Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 En kral paintballcu benim. Spyım lan ben. Metal Slug dfgjdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sakallı da gelmiş galiba adsodskffds, insan bizi de çağırır. yazıklar olsun. harcıcam diye korktunuz tabi. bi yerde haklısınız. ilk paintball deneyimimi yazıyorum; 2 kez vuruldum siperden çıkmadım. hep sona kaldım. haritanın ortasına gelince bizim takım kazanıyordu zaten. dfdsfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ulan olm bu olay gerçekleşeli 1 yıl oldu be :D yakın zamanda olsa çağırırdım. Herkes burda olsa bi pati paint çevirelim dicem de adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bilkent kazıktır ama şimdi kaç para ki acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 valla biz adam başı 40 vermiştik sanırasm ki 200 er mermi attık sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 e iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 LucifeL said: nileppezdel said: Ferrero said: narkoz kafayı iyi yapmaz. bilinci kapatır, uyursun. ayar verdim. Bende kafa yaptı, çok güzeldi. Uyuyana kadar, etrafta uçan şekiller gördüm. Neler saçmalamışım bi de annem kahkaha atıyodu yanımda :Dmüptezel misin kızım sen nil sana diyorum he :D Ya şöyle kız falan deme abi biliyosun kalıyo sonra 2 sene etiket gibi :D Ayrıca yine ameliyat olsam yine tam narkoz alırım çok zevkli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Ardeth said: xunn said: axedice: ben torment oynamaya başladığımda sen çamurda geziyodun lan it Xunn: Ben torment oynarken sen bambi'nin annesine ağlıyordun. Nerdlerin ego çarpıştırmaları baya etkileyici. Ben torment oynamaya başladığımda senin daha sakalın bile yoktu xunn... hala yok Birşey de diyemiyorum çünkü hala adam akıllı sakal yok, önümüzde ki eventlere bakıp sakallı gelmeye çalışacağız. Tarih yazacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 edit : yanlış anlaşılmalara yol açmış fotolarım kusura bakmayın patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gözlük iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Nasıl göründüğün çok önemli mi* Gözlüklerini seviyosan kullan yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gözlük iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oha mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya nasıl göründüğümden çok rahatlığım önemli ama ben hepsiyle de rahatım o zaman da nasıl göründüğüme göre karar vermeye kalıo iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gözlük iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 gozluk, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Gözlük iyi evet. Bide renkli lens kullanma ya çok yapmacık durmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ay peki sildik, ne düşündüğümüzü söylemek de suç oldu. foruma resim koyup yorum gelince ağlanmaya başlamak da yeni emo modası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ya aslında o lensler çok yapmacık durmuo fotoda öle çıkmış annem fln nefret eder renkli lensten ölü balık gbi bakıosun fln der ama bunlar için gayet iyi dio.. bu arada saolun arkadaşlar bn de gözlük yanlısıyım yanılmamışım demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 thelegbra said: i'd rather, hahahaha yahu özgür sen lex e çok benziyormuşsun gibi hatırlıyorum doğru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 yalan. ne alakasi var? oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ay peki sildik, ne düşündüğümüzü söylemek de suç oldu. foruma resim koyup yorum gelince ağlanmaya başlamak da yeni emo modası oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 katiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Yeterince dramatik olmamış sanki. Hani batman&robin göndermesini anladık sallamadık, şimdi iyice zorlamışsın. Halbüki gavurların deyişiyle "subtle" devam etsen daha etkili olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar