kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kim emo lan? ben mi ahah ulan kim çıkardı bu emo muhabbetini tanımadığım adamlar emo diyor dfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 X( off açık tekelde yok hee benziliklerimi gezsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kingpin said: kim emo lan? ben mi ahah ulan kim çıkardı bu emo muhabbetini tanımadığım adamlar emo diyor dfd. emosun da bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ekmek tophanenin karşısındaki fasülyeciyi biliyosun dimi? Bilmiyosan illa ki git bi dene ben hayatımda böyle kuru fasülye yemedim. Yumurta patates güzel gider tam öğrenci yemeği. Küp küp patatesleri kızarttıktan sonra üstlerine yumurta kırın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: kingpin said: kim emo lan? ben mi ahah ulan kim çıkardı bu emo muhabbetini tanımadığım adamlar emo diyor dfd. emosun da bariz. ehaha saçım kısa benim. imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tutorial bölümüne taşıyalım konuyu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 axedice said: Ekmek tophanenin karşısındaki fasülyeciyi biliyosun dimi? Bilmiyosan illa ki git bi dene ben hayatımda böyle kuru fasülye yemedim. Yumurta patates güzel gider tam öğrenci yemeği. Küp küp patatesleri kızarttıktan sonra üstlerine yumurta kırın (tu) tamamen katılıyorum. ama ordaki fasulye pahalı birazcık. patatesi küp küp yapan tek kişi olmadığıma da sevindim dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 milletde ne fanteziler varmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nutellalı hamsi tava denedinizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 patatese etek giydiren bile var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: axedice said: Ekmek tophanenin karşısındaki fasülyeciyi biliyosun dimi? Bilmiyosan illa ki git bi dene ben hayatımda böyle kuru fasülye yemedim. Yumurta patates güzel gider tam öğrenci yemeği. Küp küp patatesleri kızarttıktan sonra üstlerine yumurta kırın (tu) tamamen katılıyorum. ama ordaki fasulye pahalı birazcık. patatesi küp küp yapan tek kişi olmadığıma da sevindim dfg. tophane bursa? öyleyse sabahın ilk ışıklarıyla gidiyorum yemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Rakı + Balık + Sigara FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tophane istanbul. kemankeş caddesi hatta bak adresi de verdim bulursun hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Nargilecilerin orda, kurtlar vadisi nargilenin (ali baba mıydı buranın adı sdf) tam karşısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ali baba evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sımdı bı gul nane olcaktı off cnm cekti nargile dedinis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çok midesiz bi topik bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fede said: çok midesiz bi topik bu topık degıl topıktekı patıler mıdesız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Hayatıma bugüne kadar girmiş olan en iyi 3 yemek ; ÇöP Şiş İskender Makarna Hayatıma bugüne kadar girmiş olan en kötü 4 yemek kalamar karides tava bamya mantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 www.youtube.com/watch?v=cS4QGAtrCk8 :D olay budur edit : ulen yuutüp urlsini gördüğü anda çota diye yapıştırıyo embedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kitana said: Ardeth said: ben herşeyi yoğurtla yerim sdf +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 abi yoğurt mucize bi şey. her türlü şeyle yenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Süt içerken sigara içsek diyip bu topice de noktayı koyuyorum nihah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Baluu said: Hayatıma bugüne kadar girmiş olan en kötü 4 yemek kalamar karides tava ... mantar Aykırı olucam diye bu kadar kasılmaz ki. Sınırları zorluyosun Baalu. Mezelere uzanan eller kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bamya, pırasa ve ıspanak suck :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar