Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara içerken süt

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ekmek tophanenin karşısındaki fasülyeciyi biliyosun dimi? Bilmiyosan illa ki git bi dene ben hayatımda böyle kuru fasülye yemedim.

Yumurta patates güzel gider tam öğrenci yemeği. Küp küp patatesleri kızarttıktan sonra üstlerine yumurta kırın (tu)
Mesaj tarihi:
Mortis said:
kingpin said:
kim emo lan? ben mi ahah ulan kim çıkardı bu emo muhabbetini tanımadığım adamlar emo diyor dfd.

emosun da bariz.

ehaha saçım kısa benim. imkanı yok.
Mesaj tarihi:
axedice said:
Ekmek tophanenin karşısındaki fasülyeciyi biliyosun dimi? Bilmiyosan illa ki git bi dene ben hayatımda böyle kuru fasülye yemedim.

Yumurta patates güzel gider tam öğrenci yemeği. Küp küp patatesleri kızarttıktan sonra üstlerine yumurta kırın (tu)

tamamen katılıyorum. ama ordaki fasulye pahalı birazcık. patatesi küp küp yapan tek kişi olmadığıma da sevindim dfg.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
axedice said:

tamamen katılıyorum. ama ordaki fasulye pahalı birazcık. patatesi küp küp yapan tek kişi olmadığıma da sevindim dfg.

tophane bursa?
öyleyse sabahın ilk ışıklarıyla gidiyorum yemeye.
Mesaj tarihi:
Hayatıma bugüne kadar girmiş olan en iyi 3 yemek ;

ÇöP Şiş
İskender
Makarna

Hayatıma bugüne kadar girmiş olan en kötü 4 yemek

kalamar
karides tava
bamya
mantar
Mesaj tarihi:
Baluu said:

Hayatıma bugüne kadar girmiş olan en kötü 4 yemek

kalamar
karides tava
...
mantar

Aykırı olucam diye bu kadar kasılmaz ki. Sınırları zorluyosun Baalu. Mezelere uzanan eller kırılır.
  • Yeni Oluştur...