Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 xunn said: Cuce said: hayır madem ıcdınız barı cagırsaydınız deyyüzler İçelim o zaman tekrar. sen ice cold milk ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hak yoluna girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hak yolunda sakallar gürleşmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kızıl kızıl :( saçları siyah olan bir insanın sakalları nie kızıl çıkarki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 gozlemeci hala yonetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bi kamerayı daha bozdum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 lanetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ööle şişirdiğin ağzında su var ve kameraya püskürtüyosan, lanet falan değil olay, kamerayı sen bozuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yapmadım öle bişe la. bu kameralara bi haller oluyo bana gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 güzellikten ayna kırılır ya o da oraya getirmeye çalısıyo =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 urmesque said: yapmadım öle bişe la. bu kameralara bi haller oluyo bana gelince. bende modemi bozdum yaklaşık 2 saat önce.dün de pc göçtü.elektronik aletlerin bize karşı bir gıcıgı var sanırım=/ ayrıca foto mükkemmel olmuş.yirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 seninki de ayrı bi başarıymış sfsg bu arada tenks cicim^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Dişi bireyler mümkünse elinin hamuruyla elektornik olaylara bulaşmasınlar. LÜT FEN. Edit:Kızkardeşim dün pc yi göçertiyodu. Edit2:Kurunun yanında yaş da yanar malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Cuce said: Emaleth said: Griswold said: Ömrüm çürüdü be. Sanırım sildiğim mesajı quotelayanların mesajları da otomatik uçuruyor sistem, mesajım neden yok demeyin ehe. oha saygı duydum sisteme bi an. abı ben hıc mesaj sılmedımde onu ıster qoute lu sıl ıser quotesuz sıl dıye opsıyon olmalı. ayrıca hala uzgunum evet. Ben silmiyorum gelde yer çekimi dalgaları ile ilgili bir formül koyuyorum mesajı editleyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Süper fikir aslında, ben de kanun manun cpleyeyim silmekle uğraşmak yerine, hem eğitici olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 -alatariel- said: urmesque said: yapmadım öle bişe la. bu kameralara bi haller oluyo bana gelince. bende modemi bozdum yaklaşık 2 saat önce.dün de pc göçtü.elektronik aletlerin bize karşı bir gıcıgı var sanırım=/ ayrıca foto mükkemmel olmuş.yirim. sen de ağzını şişirip resim koyuyosun dikkatini dürterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 demet 7 aydır beni aramıyosun, çok kırıldım bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ben arıyorum beni seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 oah o kadar oldu mu görüşmeyeli. antalyaya geleydin bebişim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 selam http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/2Large.jpg küçüklüğümden utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 orda kız yok ayrıca evet yine soldaki zorla tutturulmuş gibi oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hastayım bu fotona AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 @pogodinin albüm'e koyduğu resim en önemli ayrıntı terlikler baba terliği onlar! aahaha:D edik: ula diğer sayfaya geçtim kendi kendime konuşuyomuş gibi oldum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ee kız nerde o fotoda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar