Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Parmak Uçlarında Karıncalanma

BoDrUmLu

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar,
Son 2-3 bilemedin 3-4 gündür, sol elimin serçe ve onun yanındaki parmagında bi karıncalanma var.
Sanki dirseğimi kırınca oluyor genelde. 2 haftadır çalışıyorum 8.30-6.00 arası sürekli pc başındayım ve genelde dirseğimi masaya koyup üstüne dayanıyorum.
Acaba ondan mı oldu yoksa başka bişi mi vardır?
Babam da kalp hastası idi bu arada.
Var mı bir fikri olan
Sosyal ağlarda paylaş

Yok sadece sol el serçe ve onun yanındaki parmakta böle bi karıncalanma gibi bi uyuşma gibi bişi var. ve genelde eller klavyede yazı yazıcak şekilde oldugu zaman oluyor. hatta şu an o 2 parmak baya bi karıncalanıyor. ama avuç içlerimi yukarı bakcak şekilde elimi bekletirsem biraz azalıyor ve geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

kan dolaşımında sorun olabilir.kalbin kanı geri çekemiyor olabilir.kalbin avuç içlerini yukarı doğrultuğunda parmakuçları yukarda kaldığında orada biriken kan geri gider ve rahatlarsın böylece.

kalp doktoruna göster kendini en kısa zamanda ailede de kalp sorunu olduğundan genetik bişi olabilir.kolestrol ile ilgili tahlilde yaptırman lzm.
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaşta ne kolostrolu ya off =(

Karpal Tünel Sendromu bir yada her iki elin ilk üç parmağını tutan ilerleyici özellik gösteren hareket sırasında tutulan el parmaklarında, bazende kola doğru yayılan ağrı ve uyuşukluğun arttığı bir durumdur. Genellikle elin ortasında bulunan median sinirin bası altında kalması sonucu ağrı, uyuşukluk ve güçsüzlükle kendini gösterir.
[hr]
ilk üç parmak dediği baş parmak filan değil mi. benim son 2 parmakta var. uyuşukluk yok karıncalanıyor gibi.pof. bi doktora gitmem şart heralde. şimdiden strese girdim
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum ya. O kadar malladım ki şimdi. 2-3 önce diodum da sanki dun filan yoktu bu ya. Bu sabah başladı belki de. Dün aynı şey oluyo muydu hatırlamıorm gerçekten..
PrudenT said:
uyurken falan uyuştuğu oluyor mu?

Uyurken uyuşuyor mu bilmiyorum da nette bakarken biraz insanların acıdan uyandıklarını filan gördüm. Öyle bir şey yok bende
Sosyal ağlarda paylaş

Doktora gittim.
önce bacaklarımı kollarımı gozlerimi filan konrol etti. acaip tırstım ne oluorz die. ailede beyin kanaması geçiren biri olup olmadıgını sordu. En son da carpel tunel sebndromu diyerekten ortopediye yolladı. acaip canım sıkıldı ya. daha mesleğe başlamadım ben.
niye böle oldu bu ya. nette hep 40 yaş üstü kadınlarda diyo. ne kadınım ne yaşım 40. anca bu kadar cenabet olabilir heralde bi insan. ne kadar ugursuzum ben ya..
Sosyal ağlarda paylaş

askere gittikten 3 hafta kadar sonra ben ve çoğu askerin ayak başparmakları uyuşmaya başlamıştı. bottan sanırım dedik.. hala uyuşukluk var biraz ayak başparmaklarda.. geçer diye umuyorum. doktora gittim ayak röntgeni çekti, ayakta sorun yok giydiğin bottan kaynaklanıyodur dedi.
umarım geçer bi an önce..

bu ayak başparmak uyuşukluğu yanında bel ağrısı gibi şeyler de varsa bel fıtığına işaret ediyormuş.. dikkat edin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...