Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 gece pvp si bi baska olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yeni talentlar gelse de wowa dönsem. Pvp yapasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 wotlk çıksın benim de dönesim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 irin? anacim orda misin? uyandirmaya calisti ve bi cinayete kurban gitti =/ bise olmaz diye biliyorum ben. uyur gezerlik farkli, onda uyandirmamak lazimmis da sayiklamada yok oyle bişe? ben sayiklarim annem hep dalga gecer mesela nileppezdel said: Benim de sayıklamışlığım var, bişey olmaz merak etme :D Hatta babam da uykusunda konuşur kuzeni de. Bi gece yatıyoruz. Babam salondan espri yaptı uykusunda kuzeni yatakodasından kahkaha attı yine uykusunda :D Ciddiyim, horlamaya devam ediyolardı gayet uyuyolardı yani :) bu yasanmissa cidden imbaymis :D Volfied said: uyandir bisi olmaz Nevin uyan horluyorum de hatta asfgd bu da iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 benim horlayışım süperdir exorcist gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hiç horlamam. mışıl mışıl uyurum. ama deli yatarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kimse dememis bu arada firsat bu firsat ben de cok korkuyoduuuuum gecti sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha konuş sana çok eğlenceli şeyler duyarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bi daha ki sefere bence de konuş, süper oluyor muhabbetleri, kuzenim bana hayat dersi verdi bir kere, asla unutmamam gereken 5 şeyi saydı. Bunlar; yağ, süt, bal, peynir ve reçel:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 uyandır ya allahala niye zararlı olsun ki, uyurgezeri de uyandır uykusunda konuşanı da birşey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dory said: irin? anacim orda misin? uyandirmaya calisti ve bi cinayete kurban gitti =/ bise olmaz diye biliyorum ben. uyur gezerlik farkli, onda uyandirmamak lazimmis da sayiklamada yok oyle bişe? ben sayiklarim annem hep dalga gecer mesela off valla kapadım kapısını hala konusuyordu gittim diğer oda da yattım.eheh kahvaltı da gectim dalgamı acımadım evt ama gene de korkunc gelio bana ya..bide sayıklayan adamla konusulmazmıs tehlikeli diyebiliyorum ben.bilinci kurcalıyormussuz oyle yapınca,piskolojik olarak etkilenebiliorlarmıs sonra sayıklayanlar...neyse korktum gecti diyelim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ben de çok sayıklarım. işin garibi ingilizce :) yurtta kaldığım arkadaş sabahlarken sesimi duymuş. "don't kill me please" diye inliyormuşum. korkusundan uyandıramamış. lan salak, kötü bir rüya görüyomuşum demek, insan uyandırır dedim. abi yapamadım dedi. bi keresinde de harry potter'in ev adresini tarif ediyormuşum birine ingilizce olarak. bir keresinde de latince bir şeyler saçmalamışım. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 süper dalga geçiliyo bunlarla yav.. askerdeyken bi arkadaş konuşurdu.. yarılırdık koğuşçana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 @alcadras, oha demek istiyorum sana izninle. ne multilingual bi insansın sen. Türkiye'de mi yaşıyorsun? değilsen normal karşılarım ama. gerçi yok normal karşılanacak bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Uykumda konuşuyorum sanırım bende, bi kerede kendim bile korkmuştum kendimden. Uyumadan önce Led Zeppelin'in iki konser videosunu izledim, akabinde hatırladığım son şey elimde gitarla odanın ışığını açtığım andı. Oraya nasıl gittim, gitarı nasıl aldım hiçbir fikrim yok. Ne gaza gelmişim, hayret valla. sfg Ha bide "**kerim yapacağınız işide ulan" diye bağırarak çekyattan doğrulmuşum, bir iki el hareketi yapıp geri yüz üstü yatmışım, sabah anlattıklarında gülmekten karnıma ağrılar girmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Şakam yok, Phyx geceleri demonic, satanic birşeyler sayıklıyor, sürekli, gerçekten korkunç, Cthulhu rahibi gibi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 içine warlock girmiştir onun xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Hiç çıkmıyor ki. Bense sadece "What What In The Butt" söylüyormuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ona güzel bi dispell lazım. wissy de priest oynuyomuş bak hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Of onları uyandırınca uyanamıyolar bi de. Uyandıkları yerde konuşturmaya devam edersen çok komik oluyor bak. Bir dahakine dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 UYANDIRMAYIN. SAKIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 benim kardesim sayikliyo bide manyak oturma pozisyonuna kalkiyo yatarken. gozler kapali ZINK diye dikiliyo birden drakula gibi, basliyo konusmaya. Esheduenlaa cekiyorum bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oha Diadan. aynı odada kalmam lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tirsiyorum cok. aniden kalkiyo cunki. hiyaaa diye bagirasim geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ekzorsist vakası gibi. yanında zemzem bulundur. kalkınca serpiştir üzerine belli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar