-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Dün itibariyle Levent'de ailemin çok yakın arkadaşlarına ait bir Lazer Epilasyon - Güzellik merkesinde ' office boy ' olarak çalışmaya başladım. Klimalı , bol bilgisayarlı fıstık gibin bir işim var. Ama daha ilk günden işim botoks hakkında broşürler hazırlamak oldu , gece yatarken bile botoks iğneleri görüyorum. Acun bey yardım edin. ( Kızlara beleş botoks yaptırtıyorum , ya da direk ben yardımcı da olabilirim ehe ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben de vurdurdun sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Fistan said: ben de vurdurdun sandım. bende öle sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 koltuk altına yapılanı süper ama. terleyemiyosun uzun bi süre. kimisinde tamamen bitiyo ter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Zararlıdır onlar ya :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 babafingonun başına istiyorum pürüzsüz ve narin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Eternalus said: koltuk altına yapılanı süper ama. terleyemiyosun uzun bi süre. kimisinde tamamen bitiyo ter. ter nereye gidiyor peki ? bir çıkış yolu bulması lazım sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Xaenin said: oney el ou el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ahahahhahaha +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar