Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Bi önceki hunterımda yavaştan sezdiğim ama anlamamın tam bu druide denk geldiği bi olay var o da attack power. Claw, ferocious bite gibi ability'lerim durmadan dodge, parry ve blocklara maruz kaldığı zaman dps'im inanılmaz düşüyo. O tarz bi durumda en azından normal vuruş damage'ını yükseltmek için AP lazım olur gibi geldi. Karşıdaki mob biraz yüksek levellı olunca fazla critleyemiyosun da. Hazır 42. level olmuşken artık tamamen agi kasmayı bıraksam mı? Şu sıralarda önerebileceğiniz itemlar var mı? Not: Yapamadığım quest yok aga. Bi işte Mai'zoth kesemedim en son, öldüm bıraktım öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 @marveloth: yok terslemedim de açıklayıcak bişey göremedim :D tabiki 41 talent deger solo takılırken çok çok aşırı yararlı zaten 70 de feral olursan almak zorundasın :D @koji agi iyidir agi devam et :D ama staminayı da unutma agi-sta veren of blabla lardan giy işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 lvl 49 um. Elixir de yudumladimmi %25 crit oluyo (leader of pack dahil) Gayette memnunum. Üstüm agi itemlardan olusuyo.. Daha iyilerini bulabilirim ama dungeon da cok zaman gecirmiyorum, sansima da düsmüyo. Para da cok oldugundan ah den faydalaniyorum. Druidde agi cok önemli level kadarken de olsa. Str istedigin kadar topla damageini cok mühim bi oranda arttirmiyo düsük levellarda. Ama agi crit sansini kayda deger sekilde arttiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 agiyi sevelim str yi şımartalım ama arada sta yı da pohpohlayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Kuş formunu aldım, çok mutluyum. Paylaşmak istedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 lvl 68 de gelen kuş form u imba bişi.. 68 i iple çekmiştim. sonra blade egde questlerini yaparken o kadar faydalı oldu ki bana birde herb toplarken süper.. yada genk yapıyorsun cat olup kaçıyorsun out of combat olunca kuş olup ucmak cok ayrı bi zevk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 @Marveloth; mesela clawla 300 vuruyorsan mangle'la 700 vuruyorsun, öyle bir ability; ayrıca bleed effectleri %30 arttırması demek raidlerde rogue/druid/warrior'ların bleed dmg.lerinin coşması demek. (Haftasonu oynayamadım hala 60'ım :'( ) Umarım EotS haftası bitmeden 70'leyip honora medala doyarım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Druid kasmayın oyundan soğursunuz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Valla rogue, priest, shaman, warrior, druid ve bir miktar mage ve hunter kastım; en kolay kastıklarım priest ve druiddir hehe. Priestle 0-70 arası q yaparken gank harici max. 10 20 kere falan ölmüşümdür, druid ise o kadar kolay yapıyor ki herşeyi şöyle söyleyeyim, alterac questlerinin hepsini 33-34'lvlde yaptım. (38-40lvl arası moblar kesiyorsunuz, ogre questlerinde. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 mage ve druid cidden süper kasılıyor. warrior kasılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Torondor said: ayı yada kedi oldugunda mana burn yersen mana gidiyo mu? O mantıkla yaklaşırsan böyle alırsın ayarı işte Axe. Öyle "Hayır." demekle olmaz, sana bir fıkra anlatayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Yalnız gitmiyor. Anlat bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Warriorlar ağlasın asıl kasarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 onu direk "warrior kasanlara piskolojik tedavi" başlığı altında inceliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 3. Accmde 2. warriorumu kasıyorum artık belli bi süre sonra oyunu bırakıp gidiom saga sola balkona çıkıom hava alıom falan filan hele 59 da outlande girdim item yok weapon skill yok çok acı çekiyordum bi mob kesip oturup yiyiyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Rogue + feral druid nonstop ötesi kasiyo. Bütün friendlistim rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 F.bite kullandigimda OoC acik olsa bile enerjim gidiyo, gitmekle kalmiyo f.bite ile crit vurdugumda enerji sifirlaniyo. Bu normalmi yoksa bug mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 normal http://www.wowhead.com/?spell=24248 hadi açıklamasını hep birlikte okuyalım converts each extra point of energy into 4.1 additional damage yagni bu olay diyokiiii kalan enerjin 4.1 dmg a çevriliyo OoC sadece bu abilitynin enerji costu olan 35 i 0 lıyo 4.1x35 gibi ekstra dmg koyuyosun (atak powerdan artıyo) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Kojiroh said: Aboo bana KİM ÖĞRETİ BU TAKTİĞİ hatırlasam, gidiim konuşiim bi afkhjskgjdfg E o zaman go go cat form hep? Peki cat form'daki statları neler etkiliyo? Normal formdaki gear'ın bi etkisi var mı? Edit: Stat dediim dps yani :P O senin söylediğini kendine güvenen druidler tek başlarına elite falan girerken yaparlar. Önce starfire atıp moonfire spam atarlar yüksek lvl elit gelince hemen hot basıp cat forma geçerler keserler eliti olmazsa rootlarlar heal atıp keserler falan. Onun dışında stealt la git açıl işte moblara. Cat form için de +agi +sta falan veren gear bul yeter. Gearı dert etme çok bulunuyor bi şekilde öyle çok para veriyim falan deme ahden alıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 10-20 arasi bear form omg ne kıl ne cıns levellerdi . allahtan 3-4 lvl dm power oldu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 ezik drüüd conivayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2008 jonywayt said: 10-20 arasi bear form omg ne kıl ne cıns levellerdi . allahtan 3-4 lvl dm power oldu :dNoob joni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 BAŞARDIM!!!! SMV ve Netherstorm'daki neredeyse her questi ve ondan önceki bölgelerdeki her questi bitirip yine de 70 olamamayı başardım!!! Hiç instance ya da mob farm yapmadım. Kastığım tüm charlarda netherde bir kaç q yapıp 70 oldum ama druid olmadı :/ 69.2'deyim ne halt edeceğimi bilmiyorum sabaha kadar 70'lemem lazım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ben smv-nether a hiç ugramadan bem nin sadece yarısını yaparak olmustum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ben de ona yanıyorum işte, arkadaşım mage kastı nagrand bittiğinde 70'ti adam. Hoş ben 58-60 arasını thrallmarda kastım fenalık geldiğinden. O da bir etken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar