle bna bakıyodu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Güneş çarpması, aşırı sıcak sonucu beden ısısını ayarlayan mekanizmanın bozulmasına bağlı gelişen sıcak çarpması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -Deno- said: Eheh bana da olur bazen uzun süre otururken birden ayağa kalkıp yukarı baktığında mesela epic fail olurO herkeste oluyor yav. Birden ayağa kalkınca kalp bir an eski tempoyla kan pompalamaya devam ediyor. Kan yer çekimine karşı koyamayıp aşağı doğru birikiyor, e tabii beyin de de olması gerekenden daha az kan oluyor. Ama o duyguyu hiç bi şeye değişmem. Çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bende küçükken havuz da koşarken ıslakmış kayıp düştüm :) sonra bir kalktım çevremde 5-6 kişi bana bakıyolar yatırmışlar bir kenara sonra anladım bayılmışım asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 geçmiş olsun..ben de burger da kasada yemek beklerken "bidenem gözlerim kararıyo" demiştim ve geriye düşmüşüm sonra..kalktığımda da EHE bayıldım mı? diyodum :D euheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ama bayılmadım muhtemelen biraz daha ayakta seyretsem bayılcaktım çok korkunçtu yemin ederim insanın kendi bedeninini kontrol edemiyor olması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sesu said: geçmiş olsun..ben de burger da kasada yemek beklerken "bidenem gözlerim kararıyo" demiştim ve geriye düşmüşüm sonra..kalktığımda da EHE bayıldım mı? diyodum :D euheu efsanemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Geçen sene kan aldırmaya gittim, aç karna. Kız arkadaşım yanımda, hiç de sevmem kan aldırma olayını, içim gider genelde. Bir de karnım aç bayılcam belli, hazırladım kendimi. Adam taktı tüpü aldı kanı, kararmaya başladım, kız arkadaşımın suratına baktım, bembeyazsın dedi, "ben az away" dedim ve bayıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Karizmayı elden bırakmam diyosun yani Xaenin. Benim de okulda üzerime dolap düşmüştü bi kere o zaman bayılmıştım bi baktım üzerime geliyor sonra bi atlama oldu ve bi öğretmen tarafından altından kurtarılmış revire götürülüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Karizması mı kalmış, bayıldım bildiğin haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 "ben az away" iimiş :D tribini beendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kan aç karna alınır ki zaten ne kansız adamsın lan 2 gram kan alıyolar away oluosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Vücuduma iğne giriyor ve içeride olması gereken şeyleri dışarı çıkarıyor abi, çok olmaması gereken bir olay aslında. Ben de tepkimi koyuyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bırak ya allan karısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ex-oda arkadasin gibi delikanli olsan keske kaan kankut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 euh harbiden o kan alma olayını derinlemesine düşününce fena oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Dela'dan bahsediyorsan delikanlı dediğin adam 1 hafta ölüyorum diye yataktan kalkmadı. Kaplara sıçıp sıçıp hastanelere yetiştirmekle geçirdi vaktini. Elaidimi diyorsan lafım yok ama sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 o dediklerin bana da oldu. kulak çınlaması göz kararması kanın beyne hücum etmesini hissetmek fln. altta kalanın canı çıksın yapıyoduk altta kaldım canım çıktı.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar