nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Demin gittim store'a baktım formalar gerçekten güzel. Ama ben kırmızı tek çizgili olanı alırım heralde turuncu çok sade geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ülker'in ne itici bir logosu var ya yıllardır , kollarda o olmasa forma güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 arsenelin sarı forması gördüm duygularım depreşti gene, nerde bulabiirim fikri olan varsa pm falan atsın formalar fena diil gene en hoşuam giden parçalı oldu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Gittigidiyor'da çok oluyor o tarz formalar.Arkadaşta Van Persie var sarı forma siteden almıştı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 gittigidiyor'da cogu imitasyon yalnız dikkat edin. ben beyaz, bordo renk olanı aldırttım arkadasa ingiltere'den 40 pound'a. fabregas da yazdırmıs ona da 20 pound gitti. satılan urunun fiyatından anlayabilirsiniz sahte mi orijinal mi oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ben ona buldum bi tane ebayden de kargodan girer dedi. Doğru dedi :D Gittigidiyorda sarı arsenal forması yok, sahibindende de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hiç birini beğenmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 BiTcH_oFBaT said: dünyada hiç bi klüp bu kadar çok renk değiştirmiyor. 5 yıl sonra ne olur bilemem ama şu ana kadar öyle. gs nin turuncu forma atılımı da fb nin turkuaz formasına karşılık olarak çıktı. Turkuaz tutunca gs de hemen buna karşılık verdi. laf atma değil bu ama gerçek bu. Yanlış, FB den 5 sene evvel de GS turkuaz formayla çıktı, daha öncesinde beyaz formayla da çıktı, gri formayla da, son yıllarda lame ve gümüş formayla da çıktı. FB turkuazı seçmeden çok daha öncesinde bile farklı renk formalarla çıkıyordu GS. Aynı şekilde BJK da kırmızı ve turuncu formalarla avrupada oynadı kaç sene evvel. Kısaca FB amerikayı baştan keşfetmeden yıllar öncesinden beri olan bir şey bu. Tamam kendinde olmayan bir renk formayla çıkarsın ama ben yaptım bunu ilk dierleri misilleme demek de saçma. Alman milli takımının bir ara forması yeşil renkliydi, şimdikiyse beyaz ağırlıklı. Juventus geçen sene sarı lacivert formayla oynadı. R.Madrid mor-eflatun formayla oynadı Barcelona parlak sarı, turuncu, turkuaz gibi pek çok cart renk kullandı. İnter'in haçlı forması kırmızı beyaz. Daha da örnek sunulabilir binlerce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 formalar guzel olmus, turuncunun tonu da hosuma gitti, bulursam bi yerden cizgiliden alirim bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 juventus 10 sene oncede sarı lacivert oynuyordu, belkı daha da eskıdır, gecen seneye baglı bırsey degıl bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 juventusun renkleri çünkü o ondan dolayı oynuyor. 2 ayrı rengi var takımın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 10 sene once aldıgında da oyle mi dusunuyodun? ne zaman giymeye baslayalım peki? bugun bu formayı cıkarmak icin 10 sene oncesinden haber mi vermemiz gerekiyordu? yoksa bizim de juventusla aynı anda mı bu ise soyunmamız gerekiyodu? elbet bir gün farklı renkte giymeye baslayacagız di mi, herseyin bir baslangıcı var. belki 10 sene boyunca giymeye devam edicez, kim bilir. bu kadar mantıksız nasıl olabiliyosun aklım almıyor arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 BiTcH_oFBaT said: juventusun renkleri çünkü o ondan dolayı oynuyor. 2 ayrı rengi var takımın. Juve'nin yerine bin tane farklı takım sayabilirim ama istersen farklı renkte giyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ama onlar en az 10 senedir kullanıyor, biz yeni geçtik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Yahu bu forma muhabbeti saçma. Yani renklerinde yok diye forma yapamaz diye bir şart yok. Forma'da önemli olan takımın amblemidir. Amblemin rengi değişirse o zaman iş değişir. Forma rengi tasarımı vs.. sürekli değişir. Her sene yakalı yakasız açık kapalı yandan dar bol düz kavisli bir sürü şey değişiyor. Bunlar değişir. Turuncu formalar, Turkuaz formalar bunlar ticari amaçlı formalardır. Tek tük de giyer çıkarlar maça. Banko home forması değildir zaten : ) Neyse bence güzel olmuş, satış artar, galatasaray camiasına taraftar katkısı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Turuncu fena değil ama ben yine tercihimi beyazdan yana kullanıcam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 bu farklı renk forma olayını seviyorum ben. ev ve deplasman forması olarak değil ama 4. forma olarak güzel oluyor. fenerin ve barça'nın turkuazını beğenmemiştim ama gs'nin turuncu hiç batmadı gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ya olsun farklı renk ne yani. her sene 1 tane sarı-kırmızı çubuklu gibi bişi, 1 tane siyah, bir tane beyaz, bir tane parçalı mı çıkacak.. arada bir değişik şeyler iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 turuncu iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BamMargera Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 turuncu nedir ya?alla alla! en güzeli parçalı formalarımız,keşke daha fazla izleyebilsek parçalı formalarla galatasarayımızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 O parçalı formanın altına beyaz şort o kadar salak durmuş ki ama.. :( En baiarılısı kalın çubuklu olan bence, mükemmel olmuş yani geçen sezon son maçta çıkan. Hakkaten güzel forma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 valla fb'li olarak diyebilirim ki turuncu forma çok şık olmuş. özendim.. gs'li olsam direk alırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 ne bicim forma onlar , güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 parçalının altına beyaz şort metin oktay'ın efsane fotoğraflarından etkilenen gs taraftarının yoğun baskısı üzerine yapılmış sanırım. ultraslan bir senedir dile getiriyordu bu mevzuyu, ama adidası da takdir ettim taraftar ne istiyorsa düşünmeden yapıyorlar. turuncu da en sevdiğim renk olduğu için ayrı hoşuma gitti, umarım bundan sonra her sene giyeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2008 Ben beyaz formacıyım. Hep beyazı seviyorum. Hele şu 2000 senesinde UEFA maçlarında giydiğimiz bi tane vardı. Ortadan sarı kırmızı şeritli beyaz, bi de ondan 1-2 sene önce ateş efektli sarı kırmızılı beyaz o ikisinin hastasıydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar